Starojen seksikäs suolihuuhtelu!

  • Sunniva Strömnes

Mistä tietää, että syksy on taas tuloillaan? No siitä, että Matti Nykänen on löytänyt uuden heilan. Arvioin, että suhde kestää maksimissaan puoli vuotta, kunnes Matin tulee taas Merviä ikävä ja päinvastoin. Siitä se Matti-Mervi-ralli taas alkaa.

Syksyn tulon tietää toki muistakin asioista. Poliitikot ryhtyvät tunkemaan kasvojaan ja kaikenkarvaisia mielipiteitään lehtiin ja me tavalliset tallaajat ryhdymme miettimään, että pitäisi ryhdistäytyä, ruveta liikkumaan, harrastaa jotakin kivaa tai vaan ylipäänsä tehdä elämästä jotenkin siedettävämpi tai hauskempi. Tässä vinkkejä uuden sähäkän seksikkään syksynahan luomiseen:

Jos kasvot tuntuvat auringon jäljiltä kuin ruttuiselta ruutupaperilta, voit kokeilla uutta amerikkalaista hoitomenetelmää, josta tiettävästi Victoria Beckham on innostunut, eli drakula-hoidosta. Omaa verta rikastetaan vitamiineilla ja aminohapoilla ja ruiskutetaan sen jälkeen takaisin kasvoihin. Hoidon pitäisi kuulema tehdä kasvojen ihosta sileämpi ja auttaa ihoa korjaamaan pienet virheet.

Jos kesällä on tullut syötyä liikaa krillimakkaraa ja juotua kaljaa ja sidukkaa, niin elimistössäsi varmasti uiskentelee myrkkyjä ja mönjää. Tarvitset siis Holywoodissakin nyt muodissa olevan kokonaisvaltaisen elimistönpuhdistuksen (lue: kuppaus, suolihuuhtelu, kiropraktikon käsittely). Superjulkkuille kuppauksia ja suolihuuhteluja tekevän kiropraktikko ja Beverly Hillsissä sijaitsevan Optimal Health firman omistaja Åsa Wrången mielestä ravinto on 90 prosenttisesti vastuussa hyvinvoinnistamme, ja siksi kuppaus ja suolihuuhtelu toimivat kaunistajina.

Gwyneth Paltrow, edesmennyt prinsessa Diana ja muusikko Dave Navarro käyttävät kuppausta poistamaan kuona-aineita, vähentämään lihaskipuja ja selluliittia. Paris Hilton, Janet Jackson, Brad Pitt ja Jennifer Aniston puolestaan antavat jonkun hoitolatyöntekijän työntää letkun peräsuoleensa ja tehdä suolihuuhtelun. Seksikästä kerrakseen. Demi Moore, Madonna ja Arnold Schwatrzenegger käyvät myös low-force-kiropraktikolla, joka tarkoittaa kiropraktikkoa, joka ei käytä niin paljon voimaa hoidossaan.

Jostakin syystä itseäni ei edes syyskyyn kynnyksellä innosta kuppaus, suolihuuhtelu, drakulahoito eikä low-force-kiropraktikolla käynti. En ole koskaan tunkenut letkua suoleeni, enkä usko, että tungen. Enkä halua, että minusta imetään verta, ellei lekuri käske. Reseptini hyvinvointiin on seuraavanlainen: ystävien ja läheisten seura, itsensä hyväksyminen kaikkine ryppyineen, terveellinen, mutta hyvä ruokavalio, jossa saa herkutella välillä, vanha kunnon suomalainen sauna, kotitekoiset kasvo- ja jalkahoidot, pitkät kylvyt, kävely- ja juoksulenkit, kuntosali-treeni sekä välillä ihan tavallisella urheiluhierojalla käynti. Ja jos oikein haluaa hemmotella itseään, voi piipahtaa välillä johonkin hoitolaan, josta kokee saavansa hyvän olon. Fiilis is everything!

Ja voittajafiiliksellä kannattaa lähteä syksyyn:

3 kommenttia

Anonyymi

1.9.2010 16:13

Matti ja Mervi on olleet erossa jo viime joulukuusta, ja eikös se Mervi ollut tällä kertaa se, joka löysi uuden. Miten se liittyy syksyyn tai mihinkään? Ketä kiinnostaa? Mun silmät raiskataan joka kerta kun nään heihin liittyvän lööpin. Sun tekstissä ei ole mitään sisältöä, ei mitään uutta. Kaikille ei sovi samat lajit eikä reseptit, ja on tärkeintä että jokainen löytää lajin josta nauttii. Teen itse suolihuuhteluita jos on esimerkiksi ummetusta. Miksi sen pitäisi olla seksikästä? Mikä sun pointti on? Oletat että sun henk.koht. hyvinvoinnin resepti kiinnostaa? Olisko Seiska kuitenkin sulle se paras paikka kirjoittaa? Tuo videokin on todella samanlainen kuin Lord Estin " Keho on mun temppeli ". Tuo tummaihoinen muijakin on sama.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sunniva Strömnes

1.9.2010 17:01

Ilmeisesti ainakin sinua kiinnostaa, koska luit tekstini ja jaksoit jopa kirjoittaa vastauksen :). Kiitos muuten palautteestasi.

Mervikin tosiaan on myös löytänyt uuden, se taisi tuosta tekstistä unohtua. Matin uudesta rakkaudestahan uutisoitiin vasta hiljattain, taisi olla viime viikolla, joten kyllä se on suhteellisen tuore uutinen.

Tarkennus lienee taas tarpeen:
Pointtini jutussa oli kertoa Hollywood-tähtien hoidoista. Enkä tarkoita, että suolihuuhtelun pitäisi olla seksikästä, vaan minusta on kiehtovaa, että maailmantähdet menevät hoitoloihin saamaan suolihuuhtelun kaunistuakseen. Jos he tekisivät suolihuuhtelun himassa itse ummetuksen takia, eli terveydellisistä syistä, se olisi ihan eri juttu. Se suosittu tähtien hoitola Beverly Hillsissä, jossa sitä suolihuuhtelua annetaan, lupaa staroille nuorempaa olemusta, vähemmän selluliittia, vähemmän ryppyjä jne. Kyse on mielestäni kauneuden takia tehtävästä suolihuuhtelusta, ei terveydellisistä syistä tehtävästä. Siinä on vissi ero.

Hyvää jatkoa sinulle ja teille kaikille muille lukijoille toivoopi Sunniva!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

2.9.2010 05:42

Mua kiinnosti suolihuuhtelu, klikkasin tekstiäsi otsikon, en Matin ja Mervin perusteella. Oon ( tähän mennessä ) säästynyt Matin uudelta suhteelta. Ihmistä ei tarvitse kiinnostaa: Ei tarvitse kuin mennä jonkun lehden verkkosivulle, niin otsikoista saa jo enemmän " tietoa " kuin tarvitsee tai haluaa. T: Ensimmäinen kommentoija

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi