Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on show.

Titanic 3D  5

Tänään oli Titanicin 3D-kutsuvierasnäytös Maxim-elokuvateatterissa kluuvikadulla.

Menin elokuvaan rakkaan ihmisen kanssa ja tarkoituksena oli vielä, että mahdollisimman moni viidakon tähtösistä olisi mukana, sillä meille kaikille tuli kutsut. Ketään ei kuitenkaan päässyt paikalle vaan kaikilla oli töitä ja monet eivät halunneet omilta paikkakunniltaan yli sadan kilometrin päästä saapua leffan takia mikä periaatteessa on jo nähty. Onneksi itselläni oli ansaittu vapaapäivä.

Itse olen nähnyt titanicin jo n. 6 kertaa jos oikein muistan, mutta en ole kyllä katsonut sitä elokuvateatterista. Se olikin ihanaa ja ihana oli vielä kun sai nyyhkyttää rakkaan kainalossa.

Positiivista oli se, että paikanpäällä oli mielinmäärin kuohuvaa tarjolla, mitä kuitenkin kerkesimme yhdet hörppäykset maistaa sillä elokuva jo alkoi. Titanic elokuvaan ei koskaan kyllästy ja tunnelma oli ihana. Ainut vaan että paikalla oli yllättävän vähän ihmisiä ja meinattiin vielä kaikenlisäksi myöhästyä.

Huomenna sitten olisi Tuomas enbuske - Talk show joka tulee tv5-kanavalta klo 20.00 ja sitten vielä voicelta 22.30 keskiviikkona. Katsotaan mitä siitä tulee :) Aiheena ylläri ylläri viidakon tähtöset!

http://www.telkku.com/program/show/2012040417009