Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on keikka.

Puumalan siltakemmakat!  15

Tarina alkoi helsinkiläisestä ravintolasta, missä sattumalta törmäsimme tapahtuman järjestäjän kanssa. Hän tuli minulle juttelemaan ja kysyi teenkö juontokeikkoja. Päädyimme sitten juttelemaan asiasta ja vaihdoimme numeroita. Myöhemmin hän sitten otti minuun yhteyttä ja niin keikka oli sovittu.

Aikaisemmin olen tehnyt pari tv-juontoa, ravintolajuontoja ja pari tapahtumajuontoa. Mikään tapahtuma ei kyllä ole ollut näin isossa mittakaavassa.

Keikka oli siis Puumalassa ja kesti 3 päivää. Jokaisena iltana sain juontaa huippunimiä esiintymään. Popeda, petri nygård, aikakone, hunksit, yö, martina, anna abreu, ja jenni vartiainen.

Popeda oli hauska ja legendaarinen ja pääsin kättelemään Pate Mustajärveä. Petri Nygård oli loistava ja show oli hauska kun heidän lavasteenaan toimi iso vagina. Aikakone oli superhyvä ja Sani laulaa täysin livenä ja ääni on niin ihana. Hunksit puolestaan villitsi yleisön ja minutkin aivan täysin ja kirkumiselle ei näkynyt loppua. Yö:n bändistä tapasin myös Ollin ja mukava heppu on.

Viimeisenä pävänä oli sitten Martina, Anna Abreu ja Jenni Vartiainen. 3 niin upeaa naista. Viimeinen päivä olikin eniten täynnä ja yleisö suorastaan rakasti esiintyjiä.

Ennakkoliput oli myyty loppuun ja loppujen lopksi kaikki liput loppuunmyytiin, joten 2000 henkeä illassa oli aika hurja yleisö.

Tämä oli siis ensimmäinen isompi juontokeikkani. Mua jännitti todella paljon, mutta kolmantena päivänä kaikki alkoi sujumaan paremmin kuin hyvin, ja voinkin sanoa että vihdoin voin kutsua itseäni juontajaksi. Voin siis hyvillä mielin mennä seuraavalle isolle keikalle sillä nyt homma on hanskassa.

Siltakemmakat oli upea kokemus ja hauskaa oli. Puumala on tosi kaunis paikka ja maisemat on upeat. Paikalla oli myös superjulkkiksia bailaamassa, joten ei ihan huonot bileet voinut olla.

Toivonkin, että ensi vuonna kutsu tulee ja pääsen taas juontamaan entistä vahvempana.


Keikka pilven päällä  5

Blue1 ja Nrj järjestivät Taivaallisen keikan lennolla Helsingistä Kittilään. Keikan tähti oli Laura Närhi, joka lauloi reilun tunnin lennolla kolmen biisin setin. Paras meininki oli Jää mun luo-biisin kohdalla.

http://www.city.fi/antitv/klippi/26862/

Taivaallinen keikka oli tarkoitus järjestää jo viime keväänä Anna Abreun kanssa, mutta tuhkapilvi tuli tielle. Nyt Laura vitsaili asiasta. "Annahan on sen verran lyhyt, että ei olisi edes näkynyt täältä penkkien välistä. Mä olen parempi, kun olen 170 cm pitkä."

Laura Närhi esiintyi Nrj:n ja Blue1'in Taivaallisella keikalla.
Laura Närhi esiintyi Nrj:n ja Blue1'in Taivaallisella keikalla.

Koneeseen oli asennettu äänentoistojärjestelmät, jotka oli säädetty sopimaan lentokoneen haastavaan ympäristöön (humina yms). Turvallisuusmääräykset vaikuttivat myös esimerkiksi johtojen teippaamiseen. Niitä, tai muita laitteita ei saanut olla hätäuloskäyntien lähellä. Koko komeus täytyi myös hyväksyttää viranomaisilla, jotka olivat kuulemma aluksi suhtautuneet ideaan epäillen.

Nrj:n ja Blue1'in Taivaallinen keikka.
Nrj:n ja Blue1'in Taivaallinen keikka.

Keikka sujui kuitenkin hyvin, ja Lauran ääni kuului kauniisti. Biletunnelmaa lentokoneeseen oli kuitenkin hankala saada.

Laura Närhi esitti Taivaallisella keikalla mm. kappaleensa Tämä on totta.
Laura Närhi esitti Taivaallisella keikalla mm. kappaleensa Tämä on totta.