Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiertue.

Nyt juhlitaan  7

Eli nyt se kauan suunniteltu juttu on totta, nimittäin me lähdemme Nikon alias bb Nikon (Saarinen) kanssa vihdoin keikkailemaan yhdessä.

Suunnittelimme tätä jo viime vuosina, mutta se jäi silloin vain valitettavasti myöskin sille suunnitteluasteelle. Nyt me toteutamme kiertueen vihdoin ja ensimmäinen keikka onkin jo lyöty lukkoon. Nimittäin Laihialle.

Myöhemmin näätte meidän keikkakalenterin, mistä tietää missä paikoissa sitten vierailemme. Eli me kaksi lähdemme nyt reissuun tässä loppuvuoden aikana ja luvassa on paljon menoa ja meininkiä, sillä vietämme ihmisten kanssa ravintoloissa koko illan, ja pidämme huolta siitä, että meininki on katossa. Meille on myös tulossa upeat joulukuvaukset keikkoihin liittyen.

Ravintolakeikoista onkin jo tovi aikaa, kun olemme Nikon kanssa niitä tehneet, sillä virallista bb-kiertuetta koko porukalla, tai mitään kiertäviä bb-tähtiä ole enää. Mekin olemme hommanneet keikkamme ihan itse, ja ihmisten toiveista miettineet sopivia paikkoja ja kaupunkeja.

On hauska pitkästä aikaa yhdistää samalla työ ja huvi, sillä se on kuitenkin, vaikkei luulisi, niin mukavaa kun uudet ihmiset tulevat juttelemaan ja ovat aidosti kiinnostuneita sinusta ja paikan päällä soi mahtava musiikki ja ihmiset nauttii ja juhlii. Niin aiomme tehdä mekin, Tosin emme siinä mittakaavassa että menisi ihan vaan biletyksen puolelle. Keikka hoidetaan kunnialla loppuun ja viihdytetään ihmisiä loppuun asti.

Parasta keikoissa on ehdottomasti se kun aina saapuu johonkin uuteen paikkaan ja kaikki tuntuu uudelta ja erilaiselta. Ihmiset ovat erilaisia niinkuin myös baarit. Ihanaa kun pääsee kaverin kanssa yhdessä reissaamaan ja kiertämään, ja mehän olemme mahdottomia bilehileitä. Keikoilla jaamme myös palkintoja, jotka olemme teille valinneet ja kaikkea muutakin on luvassa. Kerromme niistä myöhemmin lisää ;) Nähdään kohta. Toivottavasti saamme buukattua keikat jokaiseen Suomen mahdolliseen paikkaan :)