Pettymysten joulu

  • bbHennaK

Tähän mennessä muistamani joulut ovat aina olleet rakkaudentäyteisiä ja lämminhenkisiä jolloin olisi toivonut vaikka ajan pysähtyvän. Voin kuitenkin lyödä vaikka vetoa että kaikkien joulut, eikä joulut yleensä ole aina piparin tuoksuisia.

Joulusta ei tule hyvä pakettien määrän mukaan enkä muutenkaan liputa sen kaupalliselle näkökulmalle, mutta sillä on väliä kenen kanssa ja miten se vietetään.

Mielestäni joulu on rakkauden aikaa ja ilonjuhlaa ja me tiedämmekin syyn. Itse voin myöntää että tämä joulu oli minulle täysin erilainen ja hiukan surullinen mutta ainakin se antoi toivoa paremmasta uudesta vuodesta. Joulusta surullisen teki perheriidat, ja toisten perheriidan katselu jouluna. En viettänyt tästä riitasyystä joulua perheeni kanssa ja yhteisistä jouluperinteistä luopuminenkin teki kipeää. Onneksi rakas kämppis teki kuitenkin joulukinkun jota söimme ja ripaus joulumieltä vieraili myös minun luonani hetken!

Usko, toivo ja rakkaus ovat tulevan vuoden sanat jotka ovat hyvät eväät vuodelle 2011. Perjantaina jokainen voi juhlia tulevaa ja tehdä tärkeitä päätöksiä, lupauksia itselleen vielä paremmasta tulevaisuudesta. Nyt alan miettimään uuden vuoden lupaustani ja palaan asiaan perjantaina.

4 kommenttia

Anonyymi

29.12.2010 11:05

Loistavan suora ja totuudenmukainen kirjoitus Henna! Ikävää, että olet joutunut perheriidan pyörteisiin, mutta parempi sekin kuin pyöriä joissakin muissa pyörteissä, kuten niin monet vaikuttavat näissä foorumeissa esimerkiksi tekevän. Toivottavasti uusi vuosi alkaa sinun kohdallasi loistavasti. Vaikeuksien kautta voittoon - kuten sanotaan.

Minusta on ihanaa, ettei Sinun tarvitse esittää mitään. Et kerro fantasiatarinoita mistään salaperäisistä kuiskuttelijoista, eikä Sinun tarvitse kertoa myöskään mistään oudoista tapahtumista kaupan jonossa, metrossa tai postissa paketointitiskillä. Sinulla ei koskaan ole tarvetta ilmaista mitään fantasioita ihmisten lyömisistä kovaa, todella kovaa, kuten joillakin bloggaajilla vaikuttaa olevan. En ole vielä koskaan nähnyt sinun pilkkaavan ja arvostelevan ketään, esimerkiksi vanhempia ihmisiä, kuten joillakin bloggaajilla vaikuttaa olevan tapana. En ole edes nähnyt sinun arvostelevan naapureita tai taloyhtiön ihmisiä siitä, että he reagoivat sääntöjen vastaiseen toimintaan. Tämä viimeksi mainittu varmastikin johtuu siitä, ettet toimi sääntöjen vastaisesti. :D

Ihanaa, että tällä palstalla on rauhallisesti, rationaalisesti ja positiivisesti elämään suhtautuva nainen. Huvittavaa on, että juuri Sinua pidetään outona lintuna... :D

Hyvää uutta vuotta sinulle Henna!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

29.12.2010 12:37

Kiitos kommentista. Puhut asiaa :) jokaisella ihmisellä on elämässä huonoja hetkiä, virheitä joten miksi esittää. Ne eivät ole heikkous. Ne kasvattavat ja opettavat eikä niitä pidä hävetä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

30.12.2010 09:56

Kirjoitat asiaa... Mutta miksi et itse yritä parantaa elämääsi ja ns. julkisuus kuvaasi???
Et ole oppinut virheistäsi, toistat niitä jatkuvasti...
Heikkouttasi ei yritä vahvistaa....Mikään ei ole kasvattanut sinua positiivisempaan suuntaan.
Sinusta on tullut mm.ylimielinen, toisten tunteista piitaamaton, sekä siivestelijä...
Eli, kirjoitat toista miten elät...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

30.12.2010 20:10

Et sinä sentään niin arvostettu ole, että sinulla olisi jokin oikeus etuilla taksijonossa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi