Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sinkku.

Missä piilee unelmien mies?  26

No ei ainakaan bb-talossa tänä vuonna.

Näinä pimeinä syksyisinä ja sateisina päivinä sitä alkaisi kaivata jo jotain kivaa paijattavaa kainaloon, eikä pelkästään kesän hauskanpitoon.

Kuka vaan ei kelpaa, eikä itseään tarjoavat miehet kiinnosta. Ei peräänsoittelijat, eikä kokoajan tekstailevat ja anelevat miehet. Ei facebookpokaajat. Ei miehet ketkä ottaisivat kenet vaan, tai pelkästään ulkonäön perässä juoksevat. Eivätkä myöskään ne, jotka eivät saa naista nauramaan tai kenen kanssa ei voi keskustella. Ei myöskään luotaantyöntävän näköinen kundi saa mielenkiintoa heräämään, vaikka muu osasto olisi jotenkuten kunnossa.

Mä olen aina miettinyt sanontaa, että täydellisiä naisia tai miehiä ei ole olemassakaan. Minä olen sitä mieltä, että varmasti voi ollakkin. On tiettyjä virheitä ja asioita mitkä suhteessa voisi hyväksyä, mutta ne ärsyttää vaan hetkellisesti ja rakastat täydellistä kumppaniasi kaikkine virheineen. Virheet on osa täydellisyyttä.

Tälläisen miehen minä haluan. Miehen joka saa mut nauramaan, hänen kanssaan voi keskustella asioista ja hän on viisas elämänkokemuksiltaan. Hän on komea ja ei liian helppo vaan juuri sopivan tavoiteltavissa. Ja kun hän on minun hän on minulle maailman paras poikaystävä. Lienee tämä kaikkien unelma tietysti eri kriteerein. Jollain ei ole ulkoisia vaatimuksia, joillain taas on paljon niitä.

Muistan tunteen kun tapasin erään edellisistä miehistäni. Kun näin hänet, mä mietin heti ekalla kerralla, mä haluun ton! Ja niin sainkin. Haluan tuntea saman tunteen uudelleen, että kun nään edessäni miehen joka on mun makuun, niin ajattelen että toi on mun ja sitten siitä se kaikki lähtee.

Sinkkuudessa on ollut paljon hyviä puolia mulle ja pikku hiljaa alkaa itsenäistyä. Ei sitä voi aina turvautua johonkin mieheen kun tulee hätä, niikuin pienenä aina isi tuli apuun. Siitä tulee vaan niin turvallinen tunne ja paras tunne mitä voi tuntea, on kun joku rakastaa sinua ja välittää. Ei sitä voi oikein kieltää.

Onnea kaikille ihanille joilla on jo parisuhde ja lämpöä ja rakkautta myös sinkuille. Kyllä sinkkunakin on hyvä olla en mä sitä väitä :)


Single in the city!  15

Noniin...Nyt olen sitten hakenut lopullista avioeroa. Minä olen sinkku :)

Uskon että kesä on sinkuille parasta aikaa. Aina kun olen mennyt ulos olen nähnyt ympärilläni todella komeita miehiä. Myöskin yökerhoissa, salilla, rannalla. Mmmmmmmmmm.. Tarjontaa siis löytyy.

Mutta miten sinkkunaisella on sitten oikeus käyttäytyä? Voiko lähteä löytäessään baarista komean miehen, tämän miehen luo tai jatkoille? Vai pitääkö vain vaihtaa numerot ja pyytää seuraavana päivänä deiteille?

Onko sinkkunaisilla sääntö ei koskaan ekoilla deiteillä tai edes kymmeninsillä? Mitä kikkakolmosia noudattamiseen pitää käyttää.

Sinkkuudessa on omat hyvät puolensa ja aion nauttia niistä nyt. Usein käy niin että ensimmäinen silmää miellyttävä ja mukavan tuntuinen kundi kenen kanssa tulee juttuun ja päätyy treffeille ja aletaan tapailemaan, niin ei ole aina se oikea vaihtoehto. Ei siis kannata heti edetä vauhdilla ja alkaa ihastumaan. Pitää tutustua mahdollisimman moniin ja erilaisiin ihmisiin ennenkuin tietää mitä oikeasti haluaa.

Mistä asioista minun pitäisi vielä nauttia ennekuin alan etsimään elämäni prinssiä?

Ainakin avoautokyydit on kivoja :) Tässä tapauksessa leikin kyllä kuskia vaikkei ollut ajokorttia. (en siis oikeasti ajanut) Jääkön kyydin antaja salaiseksi ;)