Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kymmenen.

Paha olo?  44

Viitaten edelliseen postaukseeni niin koko juttu tosiaan lähti kommentoijista. Eli Hennahan on paska, MUTTA MINÄ OLEN MAAILMAN MAHTAVIN JA MINULLA ON RAHAA JA MAINETTA JA KUNNIAA, ja niin edespäin. Kaikki kommentit mitä blogini alle on tullut ovat täydellisiä itsensä kaiken ylpuolelle nostavaa omantunnon pönkittämistä kaukana kritiikistä.

Nyt minut sitten jo haukuttiin ylimieliseksi kerrottuani asioita mistä minulle JOTKUT VOISIVAT olla kateellisia. Elämänarvot tosiaan kertovat sen mille asioille ollaan kateellisia. Jos olet hyvin korkeasti koulutettu etkä ole saanut haluamaasi työpaikkaa tavoitteluistasi huolimatta, voit olla kateellinen sille kuka sen vie nokkasi edestä. Jos taas rakastat vaatteita voit olla kateellinen vaikkapa sitten muotibloggarille tai julkkikselle joka saa niitä ilmaiseksi. Ymmärrättekö pointtini vai onko teillä vain silmälaput silmillä ja sekin mitä nyt kirjoitin on täyttä puppua ja haluatte hyökätä taas vastaan!

Edellinen postaukseni ei ollut illkeämielinen vaan pikemminkin hiukan sarkastinen ja kerroinkin sen olevan näpäytys. En todellakaan pidä itseäni täydellisenä ja en ole ylimielinen. En vaan näe syytä miksi minun pitäisi pitää itseäni valtakunnan luuserina ja maailman paskimpana, mitä annatte ymmärtää.

Ja minusta kaikille VOI olla kateellinen. koska aina jollain on jotain mitä itsellä ei ole. Itse en ole kateellinen kenellekkään, sillä pikemminkin ajattelen niin että on ihanaa jos joku saa jotain upeaa ja mahtavaa tai on jonkunlainen mitä muut ei ole. Haluaisin nähdä enemmän onnellisuutta ihmisissä.

Ne jotka menivät lukemaan postaukseni ilman että ovat seuranneet kirjoituksiani, saavat vääränkäsityksen ilman muuta koska eivät ole nähneet koiria jotka haukkuu...

Ymmärrän että on kritiikkiä olemassa, mutta miten voit antaa kritiikkiä toisen ihmisen omasta elämästä. Tai ketä ylipäänsä häiritsee miten toinen elää. Eikö pitäisi olla onnellinen siitä omasta hyvästä aviomiehestä, omakotitalosta ja velattomuudesta, varakkuudesta ja kaikesta loistokkuudesta mitä kaikilla nyt on tuntunut olevan!

10 huonoa asiaa minusta:

1. En käynyt kauppistani loppuun koska minua kiinnosti enemmän kaverit ja stadissa hengailu (koulu oli keravalla)

2. Olen sössinyt nuorena raha-asiani ja nyt maksan siitä joka kuukausi.

3. Minulla on pienestä ollut purentavika.

4. Toinen silmäni on puolisokea.

5. Suutun helposti.

6. Olen kova vittuilemaan.

7. Tykkään olla kännissä.

8. Olen hullu materialisti, hiukan pinnallinen.

9. Rakastan hetkellistä mielihyvää, mietin usein liian vähän pidemmälle.

10. En ole täydellinen, mutta olen oppivainen ihminen.


10 asiaa minusta!  108

Noniin..lueskelinpas tuossa aikaisemman postaukseni kommentointia, ja tulin siihen tulokseen että nyt minä näpäytän takaisin. On lukuisia syitä miksi minulle voisi olla kateellinen.

Kannattaa lukea uusin citylehti, siellä oli älyttömän hyvä kirjoitus nettiherjaajista ja kiusakommetoijista! Se sopii monille kuin nenä päähän ja voi tunnistaa sitten itsensä sieltä helposti!

