Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on darra.

Missiristeily osa 2

Miss Suomi tanssiaisristeilystä on mennyt kaksi päivää. Viikonlopun aikana ehdittiin uutisoida Viikkarin seksibileistä, mutta ainakaan minua ei ollut kutsuttu sen sortin bileisiin. Kukaan ei myöskään tällä risteilyllä roikkunut yli laidan, vaikkakin Missi-Essin ja risteilyisännän duetto olisi antanut siihen aihetta.

http://www.city.fi/antitv/klippi/26977/

Yleisesti arvioiden risteily meni todella hyvin. Kaikki tapahtumat ylittivät odotukseni, koska viimeisin risteilymuistoni on autokannen alta löytyvästä c-luokan säästöhytistä, jossa pelkäsin jäiden tulevan sisään ikkunasta (jos hytissä olisi ollut sellainen), ja seinänaapurien tulevan vahingossa ovesta.

Miss Suomi 2011 - missit Globenilla.
Miss Suomi 2011 - missit Globenilla.

Missiristeilystä päällimmäiseksi jäi mieleen muutamia asioita.

Missit. Yllättävää eikö totta. Mukavan ja rauhallisen oloisia tyyppejä. Pia joi illallisella maitoa, perintöprinsessat klubilla mansikkamargaritat.

Miss Suomi tanssiaisristeily 2011 Viking Mariellalla
Miss Suomi tanssiaisristeily 2011 Viking Mariellalla

Missit näyttävät darrassakin hyviltä ja freeseiltä. Esimerkkinä eräs laulava missi, joka oli oksentanut koko päivän hytissä, mutta illalla kankkusesta ei ollut merkkiäkään kasvoilla.

Pia lähti poikaystävänsä kanssa nukkumaan. Annin poikaystävä osti noin kahdellekymmenelle hengelle samppanjaa juhlistaakseen
kultaansa. Kumpi olikaan voittaja?

Miss Suomi 2011 Lehdistön ihannetyttö Anni Uusivirta
Miss Suomi 2011 Lehdistön ihannetyttö Anni Uusivirta

”Bulgarialaista saa kolmella kympillä.” – Eräs vanhempi herra risteilyvieraiden joukosta. Asiayhteyden selventämiseksi: hän puhui samassa yhteydessä tuntihotelleista. Vähän kehno small talk-aihe.

Miss Suomi tanssiaisristeily 2011 - missit kuninkaanlinnalla
Miss Suomi tanssiaisristeily 2011 - missit kuninkaanlinnalla

Asennolla on väliä  6

Oletteko ajatelleet, missä asennossa on vähiten tukalinta makoilla sängyssä darrapäissään? Itse heräsin pohtimaan asiaa aamulla, makoillessani darrapäissäni sängyssä.

Selällään maaten darraa ei selätetä. Asennosta tulee jo muutenkin ruumisarkkufiilis, eikä tinaamisen jälkeisenä aamuna tarvita mitään niin virallista. Selällään maatessa valveutunutta makoilijaa alkaa myös huolettaa mahdollisen nukahtamisyrjöyksen uhka (nukahdat ja oksennat itsesi tukehduksiin - näistä kuulee aina välillä kauhutarinoita). Selällään makaaminen toimii hetkellisesti vain silloin, jos olo on niin muheva, että mahaankin sattuu.

Mahallaan makaaminen on potentiaalinen vaihtoehto. Silloin on mahdollisuus hakea turvaa tyynyä halimalla. Makoilu tässä asennossa ei kuitenkaan ole pidemmän päälle hyväksi niskalle. Mahallaan makoilu saattaa myös alkaa ahdistaa, jos yöllä on kipaissut kotiin monikansallisen purilaispaikan tai kebbemestan kautta.

Tässä kohtaa alkaa huolestuttaa. Mikä asento on sopiva, jos sängystä ei ole kiire nousta koko päivänä?

Voittaja-asento on tietysti tuttu ja turvallinen sikiöasento. Asennossa yhdistyy kaikki hyvä; se ei rasita niskaa, siinä voi halia tyynyä, ykäriskiä ei ole, koska jos vahinko sattuu, kama valuu suustasi ”siististi” ulos. Asento on turvallinen, eikä se rasita täyttäkään vatsaa. Asennossa on myös helppo katsoa leffoja tai telkkaria, ja siinä pystyy myös syömään. Idylli kruunautuu, jos saat jonkun silittämään vanhalta viinalta haisevaa päätäsi.

Kirjoittaja kannattaa vastuullista juomista, jolloin darra-asentoa ei tarvitse aktiivisesti miettiä.(Kirjoitus on tehty pääasiassa vatsallaan makoillen.)