Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lupaukset.

Uuden Vuoden lupaukset!  12

Kannattaako niitä edes tehdä? Taitaa olla monille vaan valehtelua itselleen. Tottakai jotkut pitää lupauksensa. Siihen vain tarvitaan kova tahto ja sisua.

Mun mielestä lupaus, että ei tee lupauksiakin on vähän tyhmä.

Itse joka vuosi olen miettinyt jotain mitä voisin itsessäni parantaa. Ne ei ole ns. lupauksia koska en voi koskaan luvata, kun en tiedä pitävätkö ne sitten.

Sen sijaan päätöksiä voin tehdä. Oma luonteeni on sellainen, että joskus päätöksistä tulee lipsuttua tai tehtyä virheitä, mutta yritän aina palata päätökseeni.

Tänä vuonna päätin etten päästä kirosanoja suustani (ainakaan julkisella paikalla). On erittäin rumaa jos naiset kiroilee.

Hassua on se, että päätös kuulostaa siltä kun sen olisi tehnyt joku ylä-astelainen, mutta valitettavasti suustani pääsee liiankin usein ärräpäitä ihan vain vahingossa.

Tän päätöksen oon aika hyvin pitänyt.

Tipaton tammikuu. Hmm. Mä olen ihan tipattoman tammikuun puolesta ja mun mielestä se on hyvä tehokuukausi keskittyä uusiin juttuihin ja samalla lunastaa lupauksiaan. Yllättävän haasteellinen. Olen jo lukenut facebookista monia tipattoman kaatumis päivityksiä.

Tammikuu on alkanut mulla ihan kivasti ja kaikki tuntuu uudelta ja kivalta ja paljon pyörii uusia ajatuksia päässä. Ihanaa kun lumi on tullut maahan ja tuntuu kunnon talvelta. Olen keskittynyt alkoholittomuuteen ja kirjojen lukemiseen sekä uuteen harrastukseen. Neulomiseen :)

Mitkä olisi kivoja blogin aiheita tälle vuodelle?

Pitäiskö tähän blogiin keksiä joku teema vai kirjoittaa ihan ajan hengessä, vai kirjoitanko omista jutuista? Mitä olette mieltä?

Ihanaa uutta vuotta 2012 kaikille ja hurjasti tsemppiä!


Tavoite nimeltä 2012  10

Nää ei ole uudenvuodenlupauksia. Nää on ihan puhtaasti sitä, että aion suunnitella mitä tosissaan seuraavan vuoden aikana hauaisin saavuttaa.

Uudenvuoden lupaukset on yleensä sellaisia et ne aina luvataan ja ne ei ikinä pidä. Jos 2 promillen humalassa haluaa jotain luvata niin onhan se ihan ymmärrettävää ettei ne aina pidä.

Tavoitteita on kuitenkin aina hyvä asettaa ja niitä pitääkin olla. Mitä kaikkea haluaisi kuluvan vuoden aikana saavuttaa ja mihin tähdätä. Mä en ainakaan halua junnata paikallani ja samassa tilanteessa kun aina voi pyrkiä parempaan.

Tässä mun alustava lista:

1. säännöllinen kuntoilu
2.terveellinen ruokailu
3. haluttu kunto
4. opiskelutavoitteiden saavuttaminen
5.taloudellisen tilanteen parantaminen
6.velkojen maksu
7. venäjän kielen oppiminen
8. uusi harrastus, pianon soitto, tanssi tai laulaminen (tai kaikki nämä)
9. eri maiden näkeminen ( väh. 4 matkaa vuoden aikana)
10. parantaminen kaiken suhteen :)

Onko mun lista ihan typerä. Aika itsestäänselviä juttuja kyllä moni?

Ja lista kyl kasvaa ainakin puolella. Kaikkea sitä haluis.. Ja kaikkeen pystysi, mutta mihin riittää rahkeet ja voimat ja ennenkaikkea itsekuri!