Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on hiukset.

Uudet upeat hiukset ja hauskat videot  6

Kävin hetki sitten ottamassa uudella tekniikalla laitetut teippihiustenpidennykset ja täytyy sanoa, että kyllä pysyy hyvin ja tuntuu todella laadukkaalta hiukselta. Ja näyttää upealta. Nämä ovat mxl adexive-merkkiset. Sain myös ihanat sexy hairin tuotteet, jotka tuoksuukin jo niin ihanalta. Tykkään Cime beauty housesta todella paljon ja Vilma tekee hyvää jälkeä.

Facebookissa on tällä hetkellä menossa hauska mainoskampanja. Jos näät siellä videoita niin katsoppas ne ja naura. Nimittäin nyt voi linkittää ystävänsä viidakon tähtöset aiheisiin juttuihin ja olla mukana jujussa.


Blondi tuli taloon!  12

Tänään sitten kävin värjäämässä vielä KOLMANNEN kerran hiuksiani vaaleammaksi. Huh.

Mulla on kyllä ollut niin hyvät hoitoaineet ja hiustuottee,t että voin pelastaa hiukseni niiden putoamiselta täysin.

En olisi ikinä uskonut, että minusta tulee enää blondi, eikä idea ollutkaan täysin minun. Uudistusta tarvittiin ja tietenkin olin siihen valmis. Vaihtelu virkistää. Tosin ei hiuksiani.

Käsittely oli rankka ja hiuksia värjättiin kaksi päivää, jotta tulos oli siedettävä. Tänään oli kolmas kerta, missä sitten hienosäädettiin lopputulosta ja kauniit tuli. En ole itse vielä ollenkaan sinut vaaleiden hiuksien kanssa, mutta pelkkiä kehuja on kyllä tullut.

Muistan viimeisiä hetkiäni blondina kun olin bb:ssä vuonna 2008 ja astelin taloon. Muistan sen vielä kuin eilisen päivän. Nykyään vaan olen sen Hennan kanssa kuin yö ja päivä. Hiustenväri nyt muuttui samaan suuntaan :)

Seurusteltuani hetken Antin kanssa vaihdoin tummaan ja tummana sitten tuli oltuakin pari vuotta. Nyt kun Antti on mennyttä ja sinkkuajat koittaneet, niin lähdetääs nyt sitten taas metsästämään blondina ;)

Mitä mieltä olette itse minun tyylinvaihdoksestani?

Minua neuvoi myös stailisti ja vanha "vähemmän päällä on enemmän" ja "kaikki mikä kiiltää" lookit on nyt mennyttä. Tilalle tuli naisellinen, tyylikäs ja kaunis look.

Minulla ei ollut kuvaa koneella vaan olen lähettänyt sen vanhasta puhelimesta facebookkiin ja ei pysty tallentaa joten tässä linkki:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000518743578