Totuus kannabiksesta

  • Pajautus

Prisma: Totuus kannabiksesta

Addiktioihin erikoistunut lääkäri John Marsden perehtyy kannabiksen käyttöön ja sen ominaisuuksin. Onko se kovempiin aineisiin johtava huume vai aliarvostettu lääkekasvi? T: BBC.

Onneks uusinta tulee Lauantai 6.2. klo 11.10.

Pitää muistaa katsoa, vaikka kyseisen ohjelman olen aikaisemmin nähnyt. Voin suositella kaikille kyseistä ohjelmaa, voi vaikka tuoda jotain uusia ajatuksia.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

3.2.2010 02:09

joo oon katellut sen ku oli telkku vielä, mut ei se ihan kaikkee valota koska on mediassa.D en oikeastaan muita minkälainen se oli mut kuruni taolainen metsuri) keroi että se ei oo nii hyvä ...joten pha sanoo, mut siitä ei ainakaan kellekkään haittaa oon ja siksi suositeltava, koska itte oon sen verran naivi etten oo tajunnut kuinka suurta ennajjoluuloa suomessa hamppu herättää -se on jotain käsittämättömän tyhmää ja tyrmistyttävää.

itse syön hamppua enempi kuin poltan -tai poltan sitä ainoastaan tietyissä tilanteissa. en juurikaan huvikseni paits silloin kun iskee nikotiinin himo tai himpokin on väärä sana, koska eni mun tee mieli aamusauhuja ees nykyään ku harvoin ja sen korvaan kannabiksella ja yleensä sillä osalla mikä muille ei kelpaa niin kuin varren kuori kuivana. ei nikotiiinikään pienenä annoksena ole myrkky vaan tarpeellinen hivenaine (b-vitamiinia), joten lisään sitä surutta siihen tai perkele poltan sikarin.ihmiset on erilaisia ja niin on uskominenkin ja se on aika tärkee pointti monessa asiaassa -oon huomannut ja tajunnut sen. siitä eilen jttelimme tämän kuruni kaa. Miksi joku luonnossa kasvava olisis kiellettävä ilman mitään todellista syytä tai näyttöä -se mua ei enää ihmetytä. kun kannabistulee lailliseksi , en käytä sitä koska se voi olla et se ei toimikkaaan samoin. mut ihmiset on erilaisia kuten sanoin ja mulla on ihan oma uskontoni johon ei edes kuruni voi eikä haluakkaan puuttua -sen tiedän ja sen et asiat on vain teorioita.Viisaat kiinalaiset sanoo, et tärkeintä on puutarhan hoitaminen ...tai purjehtiminen, muutei nekään niin tärkeitä ole -siinä on oikeastaan viisautta tarpeeksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.2.2010 02:15

siis hampuuuun lisään röökiä surutta, koska en sitä muutoin polttaisi. sikarin poltan kun siltä tuntuu ja tekee mieli nauttia jostain -täydellinen absolusmi on vallan anatamista itse aineelle johon ns. addioktissa -itselleen on joskus liian anakara ja se kostautuu liikana empatiana ja loppuunpalamisena jne. pitää tehdä vaan mikä tuntuu oikealta eikä uskoa edes kamujaan .-sen verran pitää olla itsekäs. ellei ole on ihan turhaa yrittää pystyä auttamaaan muita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus