Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kaupunki.

Kaupungin PARAS!  7

Mun mielestä koko kaupungissa, Helsingissä on parasta se, että sieltä löytyy paljon tekemistä ja virikkeitä, jos vertaa pikku kaupungeihin heti pääkaupunkiseudulta pois mentäessä.

Kaupungin parasta on se, etttä voi valita enemmän kuin yhdestä mihin menee syömään juhlimaan tai treenaamaan yms. Ei siis ole vain yhtä ainutta Pertin pubia tarjolla tai Ismo Gymiä missä käy kaikki ja uimahallikin on samassa syssyssä.

Kaupungin parasta on erilaiset ihmiset. Kadulla tulee vastaan mitä erilaisempia ilmestyksiä, ilman että heidän päällensä syjetään tai koko kaupunki kohisee punatakkisesta prostituoidun näköisestä naisesta, sillä hänellä sattui olemaan korkokengät.

Kaupungin parasta on se eyä koko ajan tapahtuu esim. messuja, näyttelyitä, teatteria, konsertteja yms.

Olin Cityn kaupungin paras bileissä ja oli huisin hauskaa. Tilaisuuden juontaja oli upea ja erittäin lahjakas. Propsit sinne. Ehdottomasti kaupungin PARAS: Rudirok. Wau.

Kaupungin paras julkkis titteli meni mielestäni myös oikein osuvaan osoitteeseen nimittäin Martinalle. Upea ilmestys, päättäväinen, kunnianhimoinen aikuinen upea nainen joka on hoitanut hommat kotiin. Ja vielä äiti ja vaimo.

Oli kyllä parhaat bileet koko Hesingissä ja oli kaupungin upein paikka Pääkonttori. Viini maistui ja tarjoilut olivat mahtavat.

Paikalla bongasin hunkseja, Martinan, Sofia Ruusilan ja sitten mä vedinkin jo pisimmän korren nimittäin juomisessa ja muisti on finito caputo :D eli sori mun raportti on lyhyt :D Upeat juhlat siis... I love Helsinki <3

Kivointa tällä viikolla varsinkin oli nyt kauneus ja terveysmessut. Sinne menin Avonin kutsut saatuani paikalle ja todistin Nikon (bb) upeaa suihkurusketusoperaatiota paikan päällä. Olen aivan rakastunut Solstcien itseruskettaviin nyt.
Ehdottomasti parhaat ja mikä rusketus.

Sitten saimme upeita tuotteita kiertäessämme ja sain Sim:in tuotemerkiltä ihanalta tuoksuvat hiustuotteet ja ihanan minisuoristuraudan. Mukaan tarttui vielä Sevenin hiuslakka, mikä herätti minussa ja Nikossa lämpimiä muistoja, sillä se oli bb:ssä sponsorina v.2008. Myös upeat aitoa hiusta olevat BALMAIN hiusklipsit valitsimme jos vaikka tulisi käyttöön :)

Yläkerrassa oli myös häämessut mistä bongasin upeimman häämekon hetkeen. Ehkä vielä joskus sekin aika koittaa. Oikeasti. Eli lämpimästi suosittelen teilekkin vielä lipun ostoa huomiselle messuille. Mahtava meininki.