Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on drag.

”Täällähän on naisia yläosattomissa!”

Mitä mä kirjotan? Koko viikonloppu meni juhliessa, mutta päässä lyö tyhjää postausten suhteen. (Tai ehkä se lyö tyhjää juuri juhlinnan takia.)

Pitäisikö kirjoittaa perjantaisista Playboy-bileistä Tigerissa, jotka olivat tänä vuonna oikein onnistuneet, vaikkakin itse puputytöt olivat viime vuonna paremman näköisiä? Voisin ehkä mainita, että paikalla oli porukkaa karkeasti arvioiden tuplasti enemmän kuin normaaliperjantaina, ja fiilis oli mainio. Erästä miespuolista ystävääni lainatakseni: ”Täällähän on naisia yläosattomissa!”

Playboy-bileet Tigerissa 25.3.
Playboy-bileet Tigerissa 25.3.
Otos Playboy-bileistä vuosimallia 2010
Otos Playboy-bileistä vuosimallia 2010

Vai pitäisikö fiilistellä lauantaista iltaa Bläkissä (paikka, jonka mainoskasvona muistamme Jenni Dahlman-Räikkösen)?

Vai hehkuttaisinko ensi perjantain Miss Drag Queen 2011-kisaa, joka järjestetään Dtm:ssä, ja on varmasti yhtä menevä kuin viime vuonna? Glittereiden, paljettien ja ihanien drag-artistien lisäksi odotan pippaloita, koska luvassa on Martinan esiintyminen. Vaikken naisen suurin fani olekaan, minulla on kutina, että hänen sinkkubiisinsä saattaa toimia Dtm:ssä. Vai johtuukohan se kutina vain siitä, että jalassani on ihottumaa viikonlopun jäljiltä?


Miehet mekoissa  3

Miehet naisten vaatteissa hauskuuttavat aina. Senpä takia Drag-artisteille on ollut tilausta jo vuosien ajan.

Eilen yhdeksän upeaa diivaa oli saatu saman katon alle ravintola Dtm:ään, ja vieläpä hyvän asian vuoksi. Drag United 2010 keräsi rahaa Aseman Lapset ry:n Walkers-toiminnalle.

Yhdeksän säihkysäären joukossa oli Miss Drag Queen-voittajia niin 2000-luvun alusta kuin aivan viime vuosiltakin. Ja eron kyllä huomasi (drag-tietoisten seuralaisteni mukaan). Vuosituhannen alun drag queenit muuntautuivat esityksissään legendaarisiksi naistähdiksi (mm. Celine Dion) ja tuoreiksi staroiksi (Lady Gaga), mutta tuoreemmat missukat loivat show’ta omilla tanssitaidoillaan. Molemmat tyylit toimivat, kunhan koko esitystä ei ole rakennettu pelkästään sen varaan, että miehet naisten vaatteissa hauskuuttavat aina.

Drag United 2010-hyväntekeväisyysgaalan esiintyjäkaarti
Drag United 2010-hyväntekeväisyysgaalan esiintyjäkaarti
Drag United 2010-hyväntekeväisyysgaalan juontajat
Drag United 2010-hyväntekeväisyysgaalan juontajat