Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on messut.

Kauneus ja terveys viikonloppu  1

Huomenna minä marssin messukeskukseen töihin kolmeksi päiväksi myymään kuolleenmeren kosmetiikkaa. Edessä on rankka viikonloppu siis. Jokaisena kertana messuja kiertäessä ääni on ollut aivan maassa keikkojen jälkeen, kun puhunut niin paljon ja jalkahoito olisi enemmän kuin tervetullut aina tuollaisen jälkeen.

Muuten työ on todella kivaa ja kaikki ihmiset on ihan innoissaan ja myyntiäkin tulee ovista ja ikkunoista. Saa nähdä mihin kaikkeen sitä itse hurahtaa ja varmaan koko palkan saisi helposti kulumaan messuilla jos haluaisi.

Olen yhtenä aikaisempana vuonna ollut noilla messuilla ja kivaa oli. Sain mukaani ilmaisen suoristusraudan ja hiustenhoitotuotteita sekä maailman parhaat itseruskettavat.

Tämmöiset messut on hyviä kun on niin paljon kaikkia ihmeellisiä asioita ja tuotteita mistä ei ole koskaan kuullutkaan ja sitten löytää välillä oikeita aarteita.

Tämän vuoden puolella olisi vielä sitten luvassa yhdet helsingin messut sekä yhdet kotkassa ja joensuussa.

Itsekkin olen pitänyt pieniä hemmotteluhetkiä itselleni. Kävin hierojalla ja kynnet laitattamassa uuteen uskoon ja myöskin otin uudet upeat hiustenpidennykset Cime Beauty housessa. Hiukset ovat b-longin aitoa hiusta ja teippipidennystä.

Hiukset teki Vilma ja sain hiustenhoitoon myös loistavia tuotteita. Käytän nyt Sexy hairin juuri hiustenpidennyksille tarkoitettuja hoitotuotteita, että pidennykset säilyvät kauniina ja hyvinä mahdollisimman pitkään.

Nyt keräämään voimia 3 päivän keikkaa varten, että jaksaa.

Voikaa hyvin.!


Kaupungin PARAS!  7

Mun mielestä koko kaupungissa, Helsingissä on parasta se, että sieltä löytyy paljon tekemistä ja virikkeitä, jos vertaa pikku kaupungeihin heti pääkaupunkiseudulta pois mentäessä.

Kaupungin parasta on se, etttä voi valita enemmän kuin yhdestä mihin menee syömään juhlimaan tai treenaamaan yms. Ei siis ole vain yhtä ainutta Pertin pubia tarjolla tai Ismo Gymiä missä käy kaikki ja uimahallikin on samassa syssyssä.

Kaupungin parasta on erilaiset ihmiset. Kadulla tulee vastaan mitä erilaisempia ilmestyksiä, ilman että heidän päällensä syjetään tai koko kaupunki kohisee punatakkisesta prostituoidun näköisestä naisesta, sillä hänellä sattui olemaan korkokengät.

Kaupungin parasta on se eyä koko ajan tapahtuu esim. messuja, näyttelyitä, teatteria, konsertteja yms.

Olin Cityn kaupungin paras bileissä ja oli huisin hauskaa. Tilaisuuden juontaja oli upea ja erittäin lahjakas. Propsit sinne. Ehdottomasti kaupungin PARAS: Rudirok. Wau.

Kaupungin paras julkkis titteli meni mielestäni myös oikein osuvaan osoitteeseen nimittäin Martinalle. Upea ilmestys, päättäväinen, kunnianhimoinen aikuinen upea nainen joka on hoitanut hommat kotiin. Ja vielä äiti ja vaimo.

Oli kyllä parhaat bileet koko Hesingissä ja oli kaupungin upein paikka Pääkonttori. Viini maistui ja tarjoilut olivat mahtavat.

Paikalla bongasin hunkseja, Martinan, Sofia Ruusilan ja sitten mä vedinkin jo pisimmän korren nimittäin juomisessa ja muisti on finito caputo :D eli sori mun raportti on lyhyt :D Upeat juhlat siis... I love Helsinki <3

Kivointa tällä viikolla varsinkin oli nyt kauneus ja terveysmessut. Sinne menin Avonin kutsut saatuani paikalle ja todistin Nikon (bb) upeaa suihkurusketusoperaatiota paikan päällä. Olen aivan rakastunut Solstcien itseruskettaviin nyt.
Ehdottomasti parhaat ja mikä rusketus.

Sitten saimme upeita tuotteita kiertäessämme ja sain Sim:in tuotemerkiltä ihanalta tuoksuvat hiustuotteet ja ihanan minisuoristuraudan. Mukaan tarttui vielä Sevenin hiuslakka, mikä herätti minussa ja Nikossa lämpimiä muistoja, sillä se oli bb:ssä sponsorina v.2008. Myös upeat aitoa hiusta olevat BALMAIN hiusklipsit valitsimme jos vaikka tulisi käyttöön :)

Yläkerrassa oli myös häämessut mistä bongasin upeimman häämekon hetkeen. Ehkä vielä joskus sekin aika koittaa. Oikeasti. Eli lämpimästi suosittelen teilekkin vielä lipun ostoa huomiselle messuille. Mahtava meininki.