Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on johanna.

Tuksu meni naimisiin  17

No nyt on tullut hääjakso uusintoineen kaikkineen ulos teeveestä. Itsekkin olin mukana häävalmisteluissa, vaikken niinkään häissä, mutta en jaksa sitä enää selitellä. Tehty mikä tehty ja Johannalta olen pyytänyt anteeksi.

Jos joku ei vielä tiennyt niin nukuin pommiin joo, ja oli herätyskello sun muut, mutta en vain vahingossa herännyt niin en herännyt.PISTE.

Moni on tullut minulta asioista kyselemään, ja kaikki mitä Johanna tekee, siitä tullaan kysymään minulta. En tosiaan ole Johannan asioiden tiedottaja, enkä seuraa joka ikistä liikettä minkä Johanna tekee.

Hääjakso oli mielestäni todella asiallinen ja Johannasta ei haluttu leipoa bimboa prinsessaa. Ohjelmassa Johanna puhui todella fiksusti niinkuin hän yleensäkkin puhuu ja voin sanoa, että Johanna oikeasti tietää paljon asioita ja sen kanssa voi keskustella kaikesta. Kohuilta ei kuitenkaan vältytty ja ohjelman loppu oli aika dramaattinen, mutta sehän on katsojien kannalta vain mielenkiintoista,

Ohjelma oli toteutettu hienosti, mitä nyt yhdessä kohtaa kamera vähän huojui, mutta lopputulos oli kaikenkaikkiaan hauska. Hääkirkko oli mielenkiintoinen ja erikoinen, ja saamenkielinen vihkiminen oli erikoisen kuulloista. Oma mielipide on kuitenkin se, että hääjuhlien, ja vaikkapa häätunnelmien seuraaminen jälkikäteen olisi ollut mielenkiintoisempaa kuin koko tuo alun jaaritteleminen. Ohjelmassa olisi siis voinut olla vaikka vieraiden haastatteluja, menoa hääjuhlista, hääyön jälkeisiä tunnelmia, vaimon ryöstöä jne. Häävieraita ei näkynyt lähes ollenkaan.

Onnea vielä kerran Johannalle ja toivotaan että liitto kestää!


Tahdotko?  25

Nov siinäpä vasta kysymys. Kyse on siis Johannan ja Arton häistä mitkä ovat aivan tuota pikaa, nimittäin lauantaina. Vihdoin he astelevat alttarille, ja heiltä kysytään tämä kysymys. Häitä on odotettu kuin kuuta nousevaa, ja ei auta kuin toivoa että kaikki menee hyvin. Kaikki tosiaan menee hyvin jos vaan molemmat osapuolet ovat täysillä mukana.

Johanna on tehnyt paljon järjestelyjä häihin liittyen, ja paikka on missä ne pidetään on myös upea. Kutsukortti oli mielettömän kaunis kortti, missä oli etusivulla kauniit purppuran värit ja revontulia, sekä sisäsivulla kuva Johannasta ja Artosta lapin hengessä. Sev oli tosi suloinen.

En ole ikinä tietääkseni käynyt Lapissa, tai ehkä perheeni kanssa joskus milloin en ole painanut vielä mitään muistiin pienenä, mutta tämä on ensimmäinen reissu kun oikeasti menen Lappiin ihmettelemään sitä kaikkea kauneutta tai mitä se pitääkään sisällään. Kylmyyttä odotan kauhulla. Revontulet olisi unelma nähdä, mutta niitä ei ihan joka päivä tule vastaan.

Kunnioitan häissä Johannan toivetta ja pidän hänen siskonsa kanssa Johannan valitsemaa morsiuspukua. Onhan se upea. Se onkin aikaisemmin ollut jo näytillä julkisuudessa. Kaikkea en voi tässä blogissani paljastaa, sillä häät on myyty yksinoikeudella seiskalle ja tv 5 kanavalle, joten yksityiskohdat ja häävalmistelut, häät ja jälkitunnelmat näette näistä paikoista.Jännä nähdä miltä Arto näyttää häissä? Ketä vieraita on saapunut paikalle. Uskon että häihin mahtuu paljon menoa ja melskettä ja tv-jaksosta tulee mahtava kokonaisuus.


Suomen puhutuimmat häät!  22

Pitäähän tämä nyt nähdä ja kokea ihan omin silmin. Lapin Saariselällä talvihäät, Johannan sanoin Winter Wonderland. Hän pyysi minut mukaan ja mikäpä estää jos tiedossa on juhlat, paljon ihmisiä, rakkautta ja ihana kirkko ja valmiiksi katettu pöytä.Toivon tosiaan, että nämä häät tullaan näkemään, sillä kun tänään olin kuvauksissa huomasin kuinka paljon muut ihmiset ympärillä panostavat Johannan häihin ja ovat tarjoutuneet auttamaan.

Kuvauspäivä sai minut todella stressaantuneeksi ja alku ei ollut paras mahdollinen. Olin järjestänyt meikkaajan ja olimme paikalla niinkuin olimme sopineet, lukuunottamatta ruuhkaa. Emme kuitenkaan päässeet aloittamaan aikataulun mukaisesti.

Kuvausryhmä oli valmiina jo kun minulla ei ollut edes meikkiä ja Johannakin oli juuri ja juuri valmis. Muut morsiusneidot eivät saapuneet paikalle, paitsi Julia.

Aamulla laitoin tunnin hiuksia ja kun kuvaus alkoi niin ne olivat täysin lässähtäneet ja pilalla. Tunsin koko päivän itseni rumaksi ja tyhmäksi ja kiukkuhan siinä tuli. Mulla on tapana aina stressata hirveesti silloin kun olen sopinut ihmisten kanssa jotain. Nimittäin mun mielestä jos ihmiset tekee yhdessä jotain niin jokaisen pitää kunnioittaa toisen
työtä ja aikaa. No lopulta saimme kuitenkin kuvauksemme ja tv-ohjelmaa varten kuvattiin pätkiä, jotka Johannan puolesta menivät upeasti. Itsestäni en kyllä menisi vannomaan.

Arton tapasin ensimmäistä kertaa ja ihan käsipäivää ja moi siinä tuli
vaihdettua. Olen saanut Artosta todella sosiaalisen kuvan, mutta hirveen hiljainen oli tällä kertaa.Saa nähdä mitä jaksosta nyt sitten tulee. Uskon että Johannan häitä tulee katsomaan miljoonayleisö. Sehän tässä stressaakin. Ja jo valmiiksi mollaajille voin sanoa. Johanna on julkisuudessa niinkuin minäkin. Sitä kautta olemme tutustuneet.Jos ihminen on minua kohtaan ystävällinen ja kiltti niin minulla ei olle mitään syytä vihata henkilä vaikka 99% suomessa tekisi niin. Joten nielaise jo valmiiksi ilkeä kommenttisi! Jokaisella on oikeus olla onnellinen ja mennä naimisiin :) Onnea Johanna!