Homo on naisen paras ystävä!!

  • bbHennaK

Joka kerta kun olen nähnyt ystäviäni ja tuttujani päädyn samaan tulokseen! Homo on naiselle mitä mahtavinta seuraa ja naisen paras ystävä.

En nyt halua nostaa homoja tässä mitenkään jalustalle tai ylistää, mutta tämähän on minun blogini joten tässä minun mielipiteeni. Olkaa hyvä!

Minulla on kavereita,ystäviä ja tuttuja paljon. Yksi todella rakas ystävä. Nainen.

Yksi hyvä kaveri, mutta ei vielä ystävä kuitenkaan. Tunnettu liian vähän aikaa. Nainen.

Todella hyviä rakkaita kavereita muutama, sekä yksi hyvä ystävä. Homoja!

Kaikkien kanssa vietän aikaa paljon ja nään muutenkin kun biletys mielessä ja soittelemme kuulumisia.
Kuitenkin kavereita loukkaamatta, olo on aina vapautunein kun olen homokaverini kanssa ulkona ja ikinä esim. baari-ilta tai yhteinen seura ei tuota pettymystä.

Tämä on tuttu tunne varmaan monelle naiselle, mutta olo on niin helppo ja tunteita on helppo purkaa kun ajattelee, että vastapuoli ei tosiaan ajattele sinua sillä tavalla kun kuuntelee sinua, tai kun hän tanssii kanssasi.

Voit rentoutua ja irrotella ja antaa palaa täydestä sydämestä. Samalla voit ilahtua kun kaverisi löytää itselleen haluamaansa miesseuraa ja näet hänen nauttivan. Sitten pidätte yhdessä hauskaa.

Tyttökaveri yleensä jättää sinut sekä vaikka kenkänsä tanssilattialle, jos sopiva mies sattuu kohdalle. Ja jos seurassa on mies sekä tytöt niin vaan tytöt ovat tervetulleita heteromiehen luokse.

Kun olet pukeutunut ja laittautunut vimpan päälle, kehuu heteromies yleensä lämmitelläkseen sinua iltaa varten ja saadakseen sitä itseään , mutta homomies kehuu sinua, vain silloin kun on aihetta ja kun huomaa sinun olevan parhaimmillasi.

Kohteliaisuuksia ei turhaan tipu ja kun tulee niin olet sen ansainnut. Kehu tuntuu melkein paremmalta kun oman äidin :)

He sanovat kaiken suoraan ja näkevät suoraan myös miesten typerät yritykset ja miehet kenellä on väärä tarkoitus sinua kohtaan! Onhan heillä kuitenkin miesten aivot.

Homoilla on näkyvä ja ulospäinsuuntautunut persoona(ainakin niillä ketä olen itse tavannut) ja se näkyy ulospäin ja seurassa ei koskaan ole tylsää.

Heillä on mielettömän hyvät keskustelutaidot ja kyky ymmärtää heidän hyviä naisystäviään niin ihmissuhde,ulkonäkö ja kaikissa maailman ongelmissa. Olkoon tämä Blogi omistettu kaikille upeille homoille, jotka ovat meidän naisten tukena ja uskaltavat olla upeita omia itsejään. Ja ettei unohdeta heteromiehiä Ne ovat tietenkin maailman parhaita naista rakastavia iihmisiä. Älkää ottako nokkiinne mutta minulta malja ihanille homoystäville.

Be who you are, not what people want you to be!

Ravintola Belgen synttärijuhlista pieni bloginpätkä aivan hetken kuluttua <3 kuulemiin. Kiitos kaikista kommenteista.

Keep talkin you make me famous :)

pus

Henna Kalinainen/Homoemo

Kirjoitettaessa soi Cheek - Kaikki hyvin

21 kommenttia

Jii-Jii

15.9.2010 08:21

Onneksi heteromiehiäkin sentään on vielä olemassa jotka pystyvät tuohon samaan :) Harvenemaan päin tai kiven alla piilossa, mutta kuitenkin :)

"Tyttökaveri yleensä jättää sinut sekä vaikka kenkänsä tanssilattialle jos sopiva mies sattuu kohdalle." Toi on niin totta! :D

Pitää ruveta seuraamaan näitä juttuja jatkossa, ihan mielenkiintoista tavaraa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.9.2010 12:01

HOMOEMO! :D oot loistava henna. "Keep talkin you make me famous :)" ..se kutsuu pian brittien saaret, jos susta vielä yhtään enempää kuuluisampaa täällä suomessa tehdään! Oot syntynyt väärään maahan. Ulkomailla oisit jo miljonääri. Mietihän sitä kun teet tulevaisuuden suunnitelmia ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.9.2010 13:28

***Tyttökaveri yleensä jättää sinut sekä vaikka kenkänsä tanssilattialle, jos sopiva mies sattuu kohdalle.***

Onko todella näin? Miehillä homma toimii tuolla tavalla. Jos löytää kiinnostavaa seuraa, niin miehet ymmärtävät toisen miehen fiilikset ja jättävät mielellään hänet uuden tuttavuuden kanssa kahdestaan. Tytöt taas haluavat raahata juuri sen oman bestiksen mukanaan pois miehen luota. "Kun on väsy, pitää mennä yhdessä kotiin, minulle pitää antaa huomiota..." Tekosyitä on loputtomasti, mutta pääsääntöisesti se on kateus. Jos minä en löytänyt seuraa, niin sitten ei saa tuokaan...

