USAlaiset ovat havahtuneet aina paniikkiin asti.

  • ZOMQandBarbieQ

Jenkeissä on katoamassa mehiläiset. Jenkit ovat lukeneet ilmeisesti Einsteinin suhteellisuusteoriaa ja muutakin hädissään. Einstein on sanonut jotenin näin , että kun ekana vuotena loppuvat mehiläiset, niin seuraavana vuonna kukat ja sitä seuraavana muut kasvit kunnes onkin ihmisten vuoro loppua -liittyy siihe, että mehiläiset pölyttävät kasvit.

Tämä on havahduttanut jenkkejä aina hysteriaan ja paniikkin asti. Suomessa moista ei oo vielä tapahtunut -paha ja tyhmyys kostautuu ennemmin ja myöhemmin....en sääli ahneutta enkä ahneita -sillä jenkit tuputtaa kaikkee "fiksua tännekkin".

Sitten ne tyhmät ihmettelee mistä se voi johtua. Yksi syy vois olla vaikka hippien ruohosatojen tuhoaminen keinoja kaihtamatta myrkyttällä kaiken muunkin elollisen erilaisilla myrkyillä helikoptereistaan ja lentokoneistaan ...ja myrkyt tietty vielä tuulen yms. mukana leviävät minne sattuu.niin , ettei maaperässä kasva enää mikään elollinen...vaan se autioituu pikkuhiljaa erämaaksi -jota siellä jo muutenkin on ydinkokeitten jäljiltä. tyhmät jenkit myrkyttävät myös samoin cocapensaita, oopiumia ja eivät tajua muutenkaan, että niitä yhä käytetään myös lääkekasveina ja kipulääkkeenä siinä missä nykyään jo hammppua ka cocaakin. Hampussa on muuten kaikkein eniten sairauksia parantavia aineita kuin missään kasvissa. se sisältää kaikki aminohapot, kaikki b-vitamiinit jne. suomessakin siitä kehitellään jo syöpälääkkeitä kun siinä ei oo havaittu sivuvaikutuksia juuri ollenkaan.

En kannata huumeitten viihdekäyttöä sen enmpää kuin muunkaan päihteitten -uskon kohtuuteen. viina on viisasten juoma ja hampusta ja muista luonnon yrteistä vois sanoa samaa. Mutta DDT yms. ei oo mitään luontoa parantavia aineita -eikä typerä kaksinaismoraali.

KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus