Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on assembly.

Assembly: Vakoojan suosikit  1

Koska Cityn vakooja arvelee monen skenettäjän ärsyyntyneen vähäisestä demoskenen huomioimisesta Assembly-raporteissa, on sille nyt varattu koko postaus vakoojan suosikkien merkeissä! Huhujen mukaan vakoojalla olisi 13 vuoden teini-ikään ehtinyt kokemus demoskenestä, joten jonkinlaista ymmärrystäkin saattaa löytyä. Olettaen tietenkin, että huhut pitävät paikkansa.

Tässä siis lista kilpailuteoksista, jotka tekivät vakoojaan lähtemättömän vaikutuksen!

Paras Demo - spacecut by cncd

Vakooja on ehdottoman samaa mieltä yleisön kanssa demokilpailun voittajasta. Cncd:n spacecut on oikein näyttävä paketti, mikä erottui selvästi joukosta. Toinen Vakoojan suosikki on huomattavasti perinteisempi, neljännelle sijalle yltänyt Old is not dead by Byterapers + Doomsday.

Paras Real wild demo - Introducing the iLisa by lroop, mdille3, scgruber, uG/bG Staff, awesie, kbare, mkasick, tylerni7, coda, Rick Astley

Myös real wild demo -kilpailun voittaja oli ehdottoman oikea vakoojan mielestä. Dinosaurusten aikaisella omenalla toteutettu demo oli mainio taidonnäyte siitä, mitä intohimolla voi saada aikaiseksi. Toinen Vakoojan suosikiksi noussut teos oli Rabbit Deploymet Force by npli.

Paras 4k intro - Fireflies by Blobtrox

Neljän kilotavun introt eivät tarjonneet mitään elämää mullistavaa kokemusta, mutta kisan voittanut ja suosiksi päätynyt Fireflies oli oikein onnistunut paketti. Myös toiseksi tullut Reionization by mfx on maininnan arvoinen, etenkin mukaansa tempaavan jytinän takia.

Paras 1k intro - Embers by TDA

Uusi 1024 merkin introkisa aiheutti ainakin vakoojassa hämmennystä siitä, miten tällainen teos voidaan mahduttaa niin pieneen tilaan. Reilu 1000 merkkiä koodia ja lopputulos on tämä suosikiksi ja koko kilpailun voittajaksi noussut hieno intro.

Paras Oldskool demo - Conservative Megademo by PWP

Vapise Nalle Wahlroos! Demon poliittinen viesti ja muutenkin onnistunut toteutus nosti Conservative Megademon vakoojan ehdottomaksi suosikiksi. Samainen demo myös voitti kilpailun.

Paras Short film - The Animout by Pistoke

Ehdottomasti paras short film - niin animaation kuin musiikin puolesta - oli The Animout, joka päätyi kilpailussa valitettavasti vasta toiselle sijalle. Juorujen mukaan vakooja on katsonut suosikkilyhärinsä jo parikymmentä kertaa. Toinen maininnan arvoinen lyhäri oli kolmanneksi sijoittunut Mars Effect by Team Mars Effect.

Paras Graphics - Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli

Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli
Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli

Vakoojan mielestä onnistunein kokonaisuus grafiikassa oli kilpailussa neljänneksi sijoittunut Rabbit Deployment Force. Myös seitsemännelle sijalle päätynyt Arrival by E-V-M on maininnan arvoinen, eikä kilpailun voittajaakaan parane väheksyä.

Paras Fast graphics - WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech

WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech
WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech

Tällä kertaa puolessatoista tunnissa piti tehdä kuva aiheesta "too much details", mikä nosti vakoojan suosikiksi kolmannelle sijalle päätyneen ja erittäin onnistuneen "luontokuvan" WTF-moment. Toinen erityisen maininnan arvoinen teos on kilpailun voittanut Aku Ankan uusi muotokuva Paint me like your french girls by Surround / Tekotuotanto.

Paras Listening music - To Pirate in Good Spirits by King Thrill / Tekotuotanto

Piraattibiiseistä ei voi olla tykkäämättä. Ei edes Cityn vakooja, joten suosikisi nousi myös koko kilpailun voittanut To Pirate in Good Spirits.

Paras Dance music - Grandpa's Humppa Riot by King Thrill / Tekotuotanto

Tanssimusiikissa yksi erottui edukseen kaikista muista ja myös voitti koko kilpailun. Suosikkiaseman sai siis Grandpa's Humppa Riot. Toinen maininnan arvoinen biisi on vasta kahdeksanneksi sijoittunut Free by 1nsane.

Paras Fast music - The Dragons Arrive to Rock! by King Thrill / Tekotuotanto

Fast musicissa vakooja ihailee sitä, miten jotkut onnistuvat puolentoista tunnin aikana tekemään usein erittäin onnistuneita biisejä. Suosikiksi yli muiden nousi toiseksi sijoittunut The Dragons Arrive to Rock!. Toinen suosikkiaseman saanut biisi on kolmanneksi sijoittunut Hungry Birds by 1nsane.

Paras Gamedev

Valitettavasti vakoojan aika ei ole riittänyt Gamedev-peleihin tutustumiseen, joten olisi epäreilua nostaa niistä mitään suosikiksi. Jokainen voi tutustua tämän vuoden Gamedevin satoon osoiteessa: archive.assembly.org/2012/gamedev

Kaikki kilpailutyöt voit katsoa osoitteessa: archive.assembly.org/2012

Vakooja kiittää ja kumartaa! Pidetään demoskene hengissä! ;)


Assembly: Ja voittaja on...

Viimeisiä viedään Assembly-raporteissa, joten katsotaanpa mitä Cityn vakoojalla on vielä näytettävänä ja kerrottavana.

Pitäähän elefanttimarssilla norsukin olla.
Pitäähän elefanttimarssilla norsukin olla.

Jostain syystä tuntuu, että vakooja on toimittajaksi soluttautunut elefantti, koska näitä kuvia näyttää riittävän vieläkin. Todennäköisemmin kuvaan on kuitenkin päässyt elefanttimarssin vetäjä aidossa norsuasussa, ottamassa vastaan sisään palaavaa marssiporukkaa.

Päivänsäde ja menninkäinen, eiku...
Päivänsäde ja menninkäinen, eiku...

Päivänsäde ja menninkäinen tervehtimässä norsuja, eikun... Jokainen voinee itse päätellä kuka on kuka.

AssemblyTV:n ohjaamo viimeisen compostudion aikaan.
AssemblyTV:n ohjaamo viimeisen compostudion aikaan.

Cityn vakooja näytti taitonsa ja onnistui soluttautumaan AssemblyTV:n ohjaamoon viimeisen compostudion aikana. Juorun mukaan peitetarina sisälsi outoja selityksiä työskentelystä AssemblyTV:ssä 11 vuotta sitten.
(Vakoojaa ei päästetty painamaan nappuloita, toim. huom.)

Demo-keskustelun vieraat AssemblyTV:n studiossa.
Demo-keskustelun vieraat AssemblyTV:n studiossa.

Kun kerta ohjaamoon soluttautuminen onnistuu, niin täytyyhän sitä tietenkin tunkeutua myös studioon kesken suoran lähetyksen. Kuvassa demoista paljon tietävät vanhat parrat keskustelevat... demoista? Toimituksen saaman tiedon mukaan keskustelu harhaili välillä hyvinkin kauas aiheesta ja lähetyksen kesto venyi yli kahteen tuntiin.

AssemblyTV:n studio kulissien takaa.
AssemblyTV:n studio kulissien takaa.

Sama tilanne hieman eri kuvakulmasta kulissien takaa. Oikealla olevassa näytössä näkyy kellonaika ja lähetyksen kesto kuvaushetkeen mennessä.

Short Film -kisan palkittuja.
Short Film -kisan palkittuja.

Toisessa palkintoseremoniassa palkittiin mm. paras Short Film. Kuvassa mm. Sssampo, King Thrill ja Jasontti.

Demokisan voittajat rivissä.
Demokisan voittajat rivissä.

Assemblyn THE BIG THING on tietenkin Demokilpailu (ja mielellään sen voitto). Kuvassa kilpailun viisi parasta ryhmää, joista suurimman pystin pokkasi cncd.

Viimeinen hetki rynnätä ilmaisen tavaran perässä.
Viimeinen hetki rynnätä ilmaisen tavaran perässä.

Päättäjäisseremonian jälkeen oli vielä mahdollisuus rynnätä viimeisen kerran ilmaisen tavaran perässä ja hyppiä itsensä telomisen uhalla penkkirivien yli. Vakoojan mukaan kameralle meinasi käydä huonosti massan keskellä.

Masentava näky partyjen viime metreiltä.
Masentava näky partyjen viime metreiltä.

Tästä näkymästä alkaa Assembly-masennus ja seuraavan vuoden partyjen odottelu. Vakooja haluaa kiittää Areenan security-tytsyä, joka käveli erään jauhopääsecurity-sedän kiukkuamisen yli ja antoi ottaa viimeiset kuvat areenasta.

Tuntuuko, että jäit kaipaamaan vielä jotain Assemblystä? Ei hätää, sillä viimeisenä saamme lukea Vakoojan suosikit! Stay tuned... ;)


Assembly: Kaksi pientä elefanttia marssi näin

Sarjassa "Vakoojan kootut selitykset" fengshuit eivät olleet kohdallaan ja siitä johtuen raportin tekeminen on kestänyt. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.

Tässä siis jatkoa edellisiin!

Näin käy kun menee Vihaisten Lintujen tulilinjalle.
Näin käy kun menee Vihaisten Lintujen tulilinjalle.

Jos tästä kuvasta voi jotain oppia, niin ainakin sen, että Vihaiset Linnut lentävät lujaa ja tulilinjalla olijaa sattuu kun palikka tulee linnun kera päin näköä. Tästä vakooja sai ihan omakohtaisen kokemuksen.

Jotain tärkeän näköisiä peli-ihmisiä haastattelussa.
Jotain tärkeän näköisiä peli-ihmisiä haastattelussa.

Pelipuolella oli menossa tärkeän näköinen haastattelu tärkeän näköisten ihmisten kanssa, kun vakooja osui kameran kanssa paikalle.

Tanssipelien kulta-aika on ehkä mennyt ohi, mutta pelaajia löytyy edelleen.
Tanssipelien kulta-aika on ehkä mennyt ohi, mutta pelaajia löytyy edelleen.

Jostain kuului huhuja, että tanssipelien kulta-aika olisi ohi, vaikka joku näitä selvästi edelleen pelaa. Salaisen tietolähteen mukaan myös Cityn vakooja on pelannut tanssipelejä kotonaan piilossa muiden katseilta.

Pelaajia riittää laidasta laitaan.
Pelaajia riittää laidasta laitaan.

Pelaajia löytyi moneen lähtöön, eikä vakooja ymmärtänyt näistä yhtikäs mitään, vaikka juorujen mukaan onkin suuri konsolipelifriikki.

Jotkut tykkäävät bändipeleistä ja toiset saavat niistä päänsäryn.
Jotkut tykkäävät bändipeleistä ja toiset saavat niistä päänsäryn.

Vakoojan mukaan tämän kuvan ottaminen tuotti tuskaa ja päänsärkyä bändipelin sekametelisopan takia.

1nsane ja King Thrill palkittavana Fast Musicista.
1nsane ja King Thrill palkittavana Fast Musicista.

Ensimmäisessä palkintoseremoniassa palkittiin mm. Fast Musicin parhaat. Eturiviin toimittajaksi soluttautunut vakooja onnistui taltioimaan 1nsane:n (3. sija) ja King Thrill:in (2. sija) onnittelukättelyn.

Oldskool-demokisan voittajat rivissä.
Oldskool-demokisan voittajat rivissä.

Oldskool-demokisan voitti PWP teoksella "Conservative Megademo". Kuvassa lisäksi Spaceballs:in ja RNO:n edustajat sekä Jussi Laakkonen.

Kaksi pientä elefanttia marssi näin...
Kaksi pientä elefanttia marssi näin...

Jostain syystä runsas valvominen ja energiajuomien kittaaminen tuovat aina viimeisenä yönä pakottavan tarpeen laulaa yhteislauluna "Jos sul lysti on". Tosin juorujen mukaan yö tuntuu viimeiseltä vasta elefanttimarssin tahdissa... Usean sadan partyvieraan mittainen letka päätti lähteä areenakierroksen jälkeen yön pimeyteen.

Elefanttimarssin suuntana Pasilan asema.
Elefanttimarssin suuntana Pasilan asema.

Kolmesataa (ehkä, ehkä ei) pientä elefanttia marssi näin... Vakoojan mukaan elefanttimarssin suuntana oli Pasilan asema ja tarkoituksena aiheuttaa hämmennystä ulkopuolisissa.

Jatkoa seuraa päivänsäteestä ja menninkäisestä. Tai sitten ihan vain kulissien takaa ja palkintojen jaosta. Stay tuned... ;)


Assembly: Baardi, baardi!  1

Nyt kun Cityn vakooja on päässyt vauhtiin, niin tässä seuraa jatkoa Assemblyn tunnelmista. Jostain syystä kaikkea saa aina odotella ja niin myös Assemblyssä. Tosin juorujen mukaan odottelut ovat kutistuneet aiempien vuosien useista tunneista nykypartyjen kymmeniin minuutteihin... Parempaan suuntaan on siis menossa!

Assemblyn pääesiintyjä Jeroen Tel lämmittelee partyväkeä.
Assemblyn pääesiintyjä Jeroen Tel lämmittelee partyväkeä.

Pienen odottelun jälkeen Assemblyn pääesiintyjä, hollantilainen bittipopittaja Jeroen Tel pääsi lämmittelemään partyväkeä ja Cityn vakoojaa. Juorujen mukaan kuvaaminen näytti hyvin haastavalta vakoojan hypittyä musiikin tahdissa kameran kanssa. Tällä saattaa olla myös jotain tekemistä onnistuneiden kuvien vähäisen määrän kanssa...

Jeroen Tel bilettää muiden mukana.
Jeroen Tel bilettää muiden mukana.

Jeroen Telin sormet välkkyivät valaistujen sormusten avulla kuin amerikkalainen joulukuusi. Ei sillä, että siinä mitään vikaa olisi, kun vakoojakin tykkäsi.

Meil on baardit?
Meil on baardit?

Mitä oudompia asuja, sen paremmat bileet. Ihan pakko olla. Ainakin vakoojan mielestä. Joku voi tietty olla eri mieltä, mutta se on sitten väärässä. Huhujen mukaan baardit oli mahtavat!

Varmasti mukavan kevyt bileasuste.
Varmasti mukavan kevyt bileasuste.

Jostain syystä näissä asuissa on varmasti erittäin kevyttä bilettää. Kaasunaamari on aina hyvä yhdistelmä hikijumppaan.

Sulkasato oli lähellä.
Sulkasato oli lähellä.

Sulkasato uhkasi. Tarina ei tosin kerro kumpaa, Cityn vakoojaa vai tätä maskottilintua.

Baardi, baardi!
Baardi, baardi!

Baardi, baardi! Vakoojakin hengästyy.

Eräs italiaano putkimies oli myös bilettämässä.
Eräs italiaano putkimies oli myös bilettämässä.

Mutta mitä olisikaan kunnon bittibaardit ilman erästä italiaanoa putkimiestä? Onneksi apu oli lähellä, jos putket olivat tukossa.

Vihaisia Lintuja kauniisti paketoituna.
Vihaisia Lintuja kauniisti paketoituna.

Baardeista birdeihin on lyhyt matka. Kauniisti paketoituja Vihaisia Lintuja röykkiöittäin odottamassa uusia omistajia. Vakooja olisi kovasti halunnut nähdä ne vakuumipakattuina.

Jatkoa seuraa vielä kulissien takaa ja tulilinjalta. Stay tuned... ;)


Assembly: Uuuh... You touch my tralala

Jostain kuului huhuja, että Cityn vakoojalla on ollut ongelmia Assemblyn securityn kanssa, mistä johtuen raportointi tulee nyt pahasti myöhässä. Toisen lähteen mukaan vakooja olisi eksynyt etsiessään erittäin salaista varjopartyä Boozemblyä. Tiedä sitten mikä on totuus ja selviääkö se koskaan...

Nyt on kuitenkin kolmas raportti valmiina koko kansan nähtäväksi!

Cosplay-kisassa oli mukana mm. Poison Ivy.
Cosplay-kisassa oli mukana mm. Poison Ivy.

Paljon mainostettu cosplay-kilpailu oli houkutellut paikalle mm. Poison Ivy:n, jonka asennon luonnollisuudesta voi olla montaa mieltä.

Lisää cosplay-kisan vähäpukeista satoa.
Lisää cosplay-kisan vähäpukeista satoa.

Vakoojan mukaan jokaisen cosplay-kisaajan oli tarkoitus esittää hahmoon liittyvä omalaatuinen liike tai liikesarja. Omalaatuisuus on ainakin näiltä kahdelta hieman hukassa, kun vertaa asentoa. Ehkä paljas pinta korvaa laadun, vai miten se meni...

Rovion Megascreen oli Assemblyn odotetuimpia tapahtumia.
Rovion Megascreen oli Assemblyn odotetuimpia tapahtumia.

Käytävillä kuuluvien huhupuheiden mukaan Rovion Megascreen oli Assemblyn toivotuin ja odotetuin tapahtuma. Vakoojan mukaan Megascreenin toinen yritys oli erittäin hieno ja onnistunut, kun erään pöydän 40 konepaikan kärähtäneet virtalähteet oli vaihdettu toimiviin. Nimettömän tietolähteen mukaan joku onnistui rikkomaan pöytään vedetyn voimavirtakaapelin, minkä takia kaikki pöydän laitteet saivat kevyen 400 voltin shokkihoidon. (Cityn vakooja ei kuitenkaan ollut syyllinen tähän, vaikka olikin osallisena hieman kaikessa. Toim. huom.)

Ilmainen tavara saa ihmiset parveilemaan.
Ilmainen tavara saa ihmiset parveilemaan.

Onnistuneen Megascreenin jälkeen Rovio heittäytyi vakoojan mukaan anteliaaksi ja jakoi partyväelle mm. Vihaisten Lintujen karkkeja. Jostain syystä ilmainen tavara aiheuttaa joka kerta hysteerisen ryntäyksen lavan eteen ja jotkut mieluummin telovat itsensä kuin jäävät ilman karkkipussia (tai jotain muuta yhtä arvokasta).

Günther tuli kylään.
Günther tuli kylään.

Kuulimme, että vakooja ei meinannut pysyä housuissaan kun lavan valtasi yllätyksenä Günther (tai sen aito kopio). Oli kumpi oli, mutta hauskaa kuulemma oli.

Uuuuh... You touch my tralala! Mmmh... My ding ding dong!
Uuuuh... You touch my tralala! Mmmh... My ding ding dong!

Uuuh... You touch my tralala! Mmmh... My ding ding dong! Günther-tanssikisassa piti esittää teemaan sopiva vapaamuotoinen tanssi. Jollain tuli massa vastaan, toisella meni överiksi (ketään mitenkään alentamatta, toim. huom.).

Assembly loves You!
Assembly loves You!

Mikä on kivempaa partyillä kuin se, että partyt rakastavat sinua? Assembly loves You and You love Assembly. <3

Scene.org:in palkintojen jakoa oli tullut seuraamaan ihmisiä ympäri maailmaa.
Scene.org:in palkintojen jakoa oli tullut seuraamaan ihmisiä ympäri maailmaa.

Scene.org jakoi vuosittaiset palkintonsa ensi kertaa Suomessa ja palkintoseremoniaa oli saapunut seuraamaan skenettäjiä enemmän ja vähemmän pitkän matkan päästä.

Scene.org palkitsi yleisön suosikin.
Scene.org palkitsi yleisön suosikin.

Scene.org:in Frank Stiegler ja Eric Seufert palkitsivat yleisön suosikin (Batman Forever by Batman Group).

Tällä kertaa jatkoa seuraa heti perään, eli stay tuned... ;)


Assembly: Poets of the Fall ja tissit

Cityn vakoojan toinen raportti viivästyi pahasti hektisen partyvakoilun takia, mutta tässä se nyt viimeinkin tulee!

Torstai-illan suurimpana häppeninkinä oli paljon mainostettu Poets of the Fall, jonka juuret ovat juorujen mukaan osittain Assemblystä lähtöisin.

Poets of the Fall vauhdissa.
Poets of the Fall vauhdissa.

Jostain syystä vakooja innostui kuvaamaan keikkaa vähän joka suunnasta ja hieman turhan paljon. Tosin pari ihan onnistunutta kuvaakin tarttui kameraan.

Poet of the Fall meno päällä.
Poet of the Fall meno päällä.

Pyllistä, pyllistä, kumarru, kumarru! Kyllä sen musiikin on pakko olla parempaa tuossa asennossa...

Porukkaa kuuntelemassa Poets of the Fallia.
Porukkaa kuuntelemassa Poets of the Fallia.

Ja mitä olisikaan keikka ilman yleisöä? Vakooja yritti tietenkin sulautua massaan ja olla huomaamaton parimetrisen kamerajalustan kanssa.

Ei-ihan-niin-menevä hetki Poets of the Fallin keikalla.
Ei-ihan-niin-menevä hetki Poets of the Fallin keikalla.

Vakoojan mukaan bileet olivat hyvät, mutta jostain syystä se ei tässä kuvassa juurikaan siltä näytä...

Yleisöä Poets of the Fallin keikalla.
Yleisöä Poets of the Fallin keikalla.

Kauempaa kuvattuna Poets of the Fall näyttää jo hieman siltä, että ovat saaneet aikaiseksi jotain bileitä muistuttavaa parveilua lavan eteen.

Poets of the Fallin koko porukka.
Poets of the Fallin koko porukka.

Koko bändikin tarttui kerralla samaan kuvaan, kun vakooja siirtyi yläilmoihin tarkkailemaan tilannetta. Jostain syystä valomiehen käyttämät värivaihtoehdot olivat hyvin rajoittuneita.

Poets of the Fallin keikka keskellä partyjä.
Poets of the Fallin keikka keskellä partyjä.

Osa porukasta tyytyi vakoojan mukaan seuraamaan keikkaa omilta konepaikoiltaan (tai sitten ne olivat vain pakotettuja kuuntelemaan jotain, mitä eivät olisi halunneet kuunnella).

Pelikehityskilpailussa ollaan puskassa.
Pelikehityskilpailussa ollaan puskassa.

Keikan jälkeen vakooja pääsi seuraamaan ensimmäistä kilpailua, joka oli tällä kertaa pelinkehitys. Kuulemma siitä ei tullut täyttä selvyyttä onko kuvaan eksyny hahmo puskajussi vai jokin muu.

Assembly ilman tissejä on kuin Tuksu ilman tissejä.
Assembly ilman tissejä on kuin Tuksu ilman tissejä.

Ja mitä olisikaan Assembly ilman TOSI ISOJA TISSEJÄ (screenin koon huomioiden tissit olivat muutaman metrin kokoiset, toim. huom.). Vakooja kuuli juoruja, joiden mukaan tissit ovat yhtä erottamaton osa Assemblyä kuin silikonit Tuksua.

Grafiikkakisan Jury käy läpi annettuja pisteitä.
Grafiikkakisan Jury käy läpi annettuja pisteitä.

Jostain kuului väitteitä, että Cityn vakooja olisi nukkunut ensimmäisen yön kotona partyvarusteista huolimatta. Tähän tietoon tosin kaivataan vielä varmistusta, mutta aamulla vakoojamme onnistui soluttautumaan grafiikkakisan juryyn arvostelemaan toisten suurella vaivalla tekemiä töitä.

Kuvassa juryn vetäjä Risto Mäki-Petäys ja pari "tavista".

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan vakoojan seuraavaa raporttia, jossa kuulemma paljastetaan saloja Vihaisten Lintujen Megascreenistä sekä eräs viiksekäs yllätyslaulaja.


Assembly: It's party time!  2

Cityn vakooja pääsi luikahtamaan Assemblyyn turvatarkastuksen ohi hienon peitetarinan avustuksella: "Joo kato tää on jo 13. vuosi kun oon täällä niin mähän oon vaan vanha skenettäjä." Uskoo ken tahtoo, mutta todellisuudessahan tarkoituksena on vakoilla menoa kameran läpi.

Tässä siis ensimmäisiä tunnelmia paikan päältä.

Cityn Assyblogaajan varustus. Matkalaukku sisältää mm. patjan, tyynyn ja makuupussin.
Cityn Assyblogaajan varustus. Matkalaukku sisältää mm. patjan, tyynyn ja makuupussin.

Cityn vakooja on tietysti soluttautunut Oldskool-porukkaan (paikalle O2/4, toim. huom.) ja ottanut mukaan kaiken oleellisen hammasharjasta lähtien. Partyvarusteisiin kuuluu mm. prinsessapatja, tyyny, makuupussi, läppäri, kännylaturi, USB-tuuletin ja -valo sekä vaihtovaatteita.

Tetrispalikat koristavat tietokonepaikkaa.
Tetrispalikat koristavat tietokonepaikkaa.

Ensimmäisenä vakooja bongasi Areenatasolta valoletkuista tehdyt Tetris-palikat, jotka oli pakko ikuistaa ja jakaa koko kansalle.

Vihaisia Lintuja löytyy Areenalta aikalailla joka paikasta.
Vihaisia Lintuja löytyy Areenalta aikalailla joka paikasta.

Ja mitä olisikaan tietokonepartyt ilman Vihaisia Lintuja? Juorujen mukaan täältä on vaikeaa löytää paikka, missä ei olisi Vihaisia Lintuja. Kuulemma niitä saa myös heittää ihan oikeasti.

Iloisessa tapahtumassa pitää olla iloisia maskotteja!
Iloisessa tapahtumassa pitää olla iloisia maskotteja!

Vakoojan kameraan osui myös hellyttävät maskotit eräältä konepaikalta. Tuxin, Pikachun ja Smileyn hymyt ovat vaan niin kovin ilahduttavia ja tarttuvia.

Jokainen porukka haluaa herättää huomiota tavalla jos toisella.
Jokainen porukka haluaa herättää huomiota tavalla jos toisella.

Useimmilla porukoilla on pakottava tarve yrittää erottua massasta keinolla millä hyvänsä. Kuvan vilkku ei tosin juorujen mukaan vedä vertoja muutaman vuoden takaiselle lentoestevalolle, joka välkytti koko hallia punaisena.

H-hetki lähestyy ja partyväki odottaa valojen sammumista.
H-hetki lähestyy ja partyväki odottaa valojen sammumista.

Viimeisiä sekunteja viedään ennen kuin Partyt pääsevät vauhtiin ja tunnelma nousee kattoon.

Valomeri valtaa Areenan. It's party time!
Valomeri valtaa Areenan. It's party time!

Ja tältä se näyttää, kun valomeri valtaa Areenan ja Partyt alkavat ihan oikeasti! Vakoojan mukaan näky on livenä vielä vaikuttavampi kuin kuvissa.

Tapahtuman pääjärjestäjät Pekka Aakko ja Jussi Laakkonen avaavat tapahtuman virallisesti.
Tapahtuman pääjärjestäjät Pekka Aakko ja Jussi Laakkonen avaavat tapahtuman virallisesti.

Jokaisilla Partyillä pitää tietenkin olla viralliset avajaiset ja puheet. Jussi "Abyss" Laakkonen ja Pekka "Pehu" Aakko nostattivat tunnelmaa ja avasivat Assemblyn 20-vuotisjuhlapartyt!

Cityn vakooja seuraa koko partyjen ajan, mitä tuleman pitää ja raportoi siitä täällä. Stay tuned... ;)