Z.HOOVER.RAVES.NET SSSTUDIO REC.REC.REC

  • ZOMQandBarbieQ

Tää huone mis tää kone on, on oikeestaan studio. Tänään en tosin oo kuvaillut, vaan pelkästään tehnyt im sick-biisiä. Tämä biisi joka (soi päässäni edelleen)kuullostaa vammaisenlaulamalta -pitkät vokaalit ja lapsenomainen uhmalla esitetty rakkaus biisi kuullostaa siltä kuin se olis soitettu likakaivossa. Mä en tarvi mitään tai ketään kuin se mitä sattunmalta on ja kyllä mä niistä jottain ääntä saan tai sit ne saa musta ääntä
-mmm...tai sekä että.
Pakko oli pitää taukoa koska aurinko sädettää ikkunoihin kuumuuta jka hiki on -wee mä tykkään märästä.....tuun onnellisex -´"ihminen on pohjimmiltaan vesieläin." Oon raputiikerikala.

Pitäs tehdä kohdakkoin tohon biisin semmone zydeemi, et se selvenis tosta yliajon kaaoksesta
loppua kohden(overdrive-chaos-chorus-delay ja witut) GEEKOLMOSELLA EI SAA ÄNITETTYÄ KUN minuutti kerrallaan -on se sit, kun ei pysty äänittään tol kun minuutin kerrallaan -nooh, mul ei ehkä pysy minuuttia toi melkivalkonen kitara ees vireessä ku mä oon nin innoissani kaikesta -oon nähnyt valoo kai liikaa, joka discopallosta pyörivästä seinillä liikuttaa satoja pikkuaurinkoja.

Minuutin i´m sick-biisin otoksia on yksitoista ja kohta tulee samanverta lisää, mut nyt ei tuu sähköllä vaan akustisemmin loppuukoti. sit vois olla ihan dollybarton lopussa. Joo tää biisi on sarjakuvamainen, ja tähän pitää muuttua sarjakuvahamoks kaikkien jokka sekoo tähän -tai
tää G3-äänitetty (soitettu mikserin nauhuriin josta äänitety gkolmosel)..ÄÄÄH , niin eihän täs muitten tarvi kun näytellä srajakuvamaisesti animotuna täs huoneessa vihaisia heareita, jokka ei ihan saanu pillua ja on siks ihan raivona-tässä onkin hyvä tila ja ohje artistien esittää tätä musiikkinäytelmää
täs tilassa -tietty tää kuvataan G3-luureilla. Kuka tyhmä sanoo, et joku rockvideo maksaaa miljoonia -ehkä joku levitys, mut muuten homma on sikahelppoo.

Kävin duunaamassa pihalla semmosesta ruosteisesta peltiputkesta (halkaisija noin 17cm cm)lintulautatelinween -ainakin täl hetkellä siinä on lintulauta ja mul on kiikarikin, et voin tästä kattella tonne pellolle jos laudalla näkyis siistejä lintuja, mutta eihän siellä oo yhtään lintua ne on kaikki tos naapurissa -siel on kai vähän hiljaisempaa. Mun valkoiset farkut on aika ruosteessa. Just eilen nää tuli pesusta. Ihan kun mulla olsi se punikkilakki päässä, vaikkei ookkaan -pääasia et joku vanne pitä mun pollaa kasassa, sillä musiikki vammauttaa.

5 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

30.3.2007 23:54

PUHEENJOHTAJA

Jouni Korpi synt. 2/7 1975 Pirkkalassa (saunassa)

Harrastukset: haaveilu, backgammon, sökö, uinti, taide, tiede, kalastus,

esiintyvät taiteet, filosofia, uskomukset/totuus, motoriik-

ká, tiedostaminen, uudet teoriat ja ihanteet,

keräily, kierrätys, hiilipiirustus , viulunsoitto, Rap/pop/

trance/hiphop/crack`n roll / new wawe/rock/classic

Työ : HARMAAT: -suunittelu, delegointi jne.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

30.3.2007 23:55

HARMAA ÄÄNI RY.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus