Valehtelunsta irtipäääsemine

  • ZOMQandBarbieQ

Jos et jaksa kävellä, niin juokse. jos, oot liian vanha kuole ja tuu takas.
Mä en viitti kokoajan saarnata siitä et mä oon vahvassa uskossa ja en oo narkkari kuin leikisti. fiktiivinen elämäni kuitenkin todentuu ainoastaa kun te uskotte minuass ja jos ,ette uskoisi ja tapaisitte minut. niin miten te tunnistaisitte minut. paskat emmää tierdä -.en osaa enkä jaksa elää valheessa ja taas ooon kummiskin valehdelllut ainakin jo itselleni, mut ei semitään. pitää olla perusteellisempi ja siivota koko vanha rappiokulttuuuri pois -kukaaan jaksa katsoo tyhmyyttä silmiin jos vähääkäään mistäään mitään tajuu.

valehtulun lopettaminen jo järjestelmällisellä itsetutkiskelulla on monelle liikaaa. on gvfitun kiirer -työttömilläkin ja asunnottomilla ja uskomaton on se joka ei usko.

jos joku sanoo snan jeesus voin hermostua kun taas olen tullut väärin ymmärretyksi. kuinka joku ween raamttu voi olla ainoa oikea tiewto lähde, ei se laske ees alkeellisimpia numero sarjoja oikein ja pitäs muka ihmetellä ihmeitä ku ne on itsetään selvyyksiä. joko on unessa tai sitten ei. antakaa ihmisten nukkua et sielu salepoa toivooo vauhtiveikko zombba

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus