wääärin !

  • ZOMQandBarbieQ

säääliikennepolisi jihad on määrännyt aurinkoo. helvetin hyvä ei tartte itte manata, kiitos. oon nukkunut ihan vituxeen -nyt vasta oon alakanut näkeen unia. tänään kyl heräsin jo kahelta päivällä ja menin phatjulle kaua keskustasta sääätään muiitten säääorjien kaa -ppänsiäinen mulmimyteri ei lähde milläää kamalla ei, kyl pitää ottaa korkeekulttuuri ja uskonasiat esiin et lamppu syttyy. mut minkäs teet ku vittu ei oo edelleenkään mitään asiaa kunhan vittuilen -onnex aina ei oo näin ja silti tykkään olla ihan normisti dillenä ja jutella silleen et suu ei aukee, mut hoirttää kokoaika.

oon syönyt kurkkupastilleja ja soittanut ihan liian vähän,. mun tarvis lopettaa tää laiskottelu. mä en osaa olla muutenkaa lunkisti, niin miksen samalla söhkäöä sielö sun täällä ja hymyile ja toimi jukeboxina -kaikkee tietty voi syyttää siiitä ku mul ei oo vieläkkäään uutta omaa lääkäriä ja rauhottavat o lopu -me piristää mua eneämpi ku mikäähelvetin pulveri -outoo mut näin se on mennyt....tai oikeestaan muhun toimi mikään. paits ihan normi nyrkki ja halipusu ja pillu. mua ei noi chattailut si innosta edellenkään. emmä silleen osaaa ku tehä kirjotusvirheitä.

mul on nykyään pallomaha ja oo ihan pingviininnäköinen, mut kukaan ei silti huomaaa. ihmiset luuleet etten mä oo muuttunut. ihan oikee poarta vaatii kärsivällisyyttä -jota mul ei oo vaikka osaan arakoitua...ei semitään auta joten en sitä kyl viitti harrastaa. ei dr phillikäään oo erakko. mun pitäs parantaa taas maaailma ku kukaaan ei siihen ilman mua pysty ja se vituttaa -onnex, kiitos.

toi karvhattu ei oo mul enäää, muuteskin oon lahjoitellut kaikkee ylimäräistä pois , mut silti mmenin ostaa elektroni vaakan joka kaiken lisäx toimii 30 ekuu. en myy , en.eri se mikää hyvä voiolla koksa se heitääton kultasormuksen muka 6, 8 vaik se painaa ikeesti 6,7 grammaaa -niin kyl sil myydä voi, mut mitä.hö. mähän jaan kaiken ilmatteex. kun vaan osaa pyytäää kauniisti mä annan vaikka itteni tai turpiin. kun piutäs yrittää soittaa kitaraa en jaksa ees yhtä sointuu, musta on tullut nahjus ja jihad sais taikoo ne ilmastot kondikseen -ihan järjetöntä olla pihalla ees tälleen !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus