Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on musiikki.


Popeda  1

Kävin puolitoista viikkoa sitten Popedan keikalla. Toisen kerran, eka oli pari vuotta sitten. Silloin Pate oli hyvässä vedossa ja niin oli nytkin. Ilmeisestikin on pysytty kahvilinjalla ja hyvää niin. Nytkin kuultiin hyvä kokoelma 80-, 90- ja 2000-luvun biisejä ja tunnelma keikalla oli hyvä. Sainpa keikan jälkeen muutaman sanankin vaihtaa, mukavalta hepulta vaikutti. :)
Tässäpä tunnelmia keikalta, tuossa ääni parempi mutta kuva pienempi: http://www.youtube.com/watch?v=aPEQU3iXRJ8&NR=1 ja tuossa läheltä kuvattu mutta ääni kärsi, kun olin liian lähellä kajareita:
http://www.youtube.com/watch?v=4dGelFiPkBs&feature=related


Rauhallista Joulua

Joulun vietto alkoi jo eilen, vietiin kynttilät haudoille, olipas kylmää, pakkasta melkein 30 astetta. Sitten vähän siivosin ja illalla kävin saunassa. Kohta sitten onkin aika mennä jälleen saunaan, sitten alkuillasta jouluateriaa lämmittämään. Huomenna syödään sitten vielä toinen jouluateria ja tapanina on kylässä käyntiä. Eli joulunvietto kestää neljä päivää. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille, tässäpä oma joululaulusuosikkini vuodelta 1994, esittäjänä Mariah Carey http://www.city.fi/antitv/klippi/26899/ :)


Kaija Koo

Kaija Koo oli esiintymässä perjantaina Hyvä joulumieli-konsertissa Helsingissä, joka tuli suorana lähetyksenä TV:stä alkaen kello 20. Sieltä vaan suoraan auton kyytiin ja niin vaan alkoi keikka kello 1.20 Varkaudessa. Eipä väsymyksestä näkynyt merkkiä, hienon setin veti uusia ja vanhoja biisejä, nuorehko bändi rokkasi kovaa, etenkin kitaristi jäi mieleen. Yleisöäkin oli niin paljon ettei meinannut mahtua kävelemään. Hieno keikka oli. :)


Raptori  1

Toissailtana olin Raptorin keikalla, edellisestä ehtikin aikaa kulua kokonaiset 20 vuotta. Suosittu Raptori on edelleen, väkeä oli paljon ja enemmän oli parikymppisiä kuin meitä vanhempia faneja. Hieno juttu että on saanut uusia faneja yhtye. Tekihän Raptori comebackin myös 2000, mutta itse en nähnyt heitä silloin.
Hyvä keikka oli, jopa parempi kuin vuonna 1990, olivat hyvässä vireessä ja näytti hauskaa olevan heillä. Ja niin oli myös yleisöllä. Pääsinpä keikan jälkeen Kaivon kanssa juttelemaan, kysyin onko kymmenen vuoden päästä taas comeback, hän vastasi että ehkäpä. :D
Elävää musiikkia ja legendaarisia esiintyjiä

Olenpa minäkin viime aikoina innostunut kuuntelemaan elävää musiikkia. Välillä oli pitkä aika, ettei tullut paljoa käytyä. Toisaalta eipä tässä kaupungissa tarjontaakaan ollut rockin ja popin suhteen, kunnes tuo uusi yökerho aloitti tuomaan nimekkeitä artisteja. Ja sitten myös kilpailija, eli näin se homma etenee ja kaupunkiin tuli vuosien tauon jälkeen eloa.
Itseäni etenkin kiinnostaa nuo vanhat mestarit, jotka vielä esiintyvät. Ensin kävin katsomassa Dannyn, nuori bändi veti vanhatkin Danny-biisit rock and roll-tyyliin. Heittipä tuo Iso-D ylävitosenkin. :)
Siitä viikko eli eilisiltaan niin esiintyi Remu & Hurriganes. Siinä sitä olikin rock and rollia ilman turhia taukoja. Etenkin Get on oli kiva kuulla vihdoinkin Remun esittämänä. Keikan jälkeen bändi tuli vielä juttelemaan yleisön keskuuteen, joten tuli tilaisuus kiittää ihan henkilökohtaisesti Remua. :)
Eläviä legendoja ovat, tuohon rock´n rollin kuunteluunhan jää koukkuun!