Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on seksi.

Seksiä ja City sinkkubileissä  8

Tadaa! Tässä kuvareportaasi Cityn ja Deitti.netin sinkkubileistä Tivolista viime perjantailta. Jo toisen kerran järjestetyt bileet toimivat taas amorinapulaisena seurustelukumppaninnälkäisille (ja pikaruokaa haluaville) cityläisille.

Deitti.net-bileet Tivolissa
Deitti.net-bileet Tivolissa
Deitti.net-bileet Tivolissa
Deitti.net-bileet Tivolissa

Alku oli odotteleva, kuten tavallista, mutta ajoissa aloitetut pikadeittikierrokset saivat jään sulamaan. Kierroksia ehdittiin järjestää kaksi, mutta aineksia olisi riittänyt vielä ainakin kolmanteen kierrokseenkin. Myöhään tulleille jouduttiin tarjoamaan ei-oota, joten seuraavalla kerralla kaikkien pikadeiteistä kiinnostuneiden kannattaa tulla ajoissa paikalla. Aikainen deittailija pokan nappaa...tai jotain sellaista. ;)

Speed-dating oli suosittua sinkkubileissä
Speed-dating oli suosittua sinkkubileissä
Speed-datingin apukysymykset
Speed-datingin apukysymykset

Illan aikana ihmiset rentoutuivat, ja kiihkeitä katseita vaihdettiin varmaan yksi jos toinenkin.
Jos pääsi katseita pidemmälle, muttei halunnut olla katseiden alaisena pussauskoppi toimi piilopaikkana.

Pussauskopin säännöt!
Pussauskopin säännöt!
Sinkkubileiden pussauskoppi
Sinkkubileiden pussauskoppi

Koska hyvä kunto edesauttaa potentiaalisten partnereiden löytämistä (jaksat juosta paremmin niiden kaikkien perässä!), Liikuntakeskus Fressi esitteli sinkkubilettäjille palveluitaan. Ja kukapa ei näin freeseiltä neideiltä ottaisi vinkkejä vastaan!

Fressin freesit promotytöt
Fressin freesit promotytöt

Toisenlaisia palveluja, ja laitteita, esitteli SexShop Finland, jonka pellepeli oli mielettömän suosittu! Kai arvaatte, mitä tälle kumimiehelle oli tehtävä....?

Sexshopin pellepeli. Heitä jo!
Sexshopin pellepeli. Heitä jo!

Haaste oli tietysti rengastaa pellen kalu. Omasta kokemuksesta voin kertoa sen olleen erittäin vaikeaa, mutta joku oli kuulemma onnistunut heittämään kolme rengasta oikeaan osoitteeseen.

Sexshopin pellepeli oli hyvin suosittu sinkkubileissä.
Sexshopin pellepeli oli hyvin suosittu sinkkubileissä.

Ja jos bileistä ei löytynyt sopivaa pokaa, ainahan saattoi ostaa härvelin kotiin kaveriksi. Dildoja, anyone?

Sexshopin ständi Deitti.net-bileissä
Sexshopin ständi Deitti.net-bileissä

Näiden mahtavuuksien lisäksi pippaloissa oli Sinkkuhuutokauppa, livemusaa, tuorein bloggaajamme BB-Henna, ja tietysti hauskuutta. Hyvä me ja te!


Tanssii Tähtien Kanssa -ennustus!  5

Supersuosittu Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman uudet tanssiparit esiteltiin äskettäin. Mukana oli taas liuta enemmän ja vähemmän tunnettuja julkkiksia. Tässä terveiseni mukana oleville ja otsikot, jotka olisi hauska nähdä syksyn mittaan:

Maria Jungner: Pyydä demarimiehesi Mikael mukaan katsomoon mahdollisimman usein, jotta näemme hänetkin kuvaruuduista. Olette ihanan avoin pari, ja Mikaelilla on aina sana hallussa, joten hän voi lehtien palstoilla kertoa hassuin sanankääntein rakkaudestanne ja siitä miten sinulla menee. Lisäksi Mikael voi sinun kauttasi saada medianäkyvyyttä, joka auttaa häntä vaaleissa ensi vuonna.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Mikael teippasi nyrjähtäneen nilkkani!

Nasima Razmyar: Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, miksi vuoden pakolaisnaiseksi aina valitaan superkaunottaria. En nimittäin muista nähneeni yhtäkään ylipainoista vuoden pakolaisnaista. En sano, ettetkö ansaitsi titteliäsi. Olet varmasti tehnyt paljon hyvää työtä, ja kannustan sinua valitsemallasi tiellä. Olet niin kaunis, että sinulla on kaikki mahdollisuudet valloittaa Suomi ja päästä lehtien kansiin patsastelemaan. Tämähän on hyvä, sillä niin saat myös asiaasi eteenpäin. Muista siis hymyillä kaikille lehdille ja höpöttää paljon kaikkea, jotta saamme tietää sinusta jotakin, opimme tuntemaan sinut ja tykästymme sinuun.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Rakkaani on suomalainen perusjuntti!

Satu Silvo: Koska olet tunnetusti tulisielu ja tunteellinen ihminen, neuvon sinua käyttämään tätä hyväksi kisassa. Tulisessa tangossa olet varmasti parhaimmillasi. Pieni varoituksen sana: älä tulistu, jos sekoat askelissasi, ja yritä hillitä temperamenttiasi, jos tuntuu, että haluat huutaa ja raivota muille. Ja vedä tarpeeksi sitä kasvisruokaa, jotta jaksat tanssia finaaliin saakka!
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Kiroilen ja vedän kasviksia!

Anna Perho: Seksiohjelmastasi ja Perho tuli taloon -ohjelmasta huolimatta olet suurelle yleisölle vielä suhteellisen tuntematon ja ehkä hieman etäinenkin, joten valitettavasti uskon, että olet ensimmäisten putoajien joukossa. Jos kuitenkin onnistut lavalla osoittamaan, että sinusta löytyy sitä munaa, josta siinä seksiohjelmassasi puhuit ja jos uhkut seksuaalista energiaa, tiesi tähtiin voi olla avoinna.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tanssi toi energiaa petipuuhiin!

Joona Puhakka: Suosittelen ottamaan puolisosi Funin ja pienen poikanne mukaan tanssiasi katsomaan, siitä saat yleisöltä lisäpinnoja. Olet huisin komea, ja koska olet urheilija ja täydellisyyden tavoittelija, sinulle ei pitäisi olla vaikeuksia harjoitella tanssiaskelia kyllästymiseen asti. Uskon, että voit päästä ainakin kisan puoliväliin saakka.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Kosin Funia tanssin pyörteissä!

Laura Voutilainen: Sinä jaat suomalaiset kahtia. On niitä, jotka sinua rakastavat ja niitä, jotka sinua vihaavat. Tämä voisi johtua siitä, että sinä olet kuin kameleontti. Vaihdat hiusväriä usein, ja vaatteesi ovat aina räväkät. Ja olet muistaakseni julkisesti aikoinaan jossakin naistenlehdessä kertonut, että harrastit tantraseksiä ex-miehesi kanssa. Eron myötä olet varmasti saanut uutta hehkua, käytä sitä hyväksi ja valloita Suomen miehet.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tein tantraseksitaivutuksia!

Jethro Rostedt: Sinä olet se vuoden vitsi -tanssija, se hauska tyyppi, jolta mitkään askeleet eivät mene niin kuin pitäisi, mutta joka on niin ihanan lutuinen ja huvittava, että ihmiset äänestävät sinut jatkoon kerta toisensa jälkeen, koska haluavat nähdä ja kuulla sinua. Pääset kyllä pitkälle kisassa, muttet ihan finaaliin saakka.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Läskiksi meni mutta menköön!

Jukka Rasila: Näyttelijän taidoilla tämänkin ohjelman pitäisi sujua sinulta kuin rasvattu. Viis askelista, muista huumori niin pärjäät pitkälle. Letkauta jotakin hauskaa tanssin jälkeen, että saamme nauraa töllön edessä. Älä missään nimessä heittäydy liian vakavaksi tai olet vaarassa pudota heti alkumetreillä.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tunnustan, ennustan ja pahempaa on luvassa!

Juha Veijonen: On hienoa, että kerroit avoimesti suomalaisille alkoholiongelmistasi, jotka olet selättänyt. Ihmiset voivat samaistua sinuun ja saada voimia itsekin muuttaa elämäänsä. Uskon, että olet karismasi ansiosta mukana kisassa pitkään.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tanssi sujuu selvin päin!

Antti Tuisku: Sinä olet varmuudella kärkikolmikossa, teit mitä hyvänsä. Suurella todennäköisyydellä olet jopa voittaja. Erästäkin musavideosi kuvausta seuratessani totesin, että olet haka diskotanssissa. Tee siis samoin kuin Miss Suomi Satu Tuomisto viime vuoden finaalissa ja tee sellaisia liikkeitä, jotka eivät kuulu perinteisen tanssin piiriin. Svengaa, vatkuta ja vetkuta itseäsi ja tanssi meidän sydämiin.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tuisku voitti tanssikisan!


Suomen Playboy-puput kunniaan!  12

X-factor-tv-ohjelma alkoi viime viikon sunnuntaina Maikkarilta. Yhtenä tuomarina toimii Linda Lampenius-Cullberg. Viulisti on yksi Suomen kuuluisimpia staroja ulkomailla, mutta Suomessa hän ei mielestäni ole saanut ansaitsemaansa arvostusta aiemmin.

Sen jälkeen kun Linda esiintyi Playboyssa vuonna 1998, monet suomalaiset leimasivat hänet pelkästään ”tissimalliksi” ja ”kyykkyviulistiksi”. Hänen taitonsa unohtuivat sen siliän tien jonnekin kaapin perukoille. Onneksi kauniin ja lahjakkaan naisen arvostus näyttää vihdoin nousseen myös Suomessa, mutta monta vuotta se vei, katti soikoon.

Lindan potentiaali artistina, näyttelijänä ja monilahjakkuutena huomattiin jo vuosia sitten Ruotsissa, ja sieltä hän löysi juristimiehensä, jonka kanssa hän sai suloisen Olivia-tytön. Linda on ollut mukana Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -kisassa ja tehnyt paljon erilaisia töitä naapurimaassa. Siellä häneltä eivät duunit lopu ihan heti.

Olen usein ihmetellyt, mistä johtuu, että Lindaa kohdeltiin aivan eri tavalla Ruotsissa kuin Suomessa. Naapurimaassa Lindan viulistin- ja artistintaitoja kehuttiin vuolaasti. Mallina olo, sekä kaunis ja uhkea ulkomuoto oli pelkkä sivuseikka ja lähinnä meriitti työrintamalla. Meillä Suomessa Playboy ei ollut lisämeriitti, vaan este ja hidaste. Hyvä mittari niin sanotusta ”hyväksytystä kansansuosiosta” on naistenlehdet. Jos ne karttavat julkkista kuin ruttoa, kyseinen julkkis on liian ”huonomaineinen” meillä Suomessa. Take my word for it!

Myös Katariina Souri (ent. Kata Kärkkäinen)kärsi mielestäni Playboyssa esiintymisestä. Kirjailija, taidemaalari ja kolumnisti muistettiin monta vuotta pelkästään vuoden 1988 Playboy-kuvistaan. Souri on kirjoittanut lukuisia kirjoja, käsikirjoittanut monta televisio-sarjaa ja ollut mukana Mensassa, mutta kesti vuoteen 2008 saakka, ennen kuin fiksu ja kaunis nainen pääsi mukaan Suomen kirjailijaliittoon. Vuonna 2007, kun Sourin hakemus hylättiin ties monennenko kerran, yhdeksästä kirjailijaliiton johtokunnan jäsenestä vain kaksi oli lukenut naisen tuotannon. He kommentoivat tuolloin hakemuksen hylkäämistä seuraavanlaisesti:

”Liiton johtokunnan mielestä Kärkkäisen kolme romaania eivät osoita hänen olevan vakavasti otettava kirjailija. Liitto ilmoittaa jäävänsä odottamaan kaunokirjallisen tuotannon täydentymistä ja kehittymistä.”

Uskon, että Sourin ”playboy-imago” istui niin tiukassa, että se vaikutti kirjailijaliittoon, ainakin alitajuisesti. Unfuckinbelievable!

Sittenhän meillä on myös Playboyssa vuonna 2004 esiintynyt yrittäjä Susanna Penttilä, jolla on kaksi Férrer-muotiliikettä pääkaupunkiseudulla. Lahjakas ja söpö bisnesnainen on harrastanut esteratsastusta viisivuotiaasta saakka ja menestynyt kilpatasolla, mutta harva muistaa sen. Suomalaisille Susanna on ikuisesti, tai ainakin seuraavat kaksikymmentä vuotta, isotissinen Playboy-pupu. Miehet tykkäävät salaa ja naiset ovat kateellisia ja haukkuvat salaa.

Minusta olisi vihdoin aika muuttaa suhtautumista seksikkyyteen: ei ole synti olla kaunis ja fiksu. Olkaamme siis ylpeitä suloisista ja lahjakkaista suomalaisnaisistamme, varsinkin Lindasta, Katariinasta ja Susannasta!

Ps. Tässä taidonnäyte Lindalta:


Seksikäs rikos!  10

Naapurimaassa kuhistaan taas. Siellä on uusi trendi, joka puhuttaa. Monesti nämä muoti-ilmiöt siirtyvät pikku hiljaa meille Suomeenkin. Tällä kertaa kurjaa hommassa on, että kyseinen trendi ei ole hyvä. Se on nimittäin ”rikollisuuden ihannointi” -ilmiö. Rikollisuudesta on tullut Ruotsissa viihdettä, jolla tahkotaan miljoonia, ja Suomi on hyvää vauhtia menossa samaan suuntaan.

Ruotsin TV4 on tänä syksynä näyttänyt supersuositun tosi-tv-ohjelman, jonka nimi on Inlåst, eli Teljetty. Siinä pahoille teille joutuneet nuoret suostuvat siihen, että heidät teljetään vankilaan. Apunaan kiven sisässä näillä nuorilla on oikeita ex-vankilakundeja, jotka neuvovat miten selviytyä selväjärkisenä teljettynä olosta. Ohjelman tarkoituksena oli lähettää Ruotsin nuorille sanoma, ettei rikos kannata. Mönkään meni, sillä ohjelman vankilakundeista on tullut suuren yleisön ihailun kohteita.

Lisäksi Ruotsissa julkaistiin äskettäin erään rikollisen David Larssonin (pseudonyymi) kirja nimeltä Jag är wanted. ”Larsson” on kirjoittanut kirjan elämästään rikollisena ja siitä miten hän on päässyt ulkomaille pakoon lain pitkää kouraa ja mafiaa. Kundi asuu tällä hetkellä Thaimaassa kaikessa rauhassa tai niin ainakin väitetään. Voihan tyyppi olla vaikka Australiassakin, mistä sitä tietää. Joka tapauksessa ”Larssonin” kirja on bestseller-listojen kärjessä Ruotsissa.

Telkkarisarjan ja kirjan lisäksi ruotsalaiset haluavat yhä enemmän lukea rikoksista lehdistä. Monet ruotsalaiset seurasivat mm. sitä äskettäistä kopterivarkauttakin ihaillen, tyyliin: ”onpa fiksuja jätkiä, kun noin helposti pääsivät poliisia pakoon suureen saaliin kanssa”.

Valitettavasti tämä ilmiö näkyy jo Suomessakin. Rikosuutinen on seksikäs, suorastaan koukuttava. Ihmiset ahmivat ja vaativat tietoa varkauksista, väkivaltarikoksista ja kaikesta siltä väliltä. Aiemmin lehtiä myytiin pääosin jollakin seksiin ja naiskauneuteen liittyvällä, mutta nyt rikosuutisten määrä on huimassa nousussa.

Kumman sinä luet? Uutisen, jossa kerrotaan, että Angelina Jolie kasvatti rinnanympärystään F-kuppiin vai uutisen, jonka otsikossa lukee ”Supermieheksi pukeutunut vei miljoonia vesipyssyllä”.


BB = seksi ja viina!  5

Aso voitti tänään 50 000 euroa Big Brother finaalissa. Mutta siihen se luultavasti jääkin. Julkisuutta ei tule paljoa ensihuuman jälkeen, eikä kivoja työtarjouksia.

Kolmen viimeisimmän BB-kauden aikana olen miettinyt, että kuka sitä ohjelmaa katsoo. Katsojaluvut tosin ovat nousseet joka vuosi, joten ilmeisesti BB jaksaa joitakin innostaa. Minua se ei kuitenkaan ole jaksanut kiinnostaa ensimmäisen kauden jälkeen, koska hauskuus saadaan aikaan viinan ja seksin avulla. Haluaisin ohjelmaan aikuisten oikeasti hauskoja tyyppejä. Ekalla kaudella voittajaksi kruunattiin Perttu, jolla oli hulvattomat pöördismit. Harva on sen jälkeen ollut talossa hauska. Eikö meiltä Suomesta löydy huumorityyppejä vai onko vika BB:n haastattelijoissa ja psykologeissa, jotka valitsevat ohjelmaan väärät tyypit?

Muualla maailmassa BB on erilainen kuin meillä Suomessa. Opiskellessani aikoinaan Italiassa katselin Grande Fratelloa. Talossa asuvat keksivät aina jotain mielenkiintoista tekemistä, ja hauskaa riitti joka päivälle, ilman viinaakin. Selkkauksia, riitoja, itkua, naurua ja hauskoja tempauksia. Haluaisin sellaisen BB:n Suomeen.

Toinen ongelma on, ettei suomalaisia BB-tyyppejä arvosteta pennin vertaa ohjelman jälkeen. Niitä, jotka jäävät ohjelman jälkeen vähäksi aikaa julkisuuteen pidetään monesti tyhminä. Ihme, sillä monissa muissa maissa uskotaan, että BB-starat kykenevät muuhunkin kuin vain isoveljen valvottaviksi. He saavat juontajan pestejä, ja monista tulee kestojulkkiksia, jotka julkaisevat kirjoja ja tekevät vaikka mitä mielenkiintoisia töitä. Vain taivas on uusille julkuille rajana.

Suomessa BB-julkisuus on lähinnä rasite. Ainakin niille, jotka haluavat tehdä jotain vakavasti otettavaa, esim. mennä mukaan politiikkaan. Muistan kun juttelin Big Brotherissa olleen Einarin kanssa eräässä kunnallisvaalitilaisuudessa viime vuonna. Oli ilta ja olimme Helsingin keskustassa. Paikalle tulivat kaksi pienessä sievässä olevaa keski-ikäistä pukumiestä. Toinen huusi Einarille: ”Mitä säkin tyhmä julkisuudenkipeä idiootti muka osaat? Sähän olit siellä BB-talossa. Ei sua kukaan äänestä, ku oot niin tyhmä”. Todista nyt siinä sitten, että haluat oikeasti vaikuttaa asioihin ja, että sinussa on kaksi puolta. Että olet hassu, mutta myös fiksu.


Playboyn kannessa yllätysnimi!  5

Ensin oli Marilyn Monroe, sitten Madonna ja nyt lopulta… yllätys, yllätys: Marge Simpson.

Luitte ihan oikein. Marraskuun Playboyn kannessa komeilee, kukapas muu kuin puolialaston Marge Simpson. Luin asiasta ruotsalaisesta naistenlehdestä Ameliasta. Ja heti perään minun oli ihan pakko vierailla Playboyn sivuilla, ensimmäistä kertaa elämässäni. Pakkohan minun oli nähdä, minkälaisia kuvia Homer Simpson on ottanut ihanasta vaimostaan Margesta. Höyhenpeitossa jalat ojossa keikistelevä Marge onkin huima näky.

Ensimmäistä kertaa Playboyn historiassa kanteen on siis päässyt piirroshahmo. Ja lehdessä on pyhitetty jopa kolme sivua Margen kuville ja ”haastattelulle”. Playboyn nettisivuilla on osa haastattelusta, ja se on hulvattoman hauska. Marge kertoo muun muassa, että hänen ja Homerin pitkän avioelämän salaisuus on, ettei koskaan pidä mennä nälkäisenä sänkyyn. Ja Marge kuulemma tiesi, että Homer on hänelle se oikea, kun hän oli raskaana ja kuuli äänen sanovan, että tämän miehen kanssa menet naimisiin. Ääni oli Margen äidin. LOL!

Margelle esiintyminen alastonkuvissa ei tosin ole ensimmäinen kerta. Hän vieraili vuonna 2004 Maxim-miestenlehden kannessa kontallaan oman kodin lattiaa kuuraamassa. Mutta ei suinkaan yhtä rohkeissa kuvissa kuin Playboyssa.

Alla linkki playboy nettisivulle Margen haastatteluun. Taidan itse lähteä kioskille ostamaan Playboyn, koska minun on vaan ihan pakko saada lukea Margen koko haastattelu ja ennen kaikkea nähdä NE kuvat. Otsikointi Playboyssa on niiiin koukuttava: ”Springfield’s sexiest celebrity reveals all…THE DEVIL IN MARGE”.

http://www.playboy.com/articles/marge-simpson-playboy-interview-and-pictorial/index.html

Ps. Fox-kanava näytti USA:sa 15.11.2009 Simpson-tv-jakson, joka liittyy alastonkuviin ja jonka nimi on ”The Devil Wears Nada”. Varmaan se meille Suomeenkin joskus vielä tulee nähtäväksi – toivottavasti.