Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on homot.

Minä GAY marssin!  20

Noniin. Puolen tunnin päästä mä lähden Helsinki gay pride festareille ja liityn klo 13 kulkueeseen kannustamaan homojen oikeuksia ja tukemaan heitä.

Mä olen aina pitänyt homoista, ne ei ole mitenkään huonompia eikä parempia. Niillä yleensä ottaen on vaan rento asenne. Ihan samalla tavalla voi olla ärsyttävä hetero kuin ärsyttävä homo.

Ensinnäkään homous ei ole mikään sairaus eivätkä he ole vähempiarvoisia kuin me. Ketä ylipäänsä kiinnostaa kuka panee ketäkin tai kenen vierestä joku herää aamuisin?

Mun mielipiteeni muodostuu sen perusteella, että jokaisella meillä on oma elämä jota me kaikki vain itse voimme elää. Minun sääntöni itselleni on, että niin kauan saan tehdä mitä haluan kuhan en satuta sillä muita. Onko jonkun seksuaalinen kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan, tai rakastuminen samaan sukupuoleen joltain pois. Jos se jotain ällöttää niin voi kävellä pois. Loukata ei tarvitse. Samalla tavalla ällöttää moni muukin asia.

Sen ymmärrän, että joillain ihmisillä on uskonto, jota ne oikeasti vaalii ja heillä on tietty elämänkatsomus, mutta muu ahdasmielisyys ei ole hyväksyttävää. Siispä lähden tästä marssimaan.

Ei ihmiset sukupuuttoon kuole vaikka kaikki eivät lisäännykkään keskenään. Silti avioliitto esim. pitäisi olla sallittua kaikille ketkä haluavat ikimuistoisen hetken toisilleen ja elää loppuelämän yhdessä. Sitähän se on avioliitto = loppuelämä yhdessä. Siihen me kaikki uskotaan kun mennään naimisiin.

Go gays <3 i love you all...

Rakastakaamme kaikki toisiamme...


Homo on naisen paras ystävä!!  21

Joka kerta kun olen nähnyt ystäviäni ja tuttujani päädyn samaan tulokseen! Homo on naiselle mitä mahtavinta seuraa ja naisen paras ystävä.

En nyt halua nostaa homoja tässä mitenkään jalustalle tai ylistää, mutta tämähän on minun blogini joten tässä minun mielipiteeni. Olkaa hyvä!

Minulla on kavereita,ystäviä ja tuttuja paljon. Yksi todella rakas ystävä. Nainen.

Yksi hyvä kaveri, mutta ei vielä ystävä kuitenkaan. Tunnettu liian vähän aikaa. Nainen.

Todella hyviä rakkaita kavereita muutama, sekä yksi hyvä ystävä. Homoja!

Kaikkien kanssa vietän aikaa paljon ja nään muutenkin kun biletys mielessä ja soittelemme kuulumisia.
Kuitenkin kavereita loukkaamatta, olo on aina vapautunein kun olen homokaverini kanssa ulkona ja ikinä esim. baari-ilta tai yhteinen seura ei tuota pettymystä.

Tämä on tuttu tunne varmaan monelle naiselle, mutta olo on niin helppo ja tunteita on helppo purkaa kun ajattelee, että vastapuoli ei tosiaan ajattele sinua sillä tavalla kun kuuntelee sinua, tai kun hän tanssii kanssasi.

Voit rentoutua ja irrotella ja antaa palaa täydestä sydämestä. Samalla voit ilahtua kun kaverisi löytää itselleen haluamaansa miesseuraa ja näet hänen nauttivan. Sitten pidätte yhdessä hauskaa.

Tyttökaveri yleensä jättää sinut sekä vaikka kenkänsä tanssilattialle, jos sopiva mies sattuu kohdalle. Ja jos seurassa on mies sekä tytöt niin vaan tytöt ovat tervetulleita heteromiehen luokse.

Kun olet pukeutunut ja laittautunut vimpan päälle, kehuu heteromies yleensä lämmitelläkseen sinua iltaa varten ja saadakseen sitä itseään , mutta homomies kehuu sinua, vain silloin kun on aihetta ja kun huomaa sinun olevan parhaimmillasi.

Kohteliaisuuksia ei turhaan tipu ja kun tulee niin olet sen ansainnut. Kehu tuntuu melkein paremmalta kun oman äidin :)

He sanovat kaiken suoraan ja näkevät suoraan myös miesten typerät yritykset ja miehet kenellä on väärä tarkoitus sinua kohtaan! Onhan heillä kuitenkin miesten aivot.

Homoilla on näkyvä ja ulospäinsuuntautunut persoona(ainakin niillä ketä olen itse tavannut) ja se näkyy ulospäin ja seurassa ei koskaan ole tylsää.

Heillä on mielettömän hyvät keskustelutaidot ja kyky ymmärtää heidän hyviä naisystäviään niin ihmissuhde,ulkonäkö ja kaikissa maailman ongelmissa. Olkoon tämä Blogi omistettu kaikille upeille homoille, jotka ovat meidän naisten tukena ja uskaltavat olla upeita omia itsejään. Ja ettei unohdeta heteromiehiä Ne ovat tietenkin maailman parhaita naista rakastavia iihmisiä. Älkää ottako nokkiinne mutta minulta malja ihanille homoystäville.

Be who you are, not what people want you to be!

Ravintola Belgen synttärijuhlista pieni bloginpätkä aivan hetken kuluttua <3 kuulemiin. Kiitos kaikista kommenteista.

Keep talkin you make me famous :)

pus

Henna Kalinainen/Homoemo