Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on rinnat.

Ulkonäkö! Se tärkein!  41

Noniin...tästä mun blogista on tullut räyhäblogi missä ihmiset mesoaa, että heidän mielipiteensä on se ainoa ja oikea, niin jatketaan nyt sitten tästä aiheesta.

Mun mielestä ulkonäkö on ihmisessä ensimmäisenä kaikkein tärkein. Ihmisen pitää olla siisti, omalla tavallaan kaunis, komea, itsestään huolehtiva ja mielellään helvetin hyvännäköinen.Kaikki muu tulee vasta sen jälkeen.

Mun mielestä kalpeat ja valkoiset ihmiset ovat rumia, mun mielestä ne kaikki olis pakkomääräyksellä laitettava solariumiin. Solarium on mun toinen koti. Siellä on ihana kärventää itseään huolimatta siitä tulisko sieltä nyt joskus jotain haittavaikutuksia.

Eikös juttu nyt mee silleen, että jokaisella on omat mielipiteet mutta kenenkään mielipide ei ole oikea. Kun nyt alkaa läyhääminen siitä kuinka epäterveellistä on solarium tai vaikka kalkkikset elävät pidempään jne. niin muistakaa että mä vaan sanoin että ruskettuneet ihmiset näyttää paljon paremmalta.Ja ps. treenaamalla ei ikinä voi saavuttaa yhtä kauniita ja terhakkaita rintoja kun esteettisellä kirurgialla. Tiina Jylhä you rock! Seuraava blogi kertookin sitten kauneusleikkauksista ja Tiinan ohjelmasta!


Silikonirinnat, NE parhaat!  88

Mä oon aina siitä asti kun olen jotain tajunnut, niin ollut sitä mieltä, että silkkarit on paljon kauniimmat rinnat kun omat luonnon tuottamat tekeleet!

Luomurinnat voi toki olla kauniita enkä niitä hauku, mutta omassa blogissani voin toki kertoa mielipiteeni, että mun mielestä silikonirinnat on paljon paremman näköisiä yleensä.

Olen tietty nähnyt paljon luomutissejä, ja monesti ne on mun mielestä sellaisia ällöttävän löröjä, semmoisia laiskan näköisiä.
Ne riippuu tai hölskyy joka suuntaan, jopa pienet rinnat.
Kun niihin koskee ne tuntuu läskiltä.EI EI EI sanon minä.

Ainut miinuspuoli silkkareissa on se, että leikkauksesta jää arpi.
Mutta sekin jää piiloon rinnan alle. Muodon ja mallin saa päättää itse. Jopa kovuusasteen. Mikäs sen parempaa.

Eli jos aloitte nyt miettimään minun "pallojani", niin joo tosiaan silloin kun kävelin klinikalle sanoin heti näin: Haluan isot, luonnottoman näköiset ympyränmalliset rinnat.
KIITOS! Se on mun mieltymys ja minähän niitä tissejäni kannan.

Imettämiset sun muut höpinät joilla halutaan vedota silkkareitten huonouteen on täyttä paskaa. Mikään ei poista sinulta mitään mahdollisuuksia, paitsi tietenkin jos missiksi olet haaveillut meneväsi. Toivottavasti tämäkin höpinä loppuu joskus ja saadaan kauniita rintavia
ja muodokkaita kaunottaria edustamaan Suomea.

Minä olen nyt Miss Plastic-kisan emäntä ja keulahahmo, joten tytöt tänne päin upeiden silikonirintojenne kanssa.

Nyt kisataan meille Suomen parhaimman näköinen mimmi, jolla
on kauneusleikkaus tehtynä.(toki tämä ei edellytä silikonirintoja)

Plastic is fantastic!!!!

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3