Haukut

  • Antti Pikkanen

Uusimmassa City-lehdessä on juttu netin anonyymeistä haukkujista.

Eräs blogini lukija otti asian esille maaliskuussa käyttäen nimitystä "hiekkaa vaginassa" -syndrooma. Kyse on tietenkin samasta asiasta.

Se on kerännyt hienosti kommentteja. Olen ylpeä, olivat kommentoijat sitten irkkaajia, vessakirjoittelijoita tai muita sekopäitä. Keep up the good work, fellows!

Jutun innoittamana haukun tässä pari asiaa randomisti - nimelläni.

Varoitus, sisältää yleistyksiä.

1. Uranaiset 50+. Pyöriikö maailma napanne ympärillä? Olette niin maailmaa nähneitä ja uraa luoneita, että Stockan kassaneidille sopii huutaa ja vittuilla, kun Alkon viiniä ei saa maksaa samalle kassalle (mitäs äänestitte konservatiivipuoluetta joka pitää huolen siitä, ettei jatkossakaan saa). Ja miksi sitä ääntä pitää narisuttaa? Foneetikkojen mukaan yritätte siten luoda uskottavuutta, sillä olette epävarmoja. Ja mistä se norsunvittuilme on tullut jäädäkseen? Onko vaginassanne todella hiekkaa? Miksi pitää leikata ah-niin-käytännöllinen tasa-arvoisen naisen lyhyt tukka, raidoittaa tai värjätä mustaksi?

2. Te urpot jotka seisoitte tänään liukuportaissa vasemmalla puolella, kun minulla oli kiire. Joojoo olen itsekin asunut maalla, se ei kelpaa syyksi. Ja pysähdyitte keskellä Asematunnelin sujuvasti eteenpäin soljuvaa ruuhkavirtaa aiheuttaen ketjukolarin. Yritättekö taistella jotenkin tätä tehoperseyhteiskuntaa vastaan? Ja miksi pitää kulkea kadulla rivissä kuuden hengen porukkanne kanssa niin, ettei kukaan pääse ohi? Itse asiassa olette samaa lössiä ykkösen kanssa. Jääkää eläkkeelle ja sen jälkeen koteihinne syömään pullamössöä ja pysykää siellä.

3. Te, jotka närkästyitte tästä tekstistä, sillä se osoittaa turhaa valittamista ja mustavalkoista maailmankuvaa (oh really?). Närkästyin juuri itsekin. Niin ja te nimimerkit hohhoijjaa ja metsien_mies, jotka kuulutte näihin ja kommentoitte Pasan ja Atpon Puhinapyhättöpuuh!-kolumniin, että kateellisten panettelua. Ettekö ymmärrä huumoria tai sarkasmia? No? Eikö? Tässä sitä tulee, perkele!

4. Niin ja sitten se vitun bussikuski, joka tänään heitti viattoman 13-vuotiaan pojan ulos bussista julkisesti nöyryytettynä argumentilla "ulos sen kaljas kanssa". Se oli energiajuomatölkki, pälli, ja miksi ei riittänyt, että viaton yksilö heitti tölkin bussista ulos? Se myöhästyi varmaan koulustakin! Istui ihan kiltisti paikallaan ja olisi varmasti vienyt tölkin roskiin tai palautukseen! Pitänee kirjoittaa Metron tekstaripalstalle.

Kyllä helpotti. Juon yhden (1) oluen.

4 kommenttia

Anonyymi

13.5.2011 22:16

Seisoitte oikealla puolella liukuportaissa? Anteeksi maalaisuuteni, mutta eikö nimenomaan niin ole juuri tarkoitus tehdä ja jättää vasen puoli avoimeksi kaltaisillesi kiireisille ihmisille?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Antti Pikkanen

14.5.2011 21:29

Ai sekö täällä ärsyttää! Etymologia menee näin: kirjallisuustieteen opiskelija, äh, edellisestä opintorekisteriin kirjautuneesta kurssista aikaa viisi kuukautta. Fil.yo hyi, luulevat vielä, että olen opiskellut filosofiaa tai luonnontieteitä. Merkkimäärät ovat rajallisia, "titteli" kertoo pääaineen ja sen, että olen laiska. Toivottvavasti ärsyttää myös maatalous-metsätieteiden ylioppilas ja kotimaisen kirjallisuuden maisteri.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.5.2011 13:19

Ykkönen. Say no more. MRRH!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

31.5.2011 18:57

Miksei voi lukea ja vasta sitten vastata kirjoittajalle? Anttihan kirjoitti, että likuportaiden vasemmalla puolella seisoskelu pännii. Pitäisi seistä oikealla. Jos joka toinen seisoo väärällä puolella, ei ole mitään mahista ohittaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi