Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lontoo.

Hyvästi Suomi!  24

Säikähdittekö? Kuinka moni tuli lukemaan tämän toivoakseen, että minä lähtisin lopullisesti Suomesta. Joo no sen käsityksen olen saanutkin, mitä city lehden blogiini tulee, että paljon positiivisia konmentteja ei satele vaikka kirjottaisin säästä :)

Lontoon matkani oli ihana ja Lontoo oli minulle kuin paratiisi. En voi olla ihailematta ja rakastamatta tuota kaupunkia.
Haluaisin nähdä koko Iso-Britannian läpikotaisin. Nähtävyyksiä on niin paljon että meinaa pyörtyä ja upeita rakennuksia ja katuja tulee toinen toisensa jälkeen. Parasta oli superystävälliset ihmiset. Ihana kun pystyi vieraassa maassa pärjäämään kuin kotonaan puhumisen suhteen.

Pietari oli tähän mennessä ollut ihaninta mitä olen nähnyt ja nyt niitä on kaksi. Lontoo ja Pietari. Pietarissa ainut on se, että jos ei osaa venäjää niin aika vaikea välillä pärjätä. Minulla on onneksi ollut aina tulkki mukana.

Matkakuulumiset Lontoosta kerron mitä luultavammin seuraavassa blogissani. Ihan nyt ei ole vielä sen aika kun asiasta on vielä neuvottelut kesken.

Ollessani Lontoossa, ja aina kun olen ollut ulkomailla, ei minulle ole usein tullut tunnetta että haluan jo kotiin!

Rantalomat ovat aivan ihania ja suorastaan rakastan aurinkoa, loikoilua ja hienoja ravintoloita, sekä kaupungeissa shoppailuparatiisit ja suuri ihmisvilinä ovat jotain aivan uskomatonta!

Tuntuisi jotenkin niin loistavalta aloittaa uusi elämä jossain muualla ja vaihtaa kokonaan maisemaa, mieluiten lämpimään maahan missä olisi muutenkin hyvät olosuhteet. Uudet ihmiset, uusi maa ja uusi alku.

Kuitenkin kaikki tuttuni ja kaverini ketkä ovat muuttaneet ulkomaille ovat aina kuitenki palanneet suomeen tai sitä sitten pidemmän ajan ollessaan oma veri alkaa vetää takaisin tähän ihmeelliseen ja kummalliseen maahan missä ihmiset ovat vähän mitä ovat!

Onko teillä kokemuksia ulkomailla asumisesta?

Missä kannattaisi ainakin piipahtaa. Ainahan sitä voisi esim. vuoden olla jossain muualla.

Itse en ole ymmärtänyt sitä miksi jotkut haluavat olla thaimaassa 4-8 kk vuodesta ja silloin tällöin suomessa kunnes taas lähtevät uudestaan. Ehkä siksi en ymmärrä kun en ole vielä itse käynyt siellä.


Syntymäpäivät Lontoossa!  13

Eipä olisi parempaa voinut toivoa. Eräs henkilö päätti ostaa minulle 3 päivän matkan lontooseen. Onneksi näin kävi! Vihdoin pääsen näkemään kaupungin minkä olen aina halunnut nähdä, vaikkakin matka meinasi jo kerran riitojen takia peruuntua. Onneksi nyt on kuitenkin lennot ja hotelli vielä varattuna vaikka kerran hotelli jo peruttiinkin.

Eräs ystäväni käy kerran vuodessa Lontoossa ja aina se jaksaa mennä sinne uudestaan ja uudestaan .Saas nähdä ihastunko minä siihen niin paljon. Itsellä on aina ollut haaveena nähdä ja kokea mahdollisimman monta maata. Eli seuraava valloitus voisi olla Pariisi. Sitten on ehdottomasti nähtävä New york ja Los angeles. dubaihin haluan myöskin ehdottomasti päästä.

Sitten ihan perus etelänmatkat on vielä tekemättä. Nimittäin Espanja ja Turkki jne.

Ensimmäinen ulkomaanmatkani ikinä, jos nyt ei lasketa laivaristeilyitä, niin se oli Suomen pelkokerroin matka Argentiinan Buenos airesiin.

Matka oli täysi fiasko enkä osannut nauttia mistään vaan olin järkyttynyt kaikesta mikä oli huonommin kuin Suomessa tai erilaista. Niin typerältä kun se kuulostaakin niin sillä tavalla se vain meni. Itseäkin hävettää ja nyt jos saisi uudestaan valita niin menisin ihan uudella asenteella katsomaan tuota upeaa paikkaa. Kohteet missä olen käynyt ovat :

Kypros - agia napa, Argentiina - Buenos aires, Meksiko - playa del carmen ja Venäjä - Pietari. Nyt sitten uusi valloitus. Lontoo!

Mikä on mielestänne Lontoossa paikka mikä on ehdottomasti nähtävä?

Vielä täsmennykseksi että mulla on siis synttärit 16.5 ja 22.w tulee ikää tauluun.