Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on playboy.

”Täällähän on naisia yläosattomissa!”

Mitä mä kirjotan? Koko viikonloppu meni juhliessa, mutta päässä lyö tyhjää postausten suhteen. (Tai ehkä se lyö tyhjää juuri juhlinnan takia.)

Pitäisikö kirjoittaa perjantaisista Playboy-bileistä Tigerissa, jotka olivat tänä vuonna oikein onnistuneet, vaikkakin itse puputytöt olivat viime vuonna paremman näköisiä? Voisin ehkä mainita, että paikalla oli porukkaa karkeasti arvioiden tuplasti enemmän kuin normaaliperjantaina, ja fiilis oli mainio. Erästä miespuolista ystävääni lainatakseni: ”Täällähän on naisia yläosattomissa!”

Playboy-bileet Tigerissa 25.3.
Playboy-bileet Tigerissa 25.3.
Otos Playboy-bileistä vuosimallia 2010
Otos Playboy-bileistä vuosimallia 2010

Vai pitäisikö fiilistellä lauantaista iltaa Bläkissä (paikka, jonka mainoskasvona muistamme Jenni Dahlman-Räikkösen)?

Vai hehkuttaisinko ensi perjantain Miss Drag Queen 2011-kisaa, joka järjestetään Dtm:ssä, ja on varmasti yhtä menevä kuin viime vuonna? Glittereiden, paljettien ja ihanien drag-artistien lisäksi odotan pippaloita, koska luvassa on Martinan esiintyminen. Vaikken naisen suurin fani olekaan, minulla on kutina, että hänen sinkkubiisinsä saattaa toimia Dtm:ssä. Vai johtuukohan se kutina vain siitä, että jalassani on ihottumaa viikonlopun jäljiltä?


Puputyttöjä ja pukumiehiä  5

Maailman kuuluisin miestenlehti Playboy järjesti pippalot Tigerissa eilen, perjantaina 13. päivä. Epäonnisesta päivämäärästä huolimatta ainakin paikalle saapuneet miehet (joita oli ehkä noin 70 % kaikista juhlijoista, kumma juttu) vaikuttivat onnekkailta. He kun pääsivät tiirailemaan catwalkilla astelleita pupusia, joiden "vaatteiden" koko ei päätä huimannut. Samalla kun miehet pyyhkivät kuolaa suupielistään, naiset kenties miettivät kuumeisesti, mistä noita alusvaatteiksikin kutsuttuja hepeneitä saa.

Playboy ei petä koskaan.
Playboy ei petä koskaan.
Playboyn alusvaatetyylinäytös
Playboyn alusvaatetyylinäytös

Vaikka kutsuissa oli hehkutettu tilaisuuden eksklusiivisuutta, ei vieraskaarti juurikaan poikennut tavallisesta. Plussaa kuitenkin siitä, että paikalla oli paljon tyylikkäisiin pukuihin pukeutuneita miehiä. Osa naisista taas oli lukenut pukukoodia väärin; halvannäköinen korsetti, liian kulutuspestyt farkut tai lörtsähtänyt ginatricothennes-mekko eivät mielestäni täytä sexy, seductive&scandalous-etikettiä.

Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa

Paikalla olleista tyypeistä mielenkiintoisin oli Sedu itse, joka oli seurueensa kanssa parkeerannut yhteen Tigerin yläkerran looseista.

Playboy-alusvaateshow
Playboy-alusvaateshow
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-bileet Tigerissa
Playboy-alusvaateshow
Playboy-alusvaateshow

Suomen Playboy-puput kunniaan!  12

X-factor-tv-ohjelma alkoi viime viikon sunnuntaina Maikkarilta. Yhtenä tuomarina toimii Linda Lampenius-Cullberg. Viulisti on yksi Suomen kuuluisimpia staroja ulkomailla, mutta Suomessa hän ei mielestäni ole saanut ansaitsemaansa arvostusta aiemmin.

Sen jälkeen kun Linda esiintyi Playboyssa vuonna 1998, monet suomalaiset leimasivat hänet pelkästään ”tissimalliksi” ja ”kyykkyviulistiksi”. Hänen taitonsa unohtuivat sen siliän tien jonnekin kaapin perukoille. Onneksi kauniin ja lahjakkaan naisen arvostus näyttää vihdoin nousseen myös Suomessa, mutta monta vuotta se vei, katti soikoon.

Lindan potentiaali artistina, näyttelijänä ja monilahjakkuutena huomattiin jo vuosia sitten Ruotsissa, ja sieltä hän löysi juristimiehensä, jonka kanssa hän sai suloisen Olivia-tytön. Linda on ollut mukana Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -kisassa ja tehnyt paljon erilaisia töitä naapurimaassa. Siellä häneltä eivät duunit lopu ihan heti.

Olen usein ihmetellyt, mistä johtuu, että Lindaa kohdeltiin aivan eri tavalla Ruotsissa kuin Suomessa. Naapurimaassa Lindan viulistin- ja artistintaitoja kehuttiin vuolaasti. Mallina olo, sekä kaunis ja uhkea ulkomuoto oli pelkkä sivuseikka ja lähinnä meriitti työrintamalla. Meillä Suomessa Playboy ei ollut lisämeriitti, vaan este ja hidaste. Hyvä mittari niin sanotusta ”hyväksytystä kansansuosiosta” on naistenlehdet. Jos ne karttavat julkkista kuin ruttoa, kyseinen julkkis on liian ”huonomaineinen” meillä Suomessa. Take my word for it!

Myös Katariina Souri (ent. Kata Kärkkäinen)kärsi mielestäni Playboyssa esiintymisestä. Kirjailija, taidemaalari ja kolumnisti muistettiin monta vuotta pelkästään vuoden 1988 Playboy-kuvistaan. Souri on kirjoittanut lukuisia kirjoja, käsikirjoittanut monta televisio-sarjaa ja ollut mukana Mensassa, mutta kesti vuoteen 2008 saakka, ennen kuin fiksu ja kaunis nainen pääsi mukaan Suomen kirjailijaliittoon. Vuonna 2007, kun Sourin hakemus hylättiin ties monennenko kerran, yhdeksästä kirjailijaliiton johtokunnan jäsenestä vain kaksi oli lukenut naisen tuotannon. He kommentoivat tuolloin hakemuksen hylkäämistä seuraavanlaisesti:

”Liiton johtokunnan mielestä Kärkkäisen kolme romaania eivät osoita hänen olevan vakavasti otettava kirjailija. Liitto ilmoittaa jäävänsä odottamaan kaunokirjallisen tuotannon täydentymistä ja kehittymistä.”

Uskon, että Sourin ”playboy-imago” istui niin tiukassa, että se vaikutti kirjailijaliittoon, ainakin alitajuisesti. Unfuckinbelievable!

Sittenhän meillä on myös Playboyssa vuonna 2004 esiintynyt yrittäjä Susanna Penttilä, jolla on kaksi Férrer-muotiliikettä pääkaupunkiseudulla. Lahjakas ja söpö bisnesnainen on harrastanut esteratsastusta viisivuotiaasta saakka ja menestynyt kilpatasolla, mutta harva muistaa sen. Suomalaisille Susanna on ikuisesti, tai ainakin seuraavat kaksikymmentä vuotta, isotissinen Playboy-pupu. Miehet tykkäävät salaa ja naiset ovat kateellisia ja haukkuvat salaa.

Minusta olisi vihdoin aika muuttaa suhtautumista seksikkyyteen: ei ole synti olla kaunis ja fiksu. Olkaamme siis ylpeitä suloisista ja lahjakkaista suomalaisnaisistamme, varsinkin Lindasta, Katariinasta ja Susannasta!

Ps. Tässä taidonnäyte Lindalta:


Homokivaa!  6

Eilen juhlittiin Jenny Woon uudistunutta konseptia. Se on nyt heteroystävällinen homobaari, kuten uusi host Christal Snow sanoi, tai homoystävällinen heterobaari, kuten ymmärsin lehdistötiedotteen mukaan. Tunnuslause on kuitenkin "Gay? straight? Who the fuck cares!?", joten kaipa kaikille ollaan ystävällisiä.

Avajaiset alkoivat klo 21, ja tupa oli tupaten täynnä lähes välittömästi. Meno vaikutti lupaavalta, ja toivonkin idean kantavan. Varsinaista sisustusta ei ole juurikaan muutettu; hieman uusia tekstiilejä, etuosan baari on saanut uuden ilmeen, ja vessat ovat unisex. Onnea vaan kaikille miehille, nyt tekin joudutte jonottamaan pissalle pääsyä.

Liitän tähän kuvan Christalista, ja valokuvausseinän teksteistä voitte päätellä, että juomien laatuun oli panostettu.

Myös toiset eilen pidetyt bileet ansaitsevat maininnan. Pokerisivut.com järjesti Helsinki Freezeoutin jälkimaininkeihin pippalot vailla vertaa. Paikkana oli Tigerin Royal VIP. Tunnelmaa ja meininkiä riitti, eikä BB- ynnä muita b-luokan tähtiä ollut liikaa, kuten yleensä kaikissa kissanristiäisissä tapaa olla. Iso peukku pokeriposselle, he tietävät miten homma hoidetaan! (Paitsi silloin kerran, kun olivat kutsuneet paikalle "Playboy"-tyttöjä, jotka mauttomuudellaan ja kuppikoollaan päihittivät jopa BB:t…)

Loppuun täytyy vielä esittää toive Sedun Burleski-porukalle. Pliiiiis, hoitakaa Dita von Teese avajaisiin. Se jos mikä olisi näyttävää.

Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.
Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.

Playboyn kannessa yllätysnimi!  5

Ensin oli Marilyn Monroe, sitten Madonna ja nyt lopulta… yllätys, yllätys: Marge Simpson.

Luitte ihan oikein. Marraskuun Playboyn kannessa komeilee, kukapas muu kuin puolialaston Marge Simpson. Luin asiasta ruotsalaisesta naistenlehdestä Ameliasta. Ja heti perään minun oli ihan pakko vierailla Playboyn sivuilla, ensimmäistä kertaa elämässäni. Pakkohan minun oli nähdä, minkälaisia kuvia Homer Simpson on ottanut ihanasta vaimostaan Margesta. Höyhenpeitossa jalat ojossa keikistelevä Marge onkin huima näky.

Ensimmäistä kertaa Playboyn historiassa kanteen on siis päässyt piirroshahmo. Ja lehdessä on pyhitetty jopa kolme sivua Margen kuville ja ”haastattelulle”. Playboyn nettisivuilla on osa haastattelusta, ja se on hulvattoman hauska. Marge kertoo muun muassa, että hänen ja Homerin pitkän avioelämän salaisuus on, ettei koskaan pidä mennä nälkäisenä sänkyyn. Ja Marge kuulemma tiesi, että Homer on hänelle se oikea, kun hän oli raskaana ja kuuli äänen sanovan, että tämän miehen kanssa menet naimisiin. Ääni oli Margen äidin. LOL!

Margelle esiintyminen alastonkuvissa ei tosin ole ensimmäinen kerta. Hän vieraili vuonna 2004 Maxim-miestenlehden kannessa kontallaan oman kodin lattiaa kuuraamassa. Mutta ei suinkaan yhtä rohkeissa kuvissa kuin Playboyssa.

Alla linkki playboy nettisivulle Margen haastatteluun. Taidan itse lähteä kioskille ostamaan Playboyn, koska minun on vaan ihan pakko saada lukea Margen koko haastattelu ja ennen kaikkea nähdä NE kuvat. Otsikointi Playboyssa on niiiin koukuttava: ”Springfield’s sexiest celebrity reveals all…THE DEVIL IN MARGE”.

http://www.playboy.com/articles/marge-simpson-playboy-interview-and-pictorial/index.html

Ps. Fox-kanava näytti USA:sa 15.11.2009 Simpson-tv-jakson, joka liittyy alastonkuviin ja jonka nimi on ”The Devil Wears Nada”. Varmaan se meille Suomeenkin joskus vielä tulee nähtäväksi – toivottavasti.