Assembly: Vakoojan suosikit

  • Spyhard

Koska Cityn vakooja arvelee monen skenettäjän ärsyyntyneen vähäisestä demoskenen huomioimisesta Assembly-raporteissa, on sille nyt varattu koko postaus vakoojan suosikkien merkeissä! Huhujen mukaan vakoojalla olisi 13 vuoden teini-ikään ehtinyt kokemus demoskenestä, joten jonkinlaista ymmärrystäkin saattaa löytyä. Olettaen tietenkin, että huhut pitävät paikkansa.

Tässä siis lista kilpailuteoksista, jotka tekivät vakoojaan lähtemättömän vaikutuksen!

Paras Demo - spacecut by cncd

Vakooja on ehdottoman samaa mieltä yleisön kanssa demokilpailun voittajasta. Cncd:n spacecut on oikein näyttävä paketti, mikä erottui selvästi joukosta. Toinen Vakoojan suosikki on huomattavasti perinteisempi, neljännelle sijalle yltänyt Old is not dead by Byterapers + Doomsday.

Paras Real wild demo - Introducing the iLisa by lroop, mdille3, scgruber, uG/bG Staff, awesie, kbare, mkasick, tylerni7, coda, Rick Astley

Myös real wild demo -kilpailun voittaja oli ehdottoman oikea vakoojan mielestä. Dinosaurusten aikaisella omenalla toteutettu demo oli mainio taidonnäyte siitä, mitä intohimolla voi saada aikaiseksi. Toinen Vakoojan suosikiksi noussut teos oli Rabbit Deploymet Force by npli.

Paras 4k intro - Fireflies by Blobtrox

Neljän kilotavun introt eivät tarjonneet mitään elämää mullistavaa kokemusta, mutta kisan voittanut ja suosiksi päätynyt Fireflies oli oikein onnistunut paketti. Myös toiseksi tullut Reionization by mfx on maininnan arvoinen, etenkin mukaansa tempaavan jytinän takia.

Paras 1k intro - Embers by TDA

Uusi 1024 merkin introkisa aiheutti ainakin vakoojassa hämmennystä siitä, miten tällainen teos voidaan mahduttaa niin pieneen tilaan. Reilu 1000 merkkiä koodia ja lopputulos on tämä suosikiksi ja koko kilpailun voittajaksi noussut hieno intro.

Paras Oldskool demo - Conservative Megademo by PWP

Vapise Nalle Wahlroos! Demon poliittinen viesti ja muutenkin onnistunut toteutus nosti Conservative Megademon vakoojan ehdottomaksi suosikiksi. Samainen demo myös voitti kilpailun.

Paras Short film - The Animout by Pistoke

Ehdottomasti paras short film - niin animaation kuin musiikin puolesta - oli The Animout, joka päätyi kilpailussa valitettavasti vasta toiselle sijalle. Juorujen mukaan vakooja on katsonut suosikkilyhärinsä jo parikymmentä kertaa. Toinen maininnan arvoinen lyhäri oli kolmanneksi sijoittunut Mars Effect by Team Mars Effect.

Paras Graphics - Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli

Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli
Rabbit Deployment Force by MacGywer / npli

Vakoojan mielestä onnistunein kokonaisuus grafiikassa oli kilpailussa neljänneksi sijoittunut Rabbit Deployment Force. Myös seitsemännelle sijalle päätynyt Arrival by E-V-M on maininnan arvoinen, eikä kilpailun voittajaakaan parane väheksyä.

Paras Fast graphics - WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech

WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech
WTF-moment by Hoaxi / Pyrotech

Tällä kertaa puolessatoista tunnissa piti tehdä kuva aiheesta "too much details", mikä nosti vakoojan suosikiksi kolmannelle sijalle päätyneen ja erittäin onnistuneen "luontokuvan" WTF-moment. Toinen erityisen maininnan arvoinen teos on kilpailun voittanut Aku Ankan uusi muotokuva Paint me like your french girls by Surround / Tekotuotanto.

Paras Listening music - To Pirate in Good Spirits by King Thrill / Tekotuotanto

Piraattibiiseistä ei voi olla tykkäämättä. Ei edes Cityn vakooja, joten suosikisi nousi myös koko kilpailun voittanut To Pirate in Good Spirits.

Paras Dance music - Grandpa's Humppa Riot by King Thrill / Tekotuotanto

Tanssimusiikissa yksi erottui edukseen kaikista muista ja myös voitti koko kilpailun. Suosikkiaseman sai siis Grandpa's Humppa Riot. Toinen maininnan arvoinen biisi on vasta kahdeksanneksi sijoittunut Free by 1nsane.

Paras Fast music - The Dragons Arrive to Rock! by King Thrill / Tekotuotanto

Fast musicissa vakooja ihailee sitä, miten jotkut onnistuvat puolentoista tunnin aikana tekemään usein erittäin onnistuneita biisejä. Suosikiksi yli muiden nousi toiseksi sijoittunut The Dragons Arrive to Rock!. Toinen suosikkiaseman saanut biisi on kolmanneksi sijoittunut Hungry Birds by 1nsane.

Paras Gamedev

Valitettavasti vakoojan aika ei ole riittänyt Gamedev-peleihin tutustumiseen, joten olisi epäreilua nostaa niistä mitään suosikiksi. Jokainen voi tutustua tämän vuoden Gamedevin satoon osoiteessa: archive.assembly.org/2012/gamedev

Kaikki kilpailutyöt voit katsoa osoitteessa: archive.assembly.org/2012

Vakooja kiittää ja kumartaa! Pidetään demoskene hengissä! ;)

1 kommentti

Anonyymi

9.8.2012 23:11

Huikeita pätkiä. Hatunnosto tekijöille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi