Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on talo.

BIG BROTHER - Hot or not  7

Nyt alkoi jo big brotherin 8 kausi. Suomen mittakaavassa se on aika suuri määrä samaa tuotantoa. Asukkaitakin noilta kaikilta vuosilta on kertynyt jo reilusti yli sata.

Joka vuosi pohditaan, onko ohjelmalle enää katsojia?

Pakko sanoa itse, että jonain vuonna bb on mielestäni hiukan epäonnistunut ja ollut tylsä. Huikeat ja niin jännittävät uudet jutut ovat jääneet vaisuiksi.

Mielestäni talosta ainakin tulee joka vuosi hienompi ja jännittävämpi. Se mitä huomasin nyt tänä vuonna talosta niin näyttää siltä, että kaikista istuimista yms on pyritty tekemään mahdollisimman epämukavia, jotta asukkaat pysyisivät liikkeessä.

Tämän vuoden vastakkainasettelu oli ainakin mielenkiintoista siinä mielessä, että vanhemmat 4 asukkia vihaavat siideripissiksiä ja kiljuvia blondeja jne. ja sitten talo tulee tupaten täyteen nuoria, kauniita blondeja ja varmasti vanhempien ihmisten silmissä " siideripissiksiä".

Miesten roolia jäin miettimään. Onko ne tilattu ns. pissiksille vai alkaako meininki jossain vaiheessa kyllästyttää ja ja ne asettuukin vastapuolelle? Vai tuliko ne viihdyttämään ja heiluttamaan peittoja? Peittojen heilutus on tylsää katsottavaa ja kulunut juttu joten toivottavasti ei.

Se, että seiskan toimittaja laitettiin taloon oli kyllä hyvä veto. Lopåpu jää sitten isoveljelle, että mielikuvitusta riittää ja Milla sekoittaa pakkaa ihan kunnolla. Kuitenkaan jäämättä kiinni.

Tämän vuoden alku lähti hyvin käyntiin ja harkitsin ensimmäistä kertaa jopa 24/7 tilausta. Minusta talo ja kaikki oheisjutut on hienosti ajateltu ja talossa on mielenkiintoinen kokoonpano ja miesten rooli ihmetyttää. Kyllä tästä vielä show tulee.

Onko big brother vielä HOT or NOT. Äänestä!!!


BB? Hitti vai huti!  3

Sunnuntaina se jo on. Bbn finaali. Oliko tämä kausi mielestäsi hitti vai huti. Alkaako bb toistaa itseään. Voiko ohjelma edes olla täysin eri jos puikoissa on sama tuottaja jolla on omanlaisensa näkemys.

Bbn kohtalosta ei tiedetä mutta kuinka moni haluaisi sitä vielä seurata. Vielä olisi ainakin jäljellä suomalaisia ehdokkaita, jotka haluavat taloon.

Katsoin tänään tiputuksen vielä ennen finaalia, ja olin ihmeissäni. Miksi Eetu, mutta ei Petri. Miksi uudet, mutta ei vanhat. Bb on ainakin vihdoin tosiaan henkilöitynyt katsojille enemmän eikä toitoteta vain "periaatteiden" nimiin. Jos ei muuta olla saavutettu niin ainakin tämä. Oli upeaa että jotkut sai kuin saikin kokea tuon saman mahdollisuuden vielä uudestaan ja myös minä sain. Olen astellut taloon jo 3 kertaa ja joka kerta se on mullistanut elämääni. Jos minulta kysyttäisiin menisinkö vielä, en voi valehdella että vastaus olisi ei. Kyllä menisin. Bb on iso osa minua ja elänääni jo ja osittain jännällä tavalla tehnyt minusta tälläisen kuin olen nyt, ja minulla on viha rakkaus suhde asiaan. Se ei ole minulle pelkkä ohjelma tai asia, vaan nään sen paljon syvemmälle.

Sitä on helppo syyttää epäonnesta, sitä ja sen tuomaa suosiota on helppo rakastaa ja nauttia. Mutta se voi kääntää sinut myös päälaelleen yhdessä minuutissa. Ovia aukeaa niin paljon, että voit päätyä våärään huoneeseen ja jäädä sinne jumiin. Bb herättää myös ristiriitaisia ajatuksia. Toisinaan se on kuin keltainen lehdistö mitä ei kehtaa myöntää seuraavansa. Mitä ajatuksia se herättää sinussa?

Bb extrassa olemme kaikki vielä sunnuntaina. Katso jos uskallat :)