Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on opiskelu.

Syksyllä nautitaan koti-illoista  8

Ihana ollut huomata, kuinka mieli rauhoittuu syksyn aikana ja kotona alkaa viihtyä paljon paremmin, vaikka puuhaa ja töitä kyllä riittää yllin kyllin. Nykyään kuitenkin vietän esim. viikonloput mieluummin töitä tehden, jotta voi hankkia jotain kivaa esim. kotiin tai ihan rauhallisesti viettäen peli-iltaa kavereiden kanssa tai käymällä leffassa. Sitten pääsee ajoissa nukkumaan eikä tarvitse yöllä kylmässä värjötellä taksijonoissa eikä aamulla ole paha olo.

Tällä hetkellä mulla on tosi hyvä fiilis ja asiat alkaa selkiytymään pala palalta. Kuhan ei ota liikaa paineita. Kaikki ajallaan.

Kauhea into on herännyt nyt opiskeluun ja kotini sisutamiseen ja mietinkin vaan joka päivä mitä kaikkea voisin hankkia kotiin. Juhliminen on jäänyt oikein vähälle ja nyt mennään kolmatta viikkoa ilman tipan tippaa. Eikä tippaakaan kyllä tee mieli.

Ajattelin, että jos mitään erikoista ei tule, niin uudenvuoden vaihtumista voisi sitten juhlia hiukan shampanjan kera. Olisi kyllä aika loistava puhdistautumiskuuri siihen asti.

Kesän lopussa minulle soitettiin koulutuskeskus Educolta ja kysyttiin olisinko kiinnostunut yrittäjän ammattitutkinnosta, kun minulla on toiminimi. He tarjosivat mahdollisuuden kehittyä yrittäjänä ja laajentaa osaamista. Minulla on merkonomin koulutus jo ja tämä kuulosti mukavalta jatkeelta sille, varsinkin kun yrityksen perustaminen oikein kunnolla on kyllä tulevaisuuden haaveissa. Koulutus käydään mentorin kanssa ja oppisopimuksella ja kerran kuussa on lähipäivä. Koulu kestää 1,5 vuotta ja se käydään markkinointi-instituutissa.

Ensimmäinen koulupäivä oli oikein mukava ja tutustuin luokkalaisiin. Kaikki vaikutti huipputyypeiltä ja mukaan mahtui kaiken kirjavaa porukkaa. Ihmisiä oli sirkustaiteilijasta lihameklariin.

Nyt jään innolla odottamaan miten koulutus käynnistyy ja onko se minulle kuinka haastavaa.

Ihanaa syksyä kaikille :)