Kauneus ja terveys viikonloppu

  • bbHennaK

Huomenna minä marssin messukeskukseen töihin kolmeksi päiväksi myymään kuolleenmeren kosmetiikkaa. Edessä on rankka viikonloppu siis. Jokaisena kertana messuja kiertäessä ääni on ollut aivan maassa keikkojen jälkeen, kun puhunut niin paljon ja jalkahoito olisi enemmän kuin tervetullut aina tuollaisen jälkeen.

Muuten työ on todella kivaa ja kaikki ihmiset on ihan innoissaan ja myyntiäkin tulee ovista ja ikkunoista. Saa nähdä mihin kaikkeen sitä itse hurahtaa ja varmaan koko palkan saisi helposti kulumaan messuilla jos haluaisi.

Olen yhtenä aikaisempana vuonna ollut noilla messuilla ja kivaa oli. Sain mukaani ilmaisen suoristusraudan ja hiustenhoitotuotteita sekä maailman parhaat itseruskettavat.

Tämmöiset messut on hyviä kun on niin paljon kaikkia ihmeellisiä asioita ja tuotteita mistä ei ole koskaan kuullutkaan ja sitten löytää välillä oikeita aarteita.

Tämän vuoden puolella olisi vielä sitten luvassa yhdet helsingin messut sekä yhdet kotkassa ja joensuussa.

Itsekkin olen pitänyt pieniä hemmotteluhetkiä itselleni. Kävin hierojalla ja kynnet laitattamassa uuteen uskoon ja myöskin otin uudet upeat hiustenpidennykset Cime Beauty housessa. Hiukset ovat b-longin aitoa hiusta ja teippipidennystä.

Hiukset teki Vilma ja sain hiustenhoitoon myös loistavia tuotteita. Käytän nyt Sexy hairin juuri hiustenpidennyksille tarkoitettuja hoitotuotteita, että pidennykset säilyvät kauniina ja hyvinä mahdollisimman pitkään.

Nyt keräämään voimia 3 päivän keikkaa varten, että jaksaa.

Voikaa hyvin.!

1 kommentti

Anonyymi

24.10.2011 14:23

luoja että on upee tukka *.*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi