Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on miehet.

BIG BROTHER - Hot or not  7

Nyt alkoi jo big brotherin 8 kausi. Suomen mittakaavassa se on aika suuri määrä samaa tuotantoa. Asukkaitakin noilta kaikilta vuosilta on kertynyt jo reilusti yli sata.

Joka vuosi pohditaan, onko ohjelmalle enää katsojia?

Pakko sanoa itse, että jonain vuonna bb on mielestäni hiukan epäonnistunut ja ollut tylsä. Huikeat ja niin jännittävät uudet jutut ovat jääneet vaisuiksi.

Mielestäni talosta ainakin tulee joka vuosi hienompi ja jännittävämpi. Se mitä huomasin nyt tänä vuonna talosta niin näyttää siltä, että kaikista istuimista yms on pyritty tekemään mahdollisimman epämukavia, jotta asukkaat pysyisivät liikkeessä.

Tämän vuoden vastakkainasettelu oli ainakin mielenkiintoista siinä mielessä, että vanhemmat 4 asukkia vihaavat siideripissiksiä ja kiljuvia blondeja jne. ja sitten talo tulee tupaten täyteen nuoria, kauniita blondeja ja varmasti vanhempien ihmisten silmissä " siideripissiksiä".

Miesten roolia jäin miettimään. Onko ne tilattu ns. pissiksille vai alkaako meininki jossain vaiheessa kyllästyttää ja ja ne asettuukin vastapuolelle? Vai tuliko ne viihdyttämään ja heiluttamaan peittoja? Peittojen heilutus on tylsää katsottavaa ja kulunut juttu joten toivottavasti ei.

Se, että seiskan toimittaja laitettiin taloon oli kyllä hyvä veto. Lopåpu jää sitten isoveljelle, että mielikuvitusta riittää ja Milla sekoittaa pakkaa ihan kunnolla. Kuitenkaan jäämättä kiinni.

Tämän vuoden alku lähti hyvin käyntiin ja harkitsin ensimmäistä kertaa jopa 24/7 tilausta. Minusta talo ja kaikki oheisjutut on hienosti ajateltu ja talossa on mielenkiintoinen kokoonpano ja miesten rooli ihmetyttää. Kyllä tästä vielä show tulee.

Onko big brother vielä HOT or NOT. Äänestä!!!


Single in the city!  15

Noniin...Nyt olen sitten hakenut lopullista avioeroa. Minä olen sinkku :)

Uskon että kesä on sinkuille parasta aikaa. Aina kun olen mennyt ulos olen nähnyt ympärilläni todella komeita miehiä. Myöskin yökerhoissa, salilla, rannalla. Mmmmmmmmmm.. Tarjontaa siis löytyy.

Mutta miten sinkkunaisella on sitten oikeus käyttäytyä? Voiko lähteä löytäessään baarista komean miehen, tämän miehen luo tai jatkoille? Vai pitääkö vain vaihtaa numerot ja pyytää seuraavana päivänä deiteille?

Onko sinkkunaisilla sääntö ei koskaan ekoilla deiteillä tai edes kymmeninsillä? Mitä kikkakolmosia noudattamiseen pitää käyttää.

Sinkkuudessa on omat hyvät puolensa ja aion nauttia niistä nyt. Usein käy niin että ensimmäinen silmää miellyttävä ja mukavan tuntuinen kundi kenen kanssa tulee juttuun ja päätyy treffeille ja aletaan tapailemaan, niin ei ole aina se oikea vaihtoehto. Ei siis kannata heti edetä vauhdilla ja alkaa ihastumaan. Pitää tutustua mahdollisimman moniin ja erilaisiin ihmisiin ennenkuin tietää mitä oikeasti haluaa.

Mistä asioista minun pitäisi vielä nauttia ennekuin alan etsimään elämäni prinssiä?

Ainakin avoautokyydit on kivoja :) Tässä tapauksessa leikin kyllä kuskia vaikkei ollut ajokorttia. (en siis oikeasti ajanut) Jääkön kyydin antaja salaiseksi ;)