P.S: Ja tämä ei ole ns. bestiksen pelastautumisyritys iljettävän miehen luota vaan tyttö osoittaa kiinnostusta miestä kohtaan. Onneksi jotkut tytöt jättävät harmituksen ja kateuden taka-alalle ja antavat kaverinsa nauttia uudesta tuttavuudesta.

Mies 36v

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

16.9.2010 15:51

Hei! kyllä jotkut naiset saattavat tehdä makean katoamistempun mutta ei sitten kuitenkaan ihan se tosiystävä. Jos on sama miesmaku niin varmaan jää kaveri kun nalli kalliolle ettei vaan tarvitse alkaa kilpailemaan. Bestis otetaan mukaan turvallisuuden vuoksi kun on uusi tuttavuus ja olisi suorastaan noloa tytölle jäädä kahden. Itse en lähtisi baarista kenenkään mukaan, ainakaan ilman kaveria. Mutta ihmisiä on erilaisia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 16:16

Teksti on kuin jonkun viidesluokkalaisen tytön kirjoittama. Tosin suurin osa heistäkin kirjoittaa sisällöltään punnitumpaa ja tyyliltään parempaa tekstiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 18:53

Parahin BBH,
Jotenkin minusta tuntuu, että nämä homo on naisen paras ystävä jutut on niin jenkkiä niin jenkkiä, jotta en ole samaa mieltä, koirakin on luotettavampi ja kuuliaisempi ystävä naiselle kuin 4 homoa :)
Homoseksuaalit eivät mielestäni ajattele kuten heteromiehet, joten ei heistä paljon opi heteromiehen ajatusten juoksua. Mukava asia on se, jos joku kokee homojen olevan hyviä frendejä itselleen (naiselle), silloin heteromiehelle jää enemmän ehkä aikaa käydä kavereiden kanssa lätkämatseissa tai parilla huurteisella :) En usko tuohon seikkaan, kun sanoit homomiesten sanovan suoraan naisystävänsä ulkonäöstä tai vaatetuksen sopivuudesta, uskoisin että tuo on yleistys, eiköhän ole kiinni aina yksilöstä sanooko suoraan vai yrittääkö aina miellyttää toista !
Suuri osa homojen keskustelutaidoista tai hyvästä kaveruudesta naisille on todennäköisesti mielikuvien muovaamaa olettamusta ? :)
Henna hyvä, ole varovainen julkisuushakuisuutesi kanssa. Juorulehdet ovat kuin PANKIT, tervehtivät sinua niin kauan kun tuot rahaa taloon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 19:18

i like!! Hyvä Henna, jatka samaanmalliin. Kuva susta muuttunut koko ajan positiivisempaan suuntaan ja odotan innolla uusia kirjoituksiasi! (:

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 21:22

Jännä ettei toi toimi toisinpäin eli miksi lesbot (siis oikeat lesbot, eikä sellaiset "nuollaan tanssilattialla kun se on cool"-henkiset) ei oo yleensä hyvää seuraa heteromiehille.. tai ehkä se koskee vaan noita trukkikuskilesboja, joita meilläkin on joitain duunissa, ehkä ne yrittää olla äijempiä kuin mä (joka ei sinällään vaadi paljon) ja ko kilpailuhenkisyys saa sit sukset herkästi ristiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

16.9.2010 22:36

Ei voi yleistää. Viimeksi tänään, paino sanalla viimeksi, eräs ystävä (nainen) soitti melkein tippa silmässä kuinka kiva olen, ja vieläpä soitti selvin päin notta ei ollut kyse mistään loppuillan laskuhumalan tuomasta "rakastan kaikkia"-tilasta.
Joo, myönnän, jos menen jonkun ihmisen kanssa kuppilaan niin ylipäätään oletan ettei minua dissata heti kun silmissä näkyy yksikin kivannäköinen mies. Jos on etukäteen ilmoitettu että tuollaisessa tilassa sillä kertaa nainen haluaa katsoa minne hommat johtaa niin fine, keksin itselleni muuta tekemistä, se ei ole mikään ongelma. Kuitenkin jos ollaan lähdetty kahdestaan ja idea oli olla kahdestaan niin luotan kyllä siihen että jos joku "herkku" lähestyy kaveriani niin numerot vaihtuu ja ukko vaihtaa maisemaa jotta ilta voi jatkua.
Niin, minä en ole sen homompi kuin tavan heteromies on. Erotus on siinä, että on naisia joiden kanssa haluan harrastaa seksiä ja käytännössä heidän kanssaan sitä myös olen harrastanut koska he ovat myös halunneet. Sitten on niitä naisia joiden kanssa en halua harrastaa seksiä enkä siis harrasta. Minua ei lämmitä pätkääkään nainen joka ei lämpene minusta. Siksipä siis ei ole mikään periaatteessa ongelma lähteä ulos ilman odotuksia sellaisen naisen kanssa joka ei minua halua sänkyynsä.

Kun ei pane ihan mitä vaan voi helposti mennä kenen kanssa tahansa minne tahansa ilman hommien kusemista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 23:37

^Vipassa lauseessa on hienosti summattu asian ydin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

17.9.2010 02:07

eikös ne timantit ollutkaan tytön parhaita kavereita? ;D

melkein tuntuu että naisella homokaveri on enemmänkin must kuin hyvä juttu.

sen verran tuohon kehumiseen pakko sanoa, että ainakaan itse en kehuja jakele ihan kenelle tahansa. kyllä ne on miehiltäkin ansaittava. tämä nyt omasta mielestäni, mutta kyllä nainen monesti näyttää erittäin hyvältä ihan tavallisissa vaatteissa. en toki sano, etteikö vimpan päälle laitetut olisi myös hyvännäköisiä, mutta mutta. ehkä se on siinä, että nainen joka näyttää hyvälle kollegehousuissa, tennareissa ja hupparissa ei voi olla laitettuna kuin kuvan kaunis. itse nostan maljan näille kauniille naisille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.9.2010 15:22

Henna, milloin laitat lisää kuvia itsestäsi tänne?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.9.2010 16:42

Kuule kyllä ne homotkin sut yksin jättää mikäli sattuu toinen kiinnostava homo paikalle... :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Krista

17.9.2010 17:07

henna, vaikka en hirveästi ainakaan ensimmäisestä blogimerkinnästä tykännytkään, niin tässä oon ihan samaa mieltä! Homomiehet on ihanaa seuraa, ja tytön lähes parhaita ystäviä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

18.9.2010 10:52

Lapsellista höpinää. No, onpahan jotain luettavaa vähän yksinkertaisemmillekin vierailijoille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

19.9.2010 23:37

Ainut lapsellinen asia on asiattomat ja typerät kommentit. Onks kaikkien vatipäitten oikeesti pakko pilata jokaikinen palsta tai blogi. Eri mieltä saa toki olla mut jos esittää mielipiteitänsä ni vois sen verran vaivautua et esittää myös sitten vasta-argumentin... Pelkkä Lapsellista höpinää osoittaa ikävä kyllä oman yksinkertaisuutesi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

21.9.2010 18:27

Hienoa että blogini herättää keskustelua. Saa olla eri mieltä ja samaa mieltä. Aivan sama. Tämä on mun blogi ja mä kirjoitan tänne miltä musta juuri sillä hetkellä tuntuu tai mitä ajattelen. Ja totta tosiaan bloggausten laatu ja jutut vaihtelevat aivan laidasta laitaan. Joskus on mullakmkin aivot narikkaan päiviä, pinnallisia päiviä, pohdiskelupäiviä ja meno päällä päivä ja mihan mitä päiviä vaan. Joten jutun juurta kyllä tulee ja ne eivät aina olekkaan fiksuimmasta päästä. mutta ajatellaanpa vaikka kolumneja. Milloin pohditaan bussin kyljessä olevia mainostarroja ja milloin uusien pikkuhousun suojien imukykyä. Joten kaikki vaan tänne lukemaan mitä ihmeellisimpiä juttuja joka viikko :) kiitos mielipiteistänne!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

25.9.2010 01:34

mihin jäi sun Belgen synttäriblokkaus?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

26.9.2010 09:48

Henna, mistä löytää homoystäviä? Haluun kans!! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

26.9.2010 16:28

hei..belgestä tulee ensi blogiin pieni..oli sen verran tasainen meininki ettei mitään raportoitavaa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

28.9.2010 13:23

oon niin samaa mieltä!! :) munki paras kaveri on homo ja parempaa ystävää saa hakee! muutenki homojen kans voi keskustella paremmin asioista ja useimmat sanoo suoraan mielipiteensä eikä oo niin paljo kaksnaamasuutta ku muiden naisten kans. aivan parasta biletys ja shoppailuseuraa ja mieluummin kysyn aina esimerkiks viihteelle lähdettäessä homokaverin mielipiteen asusta ja hiuksista. sekä monelta ällöttävän miehen iskuyrityksiltä on pelastuttu. ja koskaan ei oo tylsää! jatka samaan malliin, iha mahtavia postauksia =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi