Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on seksi.

Kannabiksen kotikasvatus kiinnostaa tutkijoita  8

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/kannabiksen_kotikasvatus_kiinnostaa_tutkijoita_1002148.html

Jostain luin, että Suomessa on arviolta 10000 kotikasvattajaa. Veikkaan, että luku on todellisuudessa vieläkin isompi, ja tulee kasvamaan. Loistavaa!

Kuinka kauan Suomi ja viranomaiset jaksavat kiusata kotikasvattajia? Nekin resurssit vois käyttää oikeasti kovien huumeiden maahantuotia vastaan. Kovat huumeet, laittomat aseet, omaisuusrikokset ovat mun mielestä suurempi uhka kuin pilvenpolttelijat.

Jotain järkeä pitäis saada Suomen päihdepolitiikkaan ja herätä todellisuuteen. Maailmassa on paljon esimerkkejä miten asiat vois hoitaa. Esim Saksa - Berliinin kahvilat.

http://www.vartti.fi/artikkeli/ef1b0cf0-d6eb-495d-8bb9-6670e587635b




Hirtettyjen koirien metsä  6

http://espanja.org/files/images/Galgo%203.jpg

http://espanja.org/files/images/Galgo%204.jpg

Galgot hirtetään yleensä puun oksaan sidotulla tai puuhun naulatulla narulla. Jos galgo on juossut hyvin, se hirtetään korkealle. Vastaavasti huonosti juossut koira hirtetään alemmas niin että sen takajalat juuri ja juuri koskettavat maata. Tämä on hyvin hidas kuolema, se voi kestää useita tunteja. Sitä kutsutaan "pianonsoittajaksi" koska suunniltaan oleva koira tekee etujaloillaan pianonsoittoa muistuttavia liikkeitä.

Tässä yks syy miks hoidin Mateon Suomeen. Mä en voi käsittää mitä ihmisten päässä liikkuu, jos kohtelee eläimiä noin. Miten tuollaiset ihmiset kohtelevat toisia ihmisiä? Mua rupes yrjöttää ku näin noi kuvat. Ilmeisesti Eu:n alueella saa kohdella eläimiä miten huvittaa. Onko eu:n eläinsuojeluasiat ajan tasalla, epäilen. VITUTTAA HUOLELLA.