Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on politiikka.

Populistit  1

Kylläpä meinasi rytmihäiriö tulla, kun näin vaalituloksen, Persut saivat voiton. Onneksi sentään SDP meni edelle ja tässä tilanteessa olen iloinen jopa siitä, että Kokoomus on suurin ja Kataisesta tulee pääministeri.
Se mikä tässä huolestuttaa, on että eduskuntaan pääsi Halla-Aho ja hänen kavereitaan. Kaikki laitetaan maahanmuuttajien syyksi, tämähän politiikkaa oli suosittua 1930-luvulla. Ehdottomasti vastustan kaikkien vähimmistöjen syrjintää. Sitä paitsi kiihotus kansanryhmää vastaan Suomessa on edelleenkin rikos. :/


Pienipalkkaisille taas korotus  1

Taas saavat kansanedustajat lisää rahaa. Ovathan toki nuo pienipalkkaiset tuon tasokorotuksen ansainneet, 300-600 euroa kuussa lisää. Edellisestäkin korotuksesta kuitenkin kuukausikaupalla aikaa!
Toisien sitä pitää elellä 490 euron kuukausitulolla, josta vielä 98 euroa otetaan veroihin! Tulihan tuohon toki 6 euron vuosikorotus, ei kata edes hinnankorotuksia. Autoetuja ei tietenkään ole ja kännykkälaskunkin joutuu itse maksamaan. Ei sitä lähetelläkään satoja tekstiviestejä strippareille tästä osoitteesta.
Jos edes yrittäisivät töitä hoitaa tännekin päin Suomea, olisin valmis vaikka heti maanantaina menemään. Mutta nuo valtiovallan toimet ovat olleet kyllä päinvastaisia. Omistaja kun ei katsos voi puuttua asioihin. No kukas sitten voi?
Kun ei mitään odota, niin ei pety... :/


Suomi-neito täytti 90 vuotta

Suomi-neitokin täytti sitten 90 vuotta. Katsellessa tuota Talvisota-dokumenttia tuli mieleen, mikä Suomessa on parasta. Se on se, että täällä ei ole koskaan päässyt diktaattorit valtaan, ei fasistiset eikä kommunistiset. Ja tuossa 1930- ja 1940-luvuillahan se oli lähellä. Mutta Suomi taisteli ja vapaus säilyi, olihan siellä minunkin ukit mukana (ja toinen edelleen elossakin). Se on Suomessa parasta, demokraattinen ja vapaa maa jossa saa sanoa ja tehdä mitä haluaa!