Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on koira.

Mateo ja tennispallo  1

Tultiin lenkiltä. Mateo bongas lumihangesta tennispallon. Ihmettelin mitä se touhuu ku koko pää oli hangessa ja häntä heilui vietävästi. Pallo suussa se tuli ylpeän oloisesti. Koko lenkin piti palloa suussa, paitsi ku vääns tunkit tipautti pallon viereen. Silloin se unohtui hetkeksi, tuli mun luokse. Sanoin, että haen pallo, ja niin tapahtui. Ihan loistava juttu taas kerran. Fiksu poika, fiksumpi kuin isäntä.


Hirtettyjen koirien metsä  6

http://espanja.org/files/images/Galgo%203.jpg

http://espanja.org/files/images/Galgo%204.jpg

Galgot hirtetään yleensä puun oksaan sidotulla tai puuhun naulatulla narulla. Jos galgo on juossut hyvin, se hirtetään korkealle. Vastaavasti huonosti juossut koira hirtetään alemmas niin että sen takajalat juuri ja juuri koskettavat maata. Tämä on hyvin hidas kuolema, se voi kestää useita tunteja. Sitä kutsutaan "pianonsoittajaksi" koska suunniltaan oleva koira tekee etujaloillaan pianonsoittoa muistuttavia liikkeitä.

Tässä yks syy miks hoidin Mateon Suomeen. Mä en voi käsittää mitä ihmisten päässä liikkuu, jos kohtelee eläimiä noin. Miten tuollaiset ihmiset kohtelevat toisia ihmisiä? Mua rupes yrjöttää ku näin noi kuvat. Ilmeisesti Eu:n alueella saa kohdella eläimiä miten huvittaa. Onko eu:n eläinsuojeluasiat ajan tasalla, epäilen. VITUTTAA HUOLELLA.