Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on naiset.

Naisen parasta terapiaa!  12

Työpäivä tuntui veemäiseltä ja olin kiukkuinen koko maanantaipäivän. Viikonlopun viimeinen muisto oli itkuhumalat. Väsymystä, turhautuneisuutta ja jännitystäkin on viime viikkoina riittänyt. Kesä tulee niin nopeasti ja siitä pitäisi voida nauttia. Keväällä tuntuu, että joka paikassa on jotain ja myöskin töitä puskee joka suunnalta. Mun stressitaso on ollut järjetön.

Oon vakavasti miettinyt pitäiskö mun keskeyttää mun koulu kun tuntuu, että olen jäänyt pahasti jälkeen. Aloitin uudessa työssä muutama kuukausi sitten kokoaikaisena ja tuntuu, että kaikkien mun itse järjestämien keikkojen jälkeen yhdistettynä päivätyöhön ei jää aikaa mihinkään. Sitten koulu on vain jäänyt.

Naiselle parasta terapiaa on kyllä täydelliset naiset, sen jälkeen sinkkuelämää ja vielä se, että pääsee shoppailemaan. Tänään mä olen tehnyt kaikkia näitä ja nyt hymyilyttää. Kaikki on mahdollista!!!

Viidakon tähtösistä on tullut hurja määrä palautetta, ja se kyllä herättää paljon mielenkiintoa ja keskustelua ihmisissä. Katsojaluvut olivat upea yllätys.

Ja voin kertoa, että ensimmäinen jakso ei kerro mitään. Varmasti tulee muuttumaan ihmisitä mielikuvat moneen kertaan. Sen verran säpinää ja sihinää viidakossa oli... :)

Kävin ensimmäisellä laulutunnilla ja sainkin itsestäni ihan uuden rohkean puolen esiin ja ääni oli ihan kivan kuulloinen. Tosin mä oon jo tiennyt, että mulla on lauluääntä mutta mun pitää oppia käyttämään sitä oikein.


Viidakon tähtöset  6

Aivan kohta on se aika käsillä kun ohjelma alkaa. Vaikka ulkomuoto hävettää suuresti jo näin ennenkun ohjelma alkaa, niin omapahan on moka kun en ole saanut itseäni niskasta kiinni. Kai sekin päivä joskus tulee.

Sen voin sanoa vaan, että muuten olen suorituksistani äärimmäisen ylpeä. Fyysinen kuntoni ei ollut parasta antia, mutta sisua löytyi senkin edestä.

Kokemus itsessään oli supermahtava ja kaikkein ihaninta oli oikeasti päästä ns. naisten maailmaan mukaan. En ikinä ole oikein naisten kanssa toimeen tullut vaan ollut oman tieni kulkija ja ystäväpiiristä löytyy enemmän miehiä. Hyvin mä mahduin kuitenkin mukaan mun joukkueeseen ja olin tervetullut eikä mua ainakaan syrjitty.

Viidakossa selvytyminen yksin ei olisi tullut kuuloonkaan vaan kyllä siihen tarvittiin näitä upeita ja rohkeita naisia, että sai itsestäkin nuo puolet esiin.

Hirveän nopeasti nuo ajat kyllä tuppaa unohtumaan kun hädin tuskin muistan , mitä kaikkea hurjaa sitä tulikaan viidakossa tehtyä. No televisiosta sitten näkee.

Nyt ovatkin tv-lehdetkin alkaneet jo vähän antamaan juonipaljastuksia ja tosiaan ensimmäisessä jaksossa nyljetään kana! AUTS! En halua edes muistella kyseistä asiaa!

22.3 sitten ruudun ääreen katsomaan hullua menoa ja upeita maisemia. Ja hatunnosto kyllä tälle neidillekin tulee...