Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on meikki.

Kosmetiikanmyyjäksi  17

Nyt päätin, että kesän lusmuilu loppuu. Laitoin työhakemuksia menemään ja hain vaateliikkeeseen ja meikkikauppaan, jotta pääsen väsäämään niiden tuotteiden parissa mitkä minua kiinnostaa. Hain kahteen paikkaan ja toiseen pääsin. Menen nyt kosmetiikkaliikkeeseen töihin. Halusin asiakaspalveluun siksi, koska viimeisen vuoden ajan olen ollut myyntityössä, missä myynnille oli selkeä tavoite ja palkka koostui osittain provisiosta. Nyt voin sitten rentoutua vähän enemmän ja keskittyä asiakaspalveluun enkä ajattelemaan kokoajan omia tuloksia ja euroja tilillä.

Noin kolme kuukautta sitten olin viimeksi töissä, mutta päätin lopettaa, sillä aloin tekemään töitä kotoa internetin kautta ja se kiinnosti minua sillä hetkellä. Niinhän se meni, että kun ei ollut selkeitä rutiineja ja aikatauluja, tai herätyskello soimassa aamuisin, niin kesä meni juhliessa ja tekemättä lähes mitään järkevää.

Menen nyt ainakin hetkeksi koeajaksi kyseiseen liikkeeseen ja sitten tammikuussa aloitan iltakoulun meikkikoulussa kampissa. Se päättyy sopivasti silloin kun alkaa haku media-assistentiksi joten siihen voi sitten hakea.

Työt alkaa ensi viikolla ja ihan kivalta tuntuu. Minulla on myös eräs todella iso ja kiva projekti tulossa syksyllä ja se on minulle ehdottomasti pitkiin aikoihin odotetuin ja iloisin mahdollisuus mitä minulle on tarjottu. Hyvä että asiat alkaa pikkuhiljaa rullaamaan. Kohtahan se bb:kin jo alkaa niin pääsee sitä jännittämään ja kesä on ollut kerrassaan ihana ainakin ilmojen suhteen.

Noniin sitten eikun meikkejä ostelemaan jos mut jostain bongaatte jatkossa ;)


Mieli makiaks ja seksikkääks!  1

Aloitin viime viikolla noin pari kuukautta kestävän ”pestin” lautamiehenä Helsingin käräjäoikeudessa. Vaikka herätyskello soi jo kello seitsemältä ja väsymystä pukkaa päälle, olo on jotenkin kauniimpi ja seksikkäämpi kuin aikoihin. Olin ensin äimänkäkenä ja ihmettelin mitä minulle on tapahtunut, kunnes tajusin mistä uusi olotilani johtuu. Syynä on niinkin vähäpätöinen asia kuin meikki, jolla korostan parhaita puoliani ja taion ihoni virheet hevon kuuseen.

Viime puoli vuotta, jonka olen ollut työttömänä, olen ollut niin paljon kotona, etten ole paljoa meikkaillut. Unohdin kokonaan miltä tuntuu katsoa peiliin, josta väsymyksestä huolimatta takaisin katsoo kauniisti meikattu nainen.

Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse meikkiä näyttääkseen hyvältä. Joillekin harvoille naisille on siunaantunut täydellinen sametinpehmeä iho, täyteläiset punaiset huulet ja isot silmät tummine silmäripsineen. Nämä tytöt voivat valvoa, hipata ja stressata vaikka kuinka paljon, eikä mikään näy kasvoissa. Monet näistä naisista ovat niitä kuuluisia Hollywood-tähtiä.

Los Angelesissa asuva islantilainen meikkitaiteilija Heba Thorisdottir on tähtien meikkaaja ja hänen mukaansa, juuri tähdillä on usein täydellinen iho. Heba on muun muassa meikannut hyvän ystävänsä Scarlett Johanssonin kahdeksaan eri leffaan. Kerran erään leffan ohjaaja tuli Heballe sanomaan, että Scarletilta pitää heti ottaa meikki pois seuraavaa kohtausta varten, koska tämä on liian kaunis. Ongelmana oli vain, että Scarletilla ei ollut yhtään meikkiä kasvoilla juuri silloin.

Muita luonnonkauniita starojakin löytyy. Jennifer Lopezilla on Heban mukaan täydellinen iho, ilman mitään virheitä. Angelina Jolie on Heban sanoin ”älyttömän kaunis, jopa ilman meikkiä”. Cate Blanchettilla on porsliinimainen iho, jossa on niin ihana hehku, ettei toista samanlaista löydy keltään. Ja Jennifer Connellyn kulmakarvat saavat Heban ihon ihastuksesta kananlihalle.

Meillä Suomessakin on tähtiä, jotka näyttävät meikittöminä täydellisiltä ja meikin kanssa taivaallisilta. Muistan aina kun näin Miss Suomi Noora Hautakankaan missikiertueella ilman meikkiä. Monia muita missejä ei tunnistanut samoiksi ilman meikkiä, mutta Nooran kasvot olivat täydelliset. Ja tämän vuoden Miss Suomi Viivi Pumpanen on myös hyvä esimerkki ihanaihoisesta kaunottaresta. Hänellä on kaikki mahdollisuudet loistavaan sijoitukseen Miss Universum kisoissa, joten pidetään peukkuja.

Itselläni on aina ollut hieman huono iho. Nuorena oli finnejä, joten meikkailin äidin vastustuksesta huolimatta jo teini-iässä. Nyt hieman vanhempana ihoni on älyttömän herkkä. Kun käyn jumpassa tai saunassa, olen tunnin ajan punainen kuin paloauto. Iloitsen silti vilpittömästi niiden naisten puolesta, joilla on se täydellinen iho. Vielä enemmän iloitsen kuitenkin, että meille tavallisen ihon omaaville naisille on kehitetty pilvin pimein meikkejä kaunistautumista varten.

Joten meikkiä naamaan tytöt ja mieli makiaks ja seksikkääks ;)!