Hyvä, nettipervot!

  • Antti Pikkanen

Minä olen se ällötys, josta työpaikkasi kahvipöydässä puhuttiin, kun Nyt-liite kirjoitti käytettyjä boksereitaan myyvästä kundista.

Vuorostani kirjoitin City-lehden kesänumeroon jutun, jossa pyrin havainnollistamaan, miten köyhän miehen kalsaribisnes syntyy ja lähtee pyörimään. Markkinoidessani bisnestäni pirautin myös Henriikka Rönkköselle, joka seksibloggasi (aah, mikä verbi!) aiheesta, jos kuulostaa tutulta sieltä suunnasta.

Miesten kalsaribisnes oli mielestäni oivallinen idea, sillä naisille se on jo vanha juttu. Heille markkinat ovat olemassa, miehille taas alue on täysin tuntematon. Lyhyen kokeiluni perusteella me miehet saamme vielä itkeä rahattomina likaisten boksereidemme kanssa, mutta uskon, että asiakkaita on olemassa. Vaikka tilauksia ei sadellut kuin yksi, kiinnostuneita kommentteja tuli. Viimeisin tässä:

[LAINAUS]Nam… Kuulostaa erittäin kiimaiselta….
kari
PS palaillaan[/LAINAUS]

Netti on siitä ihana asia, että täällä voin täysin anonyymisti myydä boksereitani ja kuka tahansa voi anonyymisti toimia asiakkaanani. Miksi vaivaantuisin lähettäessäni pari pikkupervoa sähköpostia jollekulle? Mitä sitten vaikka se olisi seitkytviis - ei minun tarvitse sitä ajatella. Me molemmat saamme haluamamme: minä rahat ja hän piristystä yksinäisiin koti-iltoihin tai ehkä yhteistä kivaa vaimon kanssa.

Kun viestittelin minua 30 vuotta vanhemman potentiaalisen miesasiakkaan kanssa, tuli selväksi, että boksereideni ostaminen on hänelle fetissijuttu.

Sivutessani aihetta ystävälleni lounaspöydässä vastaanotto taas oli ärsyyntynyt: "Hyi vittu! Joku fetissipervo!"

Minua ei ärsytä, vaivaa tai edes säälitä viisikymppinen mies, joka haluaa pitää päässään käytettyjä kalsareitani. Miksi pitäisi? Mitä tarkoittaa joku fetissipervo? No ei mitään tietenkään. Pervoja me olemme kaikki (ellet satu olemaan aseksuaali), vaikka 42% Cityn seksikyselyyn vastanneista valehtelikin väittäessään, ettei omista fetissejä.

Entä onko tämä vanhempi mies jonkin sortin pedofiili? Sitäkin joku väläytti. Ei, ei, ei. (Hän kertoi myös olevansa bi-utelias homomies, eli homo, joka haluaa kokeilla naisen kanssa! Näinkin päin voi olla.)

Toivon todella, että hän saa vielä ostettua kalsarinsa. Siihen asti: pervot, pitäkää lippu korkealla! Ja ei-pervot, jatkakaa huonon seksin harrastamista pimeissä kopeissanne.

Alla vielä bokserikaupassani eniten kiinnostusta herättänyt malli.

Kirjoitettaessa soi Bonobo - Days To Come

4 kommenttia

Dia

16.7.2011 11:02

Mun työpaikalla ei kyllä noteerattu koko aihetta. Tiedä sitten oliko isokin menetys :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pasi

16.7.2011 11:23

Kiitos ja aamen! Seksuaalisen tasa-arvon maailmassa kun elämme, meidän pervojenkin pitää nostaa lippu pystyyn ja kulkea rinta röyheänä kaupungilla.

Kalsaribisnes mahtava idea. Itse olen miettinyt myös hyvin naisvaltaiselle "Maksakaa ja otan kuvia itsestäni haluamanne vaatteet päällä" alueelle tunkeutumista. En tullut miettineeksi, että homomiehet voisivat olla hyvä bisnesrako, vaan ajattelin enemmän jostain syystä vanhempia naisia. En tiedä liekö ennakkoluuloa, vai eikö parikymppiset naiset halua ostaa nettiseksipalveluita siinä missä miehet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Antti Pikkanen

16.7.2011 13:15

Itse asiassa halusin samalla juuri testata, onko bisnesrako homomiehissä vai puumanaisissa, mutta kovasta markkinoinnista huolimatta vanhemmat naiset eivät olleet kovin kiinnostuneita. Ikävä kyllä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ida

16.7.2011 13:27

:D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi