Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on finaali.

BB? Hitti vai huti!  3

Sunnuntaina se jo on. Bbn finaali. Oliko tämä kausi mielestäsi hitti vai huti. Alkaako bb toistaa itseään. Voiko ohjelma edes olla täysin eri jos puikoissa on sama tuottaja jolla on omanlaisensa näkemys.

Bbn kohtalosta ei tiedetä mutta kuinka moni haluaisi sitä vielä seurata. Vielä olisi ainakin jäljellä suomalaisia ehdokkaita, jotka haluavat taloon.

Katsoin tänään tiputuksen vielä ennen finaalia, ja olin ihmeissäni. Miksi Eetu, mutta ei Petri. Miksi uudet, mutta ei vanhat. Bb on ainakin vihdoin tosiaan henkilöitynyt katsojille enemmän eikä toitoteta vain "periaatteiden" nimiin. Jos ei muuta olla saavutettu niin ainakin tämä. Oli upeaa että jotkut sai kuin saikin kokea tuon saman mahdollisuuden vielä uudestaan ja myös minä sain. Olen astellut taloon jo 3 kertaa ja joka kerta se on mullistanut elämääni. Jos minulta kysyttäisiin menisinkö vielä, en voi valehdella että vastaus olisi ei. Kyllä menisin. Bb on iso osa minua ja elänääni jo ja osittain jännällä tavalla tehnyt minusta tälläisen kuin olen nyt, ja minulla on viha rakkaus suhde asiaan. Se ei ole minulle pelkkä ohjelma tai asia, vaan nään sen paljon syvemmälle.

Sitä on helppo syyttää epäonnesta, sitä ja sen tuomaa suosiota on helppo rakastaa ja nauttia. Mutta se voi kääntää sinut myös päälaelleen yhdessä minuutissa. Ovia aukeaa niin paljon, että voit päätyä våärään huoneeseen ja jäädä sinne jumiin. Bb herättää myös ristiriitaisia ajatuksia. Toisinaan se on kuin keltainen lehdistö mitä ei kehtaa myöntää seuraavansa. Mitä ajatuksia se herättää sinussa?

Bb extrassa olemme kaikki vielä sunnuntaina. Katso jos uskallat :)