Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Axl.

Baarifestarit osa 1  2

Parhaita paloja Baarifestarien ensimmäiseltä päivältä.

Avajaiskonsertissa Axl Smith (jolla oli muuten kulmakunnan makeimmat popot!) loisti luonnollisella lavakarismallaan ja pohjusti fiiliksen Anna Abreuta varten. Annalla oli iso kasa pikkufaneja aivan lavan edessä, ja osa heistä oli odottanut siinä aamusta asti! Ylioppilasaukiolla kuultiin siis korvia huumaavaa kiljuntaa, jolle jopa backstagella juontovuoroaan odottanut Jone Nikula repesi täysin. Tässä pieni ääninäyte.

http://www.city.fi/antitv/klippi/26668/

Huomenna Helsingissä konsertoivan Axl Rosen 64 sivuisesta raiderista on revitty juttua. Voin paljastaa, että Baarifestareiden takahuone näytti siihen verrattuna asialliselta. Bongasin takahuoneen pöydältä ainakin juustonaksuja, Arnold´sin pusseja (liekö ollut bageleita vai donitseja), toisia sipsejä ja jotain hedelmiäkin taisi olla. Juomat olivat limua ja vettä. Hyvä noin, sillä turha diivailu kun on, noh, turhaa.

Loppuun voisin vielä kertoa vitsin, jonka stand-up koomikko Rich Lyons kertoi Zetorissa. Tämä tuskin toimii yhtä hyvin, ja pahoittelen, jos komiikan maailmassa on kirjoittamaton sääntö, ettei toisten vitsejä kerrota. Asiaan.

-Mikä on suomalaisen Fear Factor-tehtävä?
-Joutua hissiin toisen ihmisen kanssa ja katsoa häntä silmiin.

Anna Abreu esiintyi Cityn Baarifestareilla
Anna Abreu esiintyi Cityn Baarifestareilla
Axl Smithin supermakeat tennarit Cityn Baarifestareilla
Axl Smithin supermakeat tennarit Cityn Baarifestareilla

Kappelissa soi  3

Esplanadin alun ylpeys, ravintola Kappeli, tunnetaan ehkä paremmin S-ryhmän ruokaravintolana, jossa voi nautiskella parsaa ja muita herkkuja herraskaisessa tunnelmassa. Ravintola tilat ovat hienot, ja niitä hyödynnetään mielellään myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Kauppakorkeakoulusta valmistuneiden bileorganisaattoreiden mielessä siinsi ajatus Kappelista tyylikkäänä paikkana järjestää hienostuneet juhlat nuorille aikuisille, jotka kaipaisivat vaihtelua tavallisiin yökerhoihin.

Ajatus ei kuitenkaan saanut heti tuulta alleen Kappelin puolelta. Ensimmäinen Club Kappeli (Night of Champagne)-ilta pidettiin 20.3.. Kolmen vuoden yrittämisen jälkeen.

Ensimmäisen illan dj-esiintyjinä oli mm. Axl Smith. Kolean sään vuoksi terassi ei luonnollisesti ollut auki, muuten kuin osittain tupakkapaikkana. Ennakkoliput (13,2€) ja vippi-paketit (144€ /6 henk.) olivat myyneet kuin häkä, joten Kappelin tilat repeilivät liitoksistaan. Ravintolan jotkin kulkupaikat eivät vain kestä kymmeniä ihmisiä ryysäämässä yhtä aikaa.

Ensi viikon lauantaina (29.5.) starttaavat Club Kappelin kesälauantait. Ennakkolippuja ei myydä, joten homma toimii kuin muissakin yökerhoissa tavallisina iltoina. Kahdeksan aikaan terassilla soiton aloittaa Axl Smith, ja sisätiloissa myöhemmin levyjä pyörittävät Lasse Carlsson ja Nessi Hovi. Avajaisiltana paikka tulee todennäköisesti taas olemaan tupaten täynnä, vaikka terassi helpottaakin väen jakaantumista.

Tulevia lauantai-iltoja ajatellen Kappeli vaikuttaa kuitenkin tervetulleelta lisältä Helsingin yöhön. Se hakee samantyylistä asiakaskuntaa kuin Kaivohuone, mutta Kappelin vahvuus tulee varmaan olemaan sijainti. Ellei satu asumaan Kaivopuiston vieressä, Esplanadilta pääse ilman taksiakin helpommin kotiin kuin Iso Puistotieltä.