Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sali.

Gentlemans Club  25

Hello Again. Mä Päätin Nyt Kirjottaa Tällee Kivalla Tyylillä. Kun Mun KirjoitusTaidot On Monille Niin Tärkeet. Ajattelin Sitten Ilahduttaa.

Mä Aloitin Viime Keskiviikkona Työn Gentlemans Clubin Emäntänä. Soitan Joka Keskiviikko Ilta Ainakin Kevääseen Asti Siellä Levyjä Sekä Toivotan Vieraat Tervetulleiksi Ja Ihan Sellaista Perus Emännöintiä.

Viime Keskiviikko Oli Tosi Hauska Ja Olenkin Iloinen Pestistä. Oli Myös Mahtava Nähdä Niin Upeita Esityksiä. Tyttöihin Voisi Rakastua.

Kaikki Sinne Siis Keskiviikkoisin :)

Muutenkin Menee Kivasti Ja Pääsin Salille Pitkästä Aikaa Personal Trainerin Kanssa. Paikat Oli Niin Kipeenä Ettei Oo Koskaan Ollut. Rankkaa Tulee Olee.

Jos Mä Alan Treenaa Tolla Mun Ohjelmalla 5 Kertaa Viikossa Niin Mä Tuun Olemaan Kuulemma Ihan Helposti KesäKunnossa Ja Oikein Timminä.

RuokaValio Mikä Mulle Tehtiin Oli Todella Hyvä Ja Uskon Että Helppo Noudattaa.

Talvi On Mun Mielestä Kaunista Aikaa Ja Kyllä Noista Pakkasistakin Selviää. Ainut Vaan Että Mun KaatumisSaldo On Tänäkin Talvena Jo Joku Viisi. Mun KotiKatuni On Todella Muhkurainen, Kapea Ja Liukas Ja Aina Pelottaa Kun Johonkin Lähden.

Palataan Taas Palluraiset Ja vois Alkaa Laittaa Tänne Blogiin Jotain Kivoja Kuvia Eiks Vaan?


Tammikuun terveysintoilut  6

Kauhea buumi on kyllä aina tammikuussa joka asiassa mikä liittyy laihtumiseen ja terveyteen. Ihmiset ikäänkuin puhdistaa kehoaan ja ei juo ja käy salilla ja tekee kaikkea ihan vaikka detoxteen juomisesta alkaen.

Itsekkin olen moiseen hurahtanut, mutta eipä iloa kauan kestänyt kun kielsin itseltäni kaiken, dieettasin ja kävin salilla 5 kertaa viikossa. Nyt olen palannut takaisin entiseen ja valitettavasti en onnistunut omissa tavotteissani. Suunnitelmat tipattomasta tammikuusta myös kaatuivat. Uusi yritykseni alkaa kun aloitan Body Camp kuntoleirin nyt tammikuun lopussa jos silloin sen piti alkaa muistaakseni. Enismmäinen aloitus oli 16.pv jolloin en kerennyt mukaan.

Salilla käydessäni huomasin että vaikka kuntotunteja olisi järjestetty sata päivässä niin tunnit olisivat täynnä. Kysyntä on aivan sairasta ja jonotus oli tuskallista. Itse käyn satsilla.

Jopa kuntosaliohjaajat tietävät sanoa, että tilaa vapautuu heti helmikuussa ja ihmisten hömpötys loppuu kuin seinään. Ne ketkä ovat vuosia urheilleet eivät perusta tammikuuhun eikä kesäkuntoihin tms. liikunta on osa jokapäiväistä elämää ja elämäntapa.

On kuitenkin ihanaa huomata, kuinka jokaisessa ihmisessä on toivoa oman kuntonsa ja terveytensä suhteen ja halutaan tehdä muutoksia parempaan. Toivottavasti minäkin nyt vihdoin repsahduksesta huolimatta onnistuisin tavoitteissani ja pääsisin unelmakuntoon. Kiloja tullut lisää runsaat 8 kiloa. olen aivan rikki asiasta.