Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on paras.

Kaupungin Parhaat

Olipa kyllä hyvät bileet. Perjantaina vietettiin Cityn 25-v ja Kaupungin Paras -juhlia. Juhlapaikkana toiminut LeBonk oli täynnä kuin turusen pyssy, tarjoilut olivat toimivat ja SuperJanne, Anna Puu sekä Reino and the Rhinos vetivät upeat setit. Ei olisi paremmin voinut upeaa 25 vuoden taivalta juhlistaa.

Paikalla oli tietysti myös väkeä tämän taipaleen varrelta. Oli hauska kuulla eräältäkin 90-luvun alussa Cityssä töissä olleelta nousukauden villityksistä ja mm. toimituksessa olleesta flipperistä. (Joskus samoihin aikoihin työmukavuutta parantamassa on kai ollut myös solarium-laite, näin muistan kuulleeni… :) )

Vanhojen kasvojen seassa oli tietysti myös uusia, ja kaikilla tuntui olevan tasaisen mukavaa. Jee!

Kaupungin Paras-juhlat LeBonkissa
Kaupungin Paras-juhlat LeBonkissa

Kuva on Bonkin kattoterassilta. Harmi, että sää ei ollut täysin suosiollinen, ja Fatboyt jäivät vähälle käytölle.

Tämä postaus jää muuten viimeisekseni. Kaksi vuotta tätä on tullut kirjoiteltua, ja nyt on hyvä aika lopettaa.
Kiitos ja hei.Hakusessa Se Oikea  5

City.fi:ssä voi taas äänestää parhaita ravintoloita. Kategorioista löytyy muun muassa paras bilepaikka, ruoka ja henkilökunta.

Onneksi äänestyksessä on useita kategorioita, koska tuntuu, että varsinkin yökerho- ja baaripuolella ongelmana on, ettei täydellistä yhdistelmää meinaa löytyä. Haluaisin löytää kantapaikan. Tai sellaisen yökerhon/baarin, jota voisin täydellä sydämellä sanoa kaupungin kiistatta parhaaksi.

Baareja ja yökerhoja on joka tarpeeseen, mutta en meinaa keksiä yhtä joka nousisi kaikilla ominaisuuksillaan muiden ylitse. Paikassa, jossa on parhaat bileet, on vähiten hyvännäköisiä heteromiehiä. Toisaalla on niitä komeita heteromiehiä, mutta siellä joutuu viikonloppuiltoina jonottamaan tiskillä harmillisen pitkään. Eräs paikka on mahtavan erilainen, mutta täysin toisella puolella kaupunkia, joten sinne tulee melko harvoin mentyä. Yksi baari taas on niin iso, ettei sinne huvita mennä, kun tietää paikan kumisevan tyhjyyttään vaikka paikalla olisi parisataa ihmistä. Ja toinen on niin suosittu (ja sopivan pieni), ettei sinne meinaa mahtua.

Yksi paikka on melkein ylitse muiden. Kesällä Kaivohuone on lähes täydellinen. Ainoan miinuksen tuo taksin huono saatavuus välillä klo 02-04. Syksyn alussa sitä kuitenkin aina toivoo, että olisi kääntänyt postinsa sinne, jotta olisi edes kerran ehtinyt katsoa tiliotetta.

Ruokaravintolapuolella tilanne ei ole aivan sama. Tuntuu, että on helpompi löytää sapuskapaikka, jossa toimii niin palvelu, itse ruoka kuin hinta-laatu-suhdekin. Helsingissä ehdottomia suosikkejani, joita uskaltaa huoletta suositella, ovat muun muassa Nolla, Sushibarit, Grotesk ja Bar Tapasta. Hieman kalliimmista paikoista huippuja omaan makuuni ovat esimerkiksi Olo ja Mecca.

Mikä juuri sinulle toimii? Nyt on aika puolustaa omia lemppariravintoloita, baareja ja sitä mestaa, jossa kävit vuonna 1998 ja joka on edelleen pystyssä! Helsingin lisäksi äänestettävänä ovat Turun, Tampereen ja Oulun parhaat mestat. TJEU! Linkki äänestykseen:

http://www.city.fi/city/ravintola-aanestys/


Kopioi tyylini!  22

Tämä jos mikä blogi aiheuttaa provoa, mutta keep on going, you're making me famous. Nimittäin aihe kuuluu. Kuinka olet kuin MINÄ! :) Siis eli kuinka luonnehdin sädehtivän ja kauniin ulkomuotoni, nillä avuilla mitä minulla on.

Iho: käytän aina suihkun jälkeen kosteusvoidetta, jotta iho pysyy silkkisen pehmeänä. Tällöin se hehkuu ja näyttää ja tuntuu pehmeältä.

Rusketus: kaisaniemen Golden Sun studion tehosolarium on vailla vertaa,. Niin ovat myös ammattilaisten rusketustuotteet, joita tilaan. (en nyt kuollaksenikaan muista merkkiä) Käytä siis aina itseruskettavaa tai solariumia.

Hiukset: Babyliss lämpörullat ja saat ihanat kuohkeat hiukset ja kiharat. Henilän hiuksista saat aidot ja kiiltävät suorat hiukset pidennyksinä jos sinulla ei ole. H9ukset on se mikä tekee sinusta huolitellun ja puhtaan näköisen.

Kynnet: Rakennekynnet on must ja ne on vaan niin upeat ja niitä ei voi verrata tavallisiin kynsiin edes mutta, edes kynsilakkaa käytäthän. Ranskalainen perus on jees, mutta glitterkynnet tuovat piristystä. Kynnet kun on niin olet niin nätti ja kaunis ja laitettu.

Vaatetus: ostan vaatteita, Guess, gina tricot, zara, fiorella, h&m yms.. hankin aina kerralla yhden asukokonaisuuden eli yhdet kengät, siihen korut ja mekko ja ehkä laukku. Näin tiedät että kun laitat ne kaikki sopivat yhteen. Pakko olla aina jotain uutta tai erikoista. Ethän ole kuin muut.

Matkapuhelin: puhelimessasi pitää olla tyyliä, jos minuun on uskomista, nimittäin sen takaosa on koristeltu timanteilla ja sen on oltava kosketusnäytöllinen. Joko Samsung Galaxy S tai Iphone. Matkapuhelin saa olla sellainen joka herättää muissa jo kateutta. Näin olet kaikien kestosuosikki. Sinulla on jo monta omaa ihanaa juttua.

Ja sitten kaiken kruunaa, hymyily, positiivisuus, kaunis kävelytyyli ja tanssahtelu. Tsadaa. Olet prinsessa ja kaikki rakastavat sinua. Ja ainiin. Haukkuvat sinua koska olet vain niiin ihana :) <3


Kaupungin PARAS!  7

Mun mielestä koko kaupungissa, Helsingissä on parasta se, että sieltä löytyy paljon tekemistä ja virikkeitä, jos vertaa pikku kaupungeihin heti pääkaupunkiseudulta pois mentäessä.

Kaupungin parasta on se, etttä voi valita enemmän kuin yhdestä mihin menee syömään juhlimaan tai treenaamaan yms. Ei siis ole vain yhtä ainutta Pertin pubia tarjolla tai Ismo Gymiä missä käy kaikki ja uimahallikin on samassa syssyssä.

Kaupungin parasta on erilaiset ihmiset. Kadulla tulee vastaan mitä erilaisempia ilmestyksiä, ilman että heidän päällensä syjetään tai koko kaupunki kohisee punatakkisesta prostituoidun näköisestä naisesta, sillä hänellä sattui olemaan korkokengät.

Kaupungin parasta on se eyä koko ajan tapahtuu esim. messuja, näyttelyitä, teatteria, konsertteja yms.

Olin Cityn kaupungin paras bileissä ja oli huisin hauskaa. Tilaisuuden juontaja oli upea ja erittäin lahjakas. Propsit sinne. Ehdottomasti kaupungin PARAS: Rudirok. Wau.

Kaupungin paras julkkis titteli meni mielestäni myös oikein osuvaan osoitteeseen nimittäin Martinalle. Upea ilmestys, päättäväinen, kunnianhimoinen aikuinen upea nainen joka on hoitanut hommat kotiin. Ja vielä äiti ja vaimo.

Oli kyllä parhaat bileet koko Hesingissä ja oli kaupungin upein paikka Pääkonttori. Viini maistui ja tarjoilut olivat mahtavat.

Paikalla bongasin hunkseja, Martinan, Sofia Ruusilan ja sitten mä vedinkin jo pisimmän korren nimittäin juomisessa ja muisti on finito caputo :D eli sori mun raportti on lyhyt :D Upeat juhlat siis... I love Helsinki <3

Kivointa tällä viikolla varsinkin oli nyt kauneus ja terveysmessut. Sinne menin Avonin kutsut saatuani paikalle ja todistin Nikon (bb) upeaa suihkurusketusoperaatiota paikan päällä. Olen aivan rakastunut Solstcien itseruskettaviin nyt.
Ehdottomasti parhaat ja mikä rusketus.

Sitten saimme upeita tuotteita kiertäessämme ja sain Sim:in tuotemerkiltä ihanalta tuoksuvat hiustuotteet ja ihanan minisuoristuraudan. Mukaan tarttui vielä Sevenin hiuslakka, mikä herätti minussa ja Nikossa lämpimiä muistoja, sillä se oli bb:ssä sponsorina v.2008. Myös upeat aitoa hiusta olevat BALMAIN hiusklipsit valitsimme jos vaikka tulisi käyttöön :)

Yläkerrassa oli myös häämessut mistä bongasin upeimman häämekon hetkeen. Ehkä vielä joskus sekin aika koittaa. Oikeasti. Eli lämpimästi suosittelen teilekkin vielä lipun ostoa huomiselle messuille. Mahtava meininki.