Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on fabrik.

Piiri pieni pyörii  3

Aloitin bloggaajan urani viime vuoden lokakuussa vihjaamalla uudesta yökerhosta. Yökerho oli Fabrik. Eilen vietettiin Fabrikin viimeistä iltaa. Lyhyestä virsi kaunis, näemmä.

Syitä lopettamiseen en tiedä. Käsittääkseni kohderyhmä oli löytänyt paikan jokseenkin hyvin, ja viikonloppuisin Pohjoisen Rautatienkadun varressa juhlia riitti. Oli miten oli, nyt kysymykseksi jää, mitä Fabrikin tilalle tulee?

Kolmannen käden tietona olen kuullut, että Tiger alkaa palvella Fabrikin asiakkaita uusin alennetuin ikärajoin. Jos Pohjoisen Rautatienkadun tila jää SK:lle, paikalle siis tuskin tulee uutta hienoon menoon tarkoitettua klubia.

Mitä tilalle voisi siis tulla? SK:n yökerhotarjonta Helsingissä on jo hyvin kattava. Tarkastellaanpa.

Burleski on vanhemmille hienoon menoon, Apollo samalle kohderyhmälle rennompaan. Butterfly on nuoremmille suunnattu rento mesta, ja Tiger näyttää nousevan nuorten Burleskiksi. Huuma on uusi Onnela, ja sen vieressä oleva Hurmio on vanhempien Armas. Simonkadun Herkku taasen on nuorempien Armas.

Oma villi veikkaukseni on, että jos paikka pysyy SK:lla, tilalle tulee jotain vähin äänin kuopatun PartyBoxin kaltaista (PB raivattiin pois Hurmion tilalta). Railakkaalle afterski-menolle (ilman skiitä) lienee aina tilausta. Vielä laskettelukauden loputtuakin.


Chicks in the City  4

Fabrikin host-kokoonpano muuttuu. Alkuperäisestä possesta on lähtenyt vaaleaverikkö (se lyhyempi niistä kahdesta) Jenna. Uusi tulokas julkistetaan tämän kuun aikana, ja villeimpien huhujen mukaan neidit saavat miesvahvistuksen joukkoonsa..

Mainittakoon, että Fabrik toi ensimmäisten joukossa näkyvät vakiohostit kotoisiin yökerhoihimme. Tällä haavaa emännöityjä paikkoja ovat Fabrikin lisäksi ainakin Jenny Woo ja Burleski.

Tytöillä on omat sivut osoitteessa:

http://www.inthecity.fi/

Fabrikin vanha kokoonpano: Rosa, Noona, Jenna, Oona ja Riina.
Fabrikin vanha kokoonpano: Rosa, Noona, Jenna, Oona ja Riina.