Huvittelukeskus 2.0.

  • Nina Niskanen
Popkellarin ennustaja.
Popkellarin ennustaja.

Varttia yli yhdeksän jono oli Yliopistonkadun pääovelta Mikonkadun kulmaan. Ovet oli avattu yhdeksältä. Popkellari veti ensimmäisenä iltanaan, eilen, tuvan täyteen.

Popkellari erottautuu Helsingin yössä muun muassa pokerisalongilla (pelivälineet pöydällä odottamassa nopeimpia pelaajia), ennustajalla (Kuvassa.10 € per kerta) ja erillisellä bissebaarilla (Sieltä ei sitten tilailla niitä gintonicceja!! ;)). Juomahuollon lisäksi Popkellarista saa ruokaa: huumaavan tuoksuisia hodareita.

Hämmentävintä paikassa on kuitenkin se, että siellä voisin törmätä äitiini. (Itse asiassa äitikin oli saanut kutsun avajaisiin, muttei ilmaantunut paikalle.) Ikähaitari oli avajaisissa noin 25-vuotiaista neljän- ja viidenkympin tienoolle. Avajaisissa on yleisestikin sekalaisempaa sakkia, kuin tavallisena iltana, kun erilaisia yhteistyötahoja ym. on kutsuttu, mutta Popkellarissa sekalaisuus oli mielestäni todella huomattavaa.

Bailaajien joukossa näkyi sekä parikymppisiä kundeja, jollaisiin voisi kuvitella törmäävänsä esimerkiksi Huumassa, että Kallen kanta-asiakkaan näköisiä vanhempia daamejakin.Myös hevarityyli näkyi edustettuna. Popkellariin he olivat selvästi tulleet fiilistelemään tuttuja hittejä (mm. Michael Jacksonin tuotantoa), ja mahdollisesti niitä edellä mainittuja hodareita.

Noin tunti avaamisen jälkeen iso tanssilattia, karaokebaari ja ”disco” olivat kaikki täynnä innokkaita bilettäjiä. Siinä missä K-18-paikoissa patsastellaan coolisti puolille öin ennen tanssilattian valtausta, Popkellarissa suomipoppi tanssitti jo puoli yhdeltätoista.

Kirjoitettaessa soi Nopsajalka ft. Stig Dogg - Tervetuloo paratiisiin

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi