Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Pokeri.

Pelimiehet ja –naiset huomio  2

Ja tamperelaiset kans.

Tulipalossa vahingoittuneen Tampereen peliklubi Gold Dustin tilalle avataan huomenna perjantaina RAY:n uusi pelisali Pelaamo. Perinteisten automaattien ja pelien lisäksi luvassa on RAY:n uutuuksia. ”Avausvaiheessa uutuuksia ovat 500 euron päävoiton
tarjoava raha-automaatti Unelmaloma ja sekä Tangiamo Touch Table
-ruletti, jollainen on käytössä Pelaamon lisäksi vain Helsingin Kasinolla.”

Pelaamossa on myös sporttipubin tyylinen baari, joten tässähän lähennellään jo Vegasin tunnelmaa. Paitsi että baari on auki vain iltaisin.

Avajaisviikonloppuna pelataan Mansen pokerimestari 2011-turnaus, jonka pääpottina on 5000 euroa. Kelpais kyllä mullekin. Pokerista tietäville mainittakoon, että turnausta tähdittää Juha Helppi.

Loppuun vielä kerrottakoon, että omat pokerikokemukseni rajoittuvat kahteen turnaukseen, joista toisessa menin all-in jollain kakkos-seiska-tyylisellä yhdistelmällä. Vastapäätä istunut Jani Vilmunen katsoi minua kuin taukkia, kun näytimme kortit. Ai eikö noilla voi muka voittaa???

Pokeria Cityn Baarifestareilla
Pokeria Cityn Baarifestareilla

Missin mietteet  4

Tallinnassa järjestettiin perjantaina hyväntekeväisyyspokeriturnaus, jossa toisistaan mittaa ottivat suomalaiset ja virolaiset julkkikset. Mukaan oli pyydetty myös lehdistön edustajia, joten pääsin osallistumaan tälle erittäin hauskalle ja nauruhermoja kutkuttaneelle matkalle.

Suomen tiimin naisvahvistus oli hallitseva Miss Suomi Viivi Pumpanen (Mitä olisi hyväntekeväisyystapahtuma ilman missiä?!). Kun Viivi oli päässyt Tallinnaan, pari tuntia myöhässä pommiin nukkumisen takia, niin johan alkoi juttu lentää.

Sunnuntain kunniaksi kerron teille missimme ajatuksia. Mukana myös kuvat!

Viivin määritelmän mukaan hyvän porukan tietää olevan kasassa, kun pissa-kakka-juttuja pystyy kertomaan rennosti. Meidän porukkamme oli ilmeisen hyvä, koska heti alussa jutut menivät alapäähän. Ja pysyivät siellä Helsinkiin saapumiseen saakka.

Suomen julkkistiimi hyväntekeväisyyspokeriturnauksessa Tallinnassa
Suomen julkkistiimi hyväntekeväisyyspokeriturnauksessa Tallinnassa

Viivillä on myös historia ja suhteellisuudentaju hallussa. Illallispöydässä missimme valisti, kuinka asioita (ja nykymukavuuksia, kuten sisävessaa) pitää arvostaa: ”Kaikki me ollaan lopulta tultu sieltä ulkohuussista.” Valkoisten pöytäliinojen keskellä, päästä varpaisiin huolitellun kaunottaren suusta kuultuna tätä voisi sanoa korvaamattomaksi. ”Priceless”, kuten Mastercard-mainos aikoinaan valisti.

Viivi Pumpanen hyväntekeväisyyspokeriturnauksessa Tallinnassa
Viivi Pumpanen hyväntekeväisyyspokeriturnauksessa Tallinnassa

Viivi ehti matkan aikana myös muun muassa pohtia Mikael Hytösen (Sillä silmällä) kanssa rakennekynsien toimivuutta vessatoimissa. Keskustelun tasoa kuvaavin lause oli ”En mä sun kaivutekniikoista tiedä”.

Mikael Hytönen ja Viivi Pumpanen
Mikael Hytönen ja Viivi Pumpanen

Julkisesti ollaan kohkattu missimme pituudesta ja sopeutumisesta tyttöporukkaan. Itse uskon Universum-kisojen menevän nappiin, kunhan vain etelä-amerikkalaiset gasellit ymmärtävät pieruhuumoria


Homokivaa!  6

Eilen juhlittiin Jenny Woon uudistunutta konseptia. Se on nyt heteroystävällinen homobaari, kuten uusi host Christal Snow sanoi, tai homoystävällinen heterobaari, kuten ymmärsin lehdistötiedotteen mukaan. Tunnuslause on kuitenkin "Gay? straight? Who the fuck cares!?", joten kaipa kaikille ollaan ystävällisiä.

Avajaiset alkoivat klo 21, ja tupa oli tupaten täynnä lähes välittömästi. Meno vaikutti lupaavalta, ja toivonkin idean kantavan. Varsinaista sisustusta ei ole juurikaan muutettu; hieman uusia tekstiilejä, etuosan baari on saanut uuden ilmeen, ja vessat ovat unisex. Onnea vaan kaikille miehille, nyt tekin joudutte jonottamaan pissalle pääsyä.

Liitän tähän kuvan Christalista, ja valokuvausseinän teksteistä voitte päätellä, että juomien laatuun oli panostettu.

Myös toiset eilen pidetyt bileet ansaitsevat maininnan. Pokerisivut.com järjesti Helsinki Freezeoutin jälkimaininkeihin pippalot vailla vertaa. Paikkana oli Tigerin Royal VIP. Tunnelmaa ja meininkiä riitti, eikä BB- ynnä muita b-luokan tähtiä ollut liikaa, kuten yleensä kaikissa kissanristiäisissä tapaa olla. Iso peukku pokeriposselle, he tietävät miten homma hoidetaan! (Paitsi silloin kerran, kun olivat kutsuneet paikalle "Playboy"-tyttöjä, jotka mauttomuudellaan ja kuppikoollaan päihittivät jopa BB:t…)

Loppuun täytyy vielä esittää toive Sedun Burleski-porukalle. Pliiiiis, hoitakaa Dita von Teese avajaisiin. Se jos mikä olisi näyttävää.

Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.
Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.