Usein ihmiset haluavat aina kaikkea mitä heillä ei vielä ole.

Jos ei ole käynyt ulkomailla haluaa sinne.

Jos syntyi kauniiksi, haluaisi jotain vielä enemmän. Olla pidempi, laihempi, isommat rinnat ja niin edelleen...

Jos ei ole tyytyväinen luojan luomaan ulkonäköön haluaisi olla kauniimpi, sellainen kuin joku toinen tai edes vähän samanlainen. Sellaisen ja sellaisen nenän ja niin ja niin isot rinnat jne jne.

Jos ei ole paljon rahaa, haluaisi olla rikkaampi. Haluaisi enemmän vaatteita, laukkuja ,kenkiä, paremman elämäntilanteen, huonekaluja, isomman taulutelevision jne.

Jos on vähän tuhdimmassa kunnossa haluaisi olla ehkä laihempi jne..

Tätä voi jatkaa ikuisuuksiin tätä listaa.

Kaikki haluaisi vaikka mitä, mutta sitten tuleekin toinen juttu. Kuinka moni tekee asioille jotain. Ei kaikki, ei siis todellakaan suuri osa. Ja sitten ovat ne joilla ei ole mahdollisuuksia.

No sitten tässä tullaan siihen, että kun kaikki ei voi saada kaikkea ellei ole oikeasti asiat todella hyvin. Toki niitäkin löytyy.

Ja sitten on niitä jotka ovat tyytyväisiä siihen mitä itsellä on ja he tietävät mahdollisuutensa saavuttaa lisää jos vain yrittävät!

Edellämainittu ryhmä ei yleensä liity kateellisten kerhoon!

10 asiaa mistä minulle voi olla kateellinen:

1. Olen julkkis (äärettömän suuri ryhmä nuoria haluaisi itse kuulua tähän kategoriaan)

2. Minulla on isot rinnat (suuri valittajaryhmä on pienirintaiset naiset kenellä ei ole varaa silikoneihin tai eivät uskalla/saa ottaa)

3. saan ilmaisia tuotteita mm.matkoja, vaatteita, tavaroita, palveluita jne. (kukapa ei haluaisi ja toiset raataa niska limassa)

4. Olen nätti ja hoikka (toki kauneus on katsojan silmissä, kaikki haluaisi olla ja monet eivät ole tyytäväisiä itseensä)

5. Saan aina kaiken huomion osakseni ihan missä vain olenkin (jokainen haluaa olla huomion keskipiste)

6. Uskallan olla oma itseni ja sanoa mitä ajattelen ( ei ole patoutumia, ei tarvitse haukkua muita)

7. Tienaan helppoa rahaa pelkästään omalla nimelläni ja esiintymällä lehdissä. Samalla voin lomailla ja matkustella! (tälläkin paikalla yllättävän moni haluaisi olla)

8. Saan nauttia kutsuvierasjuhlista, vip-bileistä ja nähdä suomen kovimpia nimiä ja nähdä uutuuselokuvia ennakkonäytöksissä. Mikään näistä ei maksa minulle mitään ( kaikki haluaisi ilmaisen viinan bileisiin ja sinne missä on koko suomen seurapiiri paikalla)

9. Minulla on aina uusia, vaatteita, kenkiä, laukkuja ja kaikenlaista kivaa tavaraa (niitähän ei opiskelijat paljoa ostele tai ne kenellä on vaikea tulla toimeen muutenkin)

10. Kokonaisuus. Olen melkein täydellinen paketti!

Noniin eikun vaan etsimään hyviä puolia myös itsestänne. Uskokaa tai älkää, mutta jokaiselta niitä löytyy!

ps. älkää vaivaantuko teidän velkakommenteilla ja turha julkkis jutuillanne. Kukaan ei ole täydellinen mutta silti moni vaihtaisi myös minun saappaisiini :)