Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on talvi.

Tammikuu toivoa täynnä  4

Ihana tammikuu. ei ehkä tipaton tammikuu, mutta ihana sellainen. Uusi vuoteni on lähtenyt hyvin käyntiin ja tuntuu että pää on täynnä ideoita ja olenkin nyt pistänyt ehdotuksia menemään vaikka mihin suuntaan kaiken suhteen, mitä kivaa voin sitten uutta elämässäni tehdä.

Kohtapa alkaa myös viidakon tähtöset. Saa jännityksellä odottaa miten ohjelma leikataan ja miltä minut saadaan siinä näyttämään. Melkein kertaakaan en ole omia esiintymisiä missään pystynyt katsomaan.

Aloitin uuden työn juuri nyt tammikuussa ja olen todella tyytyväinen paikkaan, palkkaan ja työkavereihin.Työasioissa suojelen yritystä kuitenkin julkisuudeltani joten paikkaa en tässä ala erittelemään mutta kysymys on asiakaspalvelusta ja it-hommista. Nykyään teen vieläkin meikkikeikkaa messuilla, mutta omistajat lopettivat liikkeensä aikeenaan muuttaa israeliin kotimaahansa. Oli pakko etsiä uutta varmempaa tilalle.

Treenatakin olen jaksanut, tosin välissä oli viikko kun en käynyt ollenkaan kun keskityin oikein kunnolla uuteen työhön. Koulua on ollut kerran kuussa ja tänä vuonna pääsen ahkeroimaan siellä paremmin.

Kävin pitkästä aikaa hetki sitten treffeillä ja voi sanoa että oli kyllä mieltä virkistävää taas pitkästä aikaa nauraa ja flirttailla ja tunteä pieniä perhosia vatsassa :) Kyllä se elämä tästä iloksi on muuttunut..Nyt vielä kun vaan motivaatio riittää aloittamaan tuon bodycampin kun seuraava kierros alkaa. Ruokavalio ja treenit millintarkkaan kuntoon!

Olen myös ollut yllättynyt siitä kuinka hyvin sainkaan yritystoimintani ensimmäisenä vuonna käyntiin tekemällä satunnaisia keikkoja ja laskuttamalla kuvaus ja haastattelupalkkioita. Sen lisäksi olen tehnyt verokortilla ihan palkkatöitä.

Blogin kirjoitukseni cityssä jatkuu ja varmasti tulee olemaan paljon kerrottavaa. Nyt vaan fiilistelen tätä tammikuuta ja uusia projekteja ja palataan me taas postauksien merkeissä! Ihanaa lumista talvea kaikille :)


Kissanristiäiset!  5

Syksy ja alkutalvi on ihan selvästi aikaa kaiken maailman juhlille ja avajaisille sekä ylensyöntiin ja seurusteluun.

Facebook ja postilaatikko on suorastaan pursunnut kaikenlaisia erilaisia kutsuja ravintoloiden synttärijuhliin, avajaisiin, vaateliikkeiden kanta-asiakasiltoihin sekä tapahtumiin.

Jos noissa kaikissa kävisi, olisi varmaa että ei olisi paluuta enää selvään elämään ja kunnon yöuniin. Olenkin jättänyt suuren osan väliin ja kutsua kunnioittaen käynyt pelkästään pyörähtämässä ja kiittämässä kutsusta osassa paikassa.

Tietysti joskus on niin mukava porukka ja tunnit vierähtää ohi sekunnissa ja tulee juhlittua ilman suunnitelmaa.

Olen huomannut, että synkkinä iltoina jotenkin hirveästi aktivoidaan ihmisiä liikkumaan ja markkinoidaankin kaikenlaista hirveästi ja luodaan ihmisille ylimääräisiä tarpeita.

Het kun kylmät ilmat on tulleet (mun mielestä jo liian kylmä nyt), on mua aika vaikee saada liikkumaan ylimääräistä ulos. En voi sietää kylmää ja joka kertaa tuntuu kuin mua kidutettaisiin. En siis maltakkaan odottaa kun joulukuussa palaan matkalta. Mä varmaan pakenen suomesta alkuvuodeksi jonnekkin. Voi olla vaan, että kuitenkin työt vie voiton ja joutuu kitumaan..

Mun mielestä niin paksua vaatetta ei ole keksittykään ettei tuntisi kylmää...