Pelimies ei jäädy

  • Iiro Lehtonen

Jalkapallon pääsarjat ovat loppumaisillaan hyvää vauhtia. Espanjan La Ligassakin on enää yksi ottelu jäljellä, ja mestaruudesta taistellaan FC Barcelonan ja Real Madridin kesken. Barcelona on pisteen Realia edellä, joten katalaaneille riittää mestaruuteen voitto Valladolidista viimeisessä ottelussa.

Barcelonan kausi on ollut todellinen Kirpun sirkus. Lionel ”La Pulga” (suom. kirppu) Messi on iskenyt tämän kauden otteluissa Barcelonalle yhteensä jo 45 maalia. Tällä maalimäärällä hän on enää kahden osuman päässä Espanjan liigan ennätyksestään, joka on brassihyökkääjä Ronaldon hallussa kaudelta 1996-97. Messi on iskenyt kauden maaleistaan 32 La Ligassa ja 13 muissa kilpailuissa.

Pienen argentiinalaisen huippukauden varjoon on jäänyt muun muassa ruotsalainen Zlatan Ibrahimovic, jonka on epäilty nyt maanittelevan itselleen medianäkyvyyttä toisin keinoin. Viime viikon puheenaiheeksi nousi Barcelonassa tämä kuva, jossa Zlatan ja Barca-toppari Gerard Pique keskustelevat erittäin läheisissä tunnelmissa stadionin ulkopuolella.

Kun asiasta kysyttiin Zlatanilta, tuli vastaukseksi hyvin suora ehdotus: ”Tule kotiini toteamaan, etten ole hintti… ja ota siskosi mukaan.” Videon tapahtumasta voi katsoa tästä: YouTube

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi