Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on rusketus.

Ulkonäkö! Se tärkein!  41

Noniin...tästä mun blogista on tullut räyhäblogi missä ihmiset mesoaa, että heidän mielipiteensä on se ainoa ja oikea, niin jatketaan nyt sitten tästä aiheesta.

Mun mielestä ulkonäkö on ihmisessä ensimmäisenä kaikkein tärkein. Ihmisen pitää olla siisti, omalla tavallaan kaunis, komea, itsestään huolehtiva ja mielellään helvetin hyvännäköinen.Kaikki muu tulee vasta sen jälkeen.

Mun mielestä kalpeat ja valkoiset ihmiset ovat rumia, mun mielestä ne kaikki olis pakkomääräyksellä laitettava solariumiin. Solarium on mun toinen koti. Siellä on ihana kärventää itseään huolimatta siitä tulisko sieltä nyt joskus jotain haittavaikutuksia.

Eikös juttu nyt mee silleen, että jokaisella on omat mielipiteet mutta kenenkään mielipide ei ole oikea. Kun nyt alkaa läyhääminen siitä kuinka epäterveellistä on solarium tai vaikka kalkkikset elävät pidempään jne. niin muistakaa että mä vaan sanoin että ruskettuneet ihmiset näyttää paljon paremmalta.Ja ps. treenaamalla ei ikinä voi saavuttaa yhtä kauniita ja terhakkaita rintoja kun esteettisellä kirurgialla. Tiina Jylhä you rock! Seuraava blogi kertookin sitten kauneusleikkauksista ja Tiinan ohjelmasta!


Kopioi tyylini!  22

Tämä jos mikä blogi aiheuttaa provoa, mutta keep on going, you're making me famous. Nimittäin aihe kuuluu. Kuinka olet kuin MINÄ! :) Siis eli kuinka luonnehdin sädehtivän ja kauniin ulkomuotoni, nillä avuilla mitä minulla on.

Iho: käytän aina suihkun jälkeen kosteusvoidetta, jotta iho pysyy silkkisen pehmeänä. Tällöin se hehkuu ja näyttää ja tuntuu pehmeältä.

Rusketus: kaisaniemen Golden Sun studion tehosolarium on vailla vertaa,. Niin ovat myös ammattilaisten rusketustuotteet, joita tilaan. (en nyt kuollaksenikaan muista merkkiä) Käytä siis aina itseruskettavaa tai solariumia.

Hiukset: Babyliss lämpörullat ja saat ihanat kuohkeat hiukset ja kiharat. Henilän hiuksista saat aidot ja kiiltävät suorat hiukset pidennyksinä jos sinulla ei ole. H9ukset on se mikä tekee sinusta huolitellun ja puhtaan näköisen.

Kynnet: Rakennekynnet on must ja ne on vaan niin upeat ja niitä ei voi verrata tavallisiin kynsiin edes mutta, edes kynsilakkaa käytäthän. Ranskalainen perus on jees, mutta glitterkynnet tuovat piristystä. Kynnet kun on niin olet niin nätti ja kaunis ja laitettu.

Vaatetus: ostan vaatteita, Guess, gina tricot, zara, fiorella, h&m yms.. hankin aina kerralla yhden asukokonaisuuden eli yhdet kengät, siihen korut ja mekko ja ehkä laukku. Näin tiedät että kun laitat ne kaikki sopivat yhteen. Pakko olla aina jotain uutta tai erikoista. Ethän ole kuin muut.

Matkapuhelin: puhelimessasi pitää olla tyyliä, jos minuun on uskomista, nimittäin sen takaosa on koristeltu timanteilla ja sen on oltava kosketusnäytöllinen. Joko Samsung Galaxy S tai Iphone. Matkapuhelin saa olla sellainen joka herättää muissa jo kateutta. Näin olet kaikien kestosuosikki. Sinulla on jo monta omaa ihanaa juttua.

Ja sitten kaiken kruunaa, hymyily, positiivisuus, kaunis kävelytyyli ja tanssahtelu. Tsadaa. Olet prinsessa ja kaikki rakastavat sinua. Ja ainiin. Haukkuvat sinua koska olet vain niiin ihana :) <3