Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on huuma.

Huomio! Obs!  1

Kuulin eilen, että Helsingin Onnela palaa juurilleen tämän kuun lopussa.

”Juurilleen palaamisesta” voi päätellä paikan; tila, jossa on nykyään Huuma. Tiloihin aiotaan tehdä pieniä muutoksia, mutta niiden laadusta ja laajuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Myös vieressä oleva Bar Kamikaze kokee joitain uudistuksia, paljon kyselty karaoke saattaa muun muassa olla tekemässä paluuta. ;)

Sunnelaa (Onnelan sunnuntai) ei kuitenkaan, ainakaan näillä näkymin, olla palauttamassa, sillä SK:n sunnuntaibileet vietetään nykyään Tigerissa.


Naamaraja, kiitos.  12

SK remontoi ravintoloitaan liukuhihnatahtiin. Uusin saneeraus iski Onnelaan, joka kantaa nykyisin nimeä Huuma. Avajaiset olivat eilen.

Viime vuoden puolella juhlittu Onnelan uudistuminen olikin ravintolapäällikön mukaan osa Huuma-remonttia. Ihan fiksua muuttaa paikkaa palasittain, jos viikkoa pidempään yhtämittaiseen kiinnioloaikaan ei ole varaa. Paljon nähdyt ”sohvatyynyremontit” kun eivät ole kovin uskottavia. Nyt sentään seiniä oli siirretty.

En tiedä, mitä sanoa paikasta. Muuttuiko konsepti? Ei. Muuttuiko asiakaskunta? Ensimmäisen illan perusteella hyvin vähän, jos ollenkaan. (Tavoitteena oli kai taas saada hetkellinen upgreidaus.) Olihan yläkerran valkoisella kalustettu tanssilattia freesin näköinen, mutta mitä sitten?

Yökerhoja uudistetaan yleensä sen takia, että ei-toivotuista asiakkaista päästäisiin hetkeksi, ja että tilalle saataisiin samaiseksi hetkeksi maksukyvykkäämpiä bilettäjiä. Ikärajan nostaminen on toki yksi keino tähän. Omasta mielestäni seuraava uudistaja voisi räväyttää ottamalla käyttöön kunnon naamarajan. Jos ravintola voi valita asiakkaansa iän perusteella, miksei siis myös ulkoisen olemuksen ja käytöksen perusteella?

Ps. Huumasta löytyy rahapelikoneita, joiden kyljestä löytyy K-18-tarrat. Huomatkaa siis kaikki alaikäiset baarikärpäset, että pelaamiseen vaaditaan täysi-ikä… ;)

Pelikoneita Huumassa. Huomaa k-18-tarrat... :)
Pelikoneita Huumassa. Huomaa k-18-tarrat... :)
Huuman diskopallo. Yökerhoja uudistetaan usein vain kalusteita vaihtamalla.
Huuman diskopallo. Yökerhoja uudistetaan usein vain kalusteita vaihtamalla.